H.K.D.~27

7.1K 453 114
                                    


medya:Yiğit'in gözleri dolduğu an olarak hayal edin :)

SELAMLAR...

BOMBA GİBİ BİR BÖLÜMLE GELDİM... BAZI ŞAŞKINLIKLAR YAŞAYACAĞINIZI ŞİMDİDEN BELİRTEYİM DE HAZIRLIKLI OLUN... :) NEYSE ÇOK KONUŞMAYAYIM DA BİR AN ÖNCE OKUYUN... :)

İYİ OKUMALAR... <3

Yazar: Meh-Pare

Bölüm:27(Zamanın götürdükleri...)

***

2 Hafta Sonra

-Dikkat et kendine tamam mı canımın içi? Dedi Dicle Hanım oğluna sarılırken. Uzun süredir bu durumda tek tek sıralıyordu nasihatlerini. Onlar ayrıldığında Peri bir anda sarıldı Yiğit'in boynuna. Genç adam üzerindeki gözlerinden dolayı ve kendine verdiği söz için ondan uzaklaşmadı. Ancak sarılmasına karşılıkta vermedi.

-Anlamıyorum seni hiç, uçak var özel araba var, neden bu rahatsız yolcu otobüslerinde süründürüyorsun kendini? Dedi Peri burun kıvırarak.

-Uzun yolculukları severim, diyerek kestirip attı genç adam.

Herkesle tek tek vedalaştıktan sonra en herkesin arkasında durmuş uzaktan izleyen Bahar'a gülümseyerek yanına gelmesini işaret etti. Genç kız sanki bunu bekliyormuş gibi koşarak abisinin boynuna sarıldı.

-Seni çok özleyeceğim, küçük prenses. Kendine dikkat et, dedi. El sallayarak otobüse bindiğinde Ağrı'ya doğru hareket etmeye başladı.

Uzun süre geçmemişti ki camdan dışarıyı izlemekten sıkılıp kucağına sırt çantasını aldı. Tedirginliğini geçirmek ister gibi derin bir nefes alıp siyah kaplı defteri çıkardı. Şu an içindeki yalnızlık ve soğukluğu ancak bu defter gidere bilirmiş gibi hissediyordu. Arkasına yaslanıp titrediğini fark etmediği elleriyle başından rest gele bir sayfa açtı.

''Yüreğim,

Hoşgeldin... eğer şu an bu satırları okuyorsan kalbimden içeri adım attığını bil. Her bir yanını senin sevgine buladığım gönlüm o kadar hassas ki aman ha dikkat et sakın incitme, ne beni ne de sevgimi...

Suçlu bir çocuk yüzüyleyim kapında. Ama dünyanın en masum gözleriyle bakıyorum sana. Şeker değil istediğim, Yüreğini koy avuçlarıma..''

Yutkundu genç adam sonra birkaç sayfa atlayıp yeni bir sayfayı okumaya başladı.

''Yeter ki sen ol da, ister yar ol, ister yara. Lutfun da başım üstüne, kahrın da...

***

Senin yüreğime yaydığın bu sıcaklık beni öyle bir kuşatıyor ki, ellerim terliyor, gözlerimden kıvılcımlar saçılıyor, utançtan yanaklarım kızarıyor. Aniden karşıma çıktığın zamanlarda sanki kalbim maraton koşusuna katılmış gibi şiddetli atıyor. Tabi üzerimdeki bu etkinden bir haber yaşıyorsun sen...''

Dayanamadı genç adam başını dışarı çevirip derin bir nefes aldı. Bu sefer ortalardan bir sayfa açtı önüne.

''Seni kalbimin içine aldım, beni incitme demiştim ya hani. En başından söylemiştim. Peki neden inat eden, söz dinlemez haylaz çocuklar gibi tepiniyorsun kalbimin üzerinde. Beni neden yaralıyorsun.

Yanını doldurduğun insanlar sana yakışmıyor. Onlarla kendini ne diye kirletiyorsun be adam! Sanki bana inat eder gibi gözüme soka soka yapıyorsun. Yapma... Canımı yakma... Lütfen

HÜZÜNLÜ KALPLER DURAĞI (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin