«HÜZÜNLÜ KALPLER DURAĞI~Tanıtım

40.3K 889 126
                                    

Şimdiye kadar hep birbirini seven insanlar arasında geçen aşk hikayelerini okudunuz.. Kimi zaman onlarla birlikte üzüldünüz kimi zaman da mutlu oldunuz.. Ama bir şeyi hiç fark etmediniz; o hikayedeki karşılıksız seven üçüncü kişiyi.. Onun aşkının karşılığı yoktu. Kimi zaman suçlandı kimi zaman kötü oldu bu karşılıksız aşkı yüzünden.Hikayenin içindeki karakterler dahil hiç birimiz sevmedik bu üçüncü kişiyi.. Ancak bu hikayede bilinenlerin dışına çıkılıyor. Bildiğimiz ezberleri bozuyoruz.. Bu sefer herkes üçüncü kişiden yana olacak. Bir kişi dışında.. duygularını kabullenemeyen esas oğlan..!! İşte şimdi size birde o kişinin penceresinden bir hikaye sunacağım...


*Melek Zümra MİRHAN..


Bu karşılıksız aşkın sahibi.. Sevdiği insan tarafından asla farkına varılmayacağını düşünen, her daim görmezden gelinen ama altın kalpli kızımız..


2 Yıl boyunca içinde tuttuğu sırrı yani o kocaman sevgisi yakın arkadaşları tarafından fark edilmesiyle başlıyor butün hikayesi...


Sonrası mı ?


Sonrası. . . Tam bir arap saçı...


*Yiğit BEYZADE..


Asla beklemediği birinden, asla beklemediği duyguları, beklemediği bir anda karşısında bulunca afallayan, bocalayan, ne yapacağını şaşıran bir genç adam..


Oysa ki bunları farkına varmadan önce hayat onun için ne kadar da kolaydı.. Çünkü o zamanlar sadece hayatı eğlenceden ibaretti.. Ama artık gerçekleri farkında..


Şimdi önünde iki yol var; Ya o tertemiz duyguları kabullenecek, kalbine söz geçirip karşılık verecek, Ya da o duyguların üzerine basıp ezip geçecek..


*Mücahid TURAN & Rabia NUR...


Zümranın en yakın arkadaşlarından biri. Aynı zaman da Yiğitin kendine yakın gördüğü dertleştiği dostu.. Bu iki insan arasında sıkışıp kalmış kimsenin üzülmesini istemeyen temiz yürekli arkadaş Mücahid..


Rabia ise Yiğitin Zümrayı hak etmediğini düşünen arkadaşına çok değer veren Mücahid'in sevgili nişanlısı... Sevdiklerinin mutluluğu için birşeyler yapmak isteselerde elleri kolları bağlı yapacak bir şeyleri olmayan öylece arkadaşları Zümranın gözlerinin önünde eriyip gidişini izleyen iki çift göz..


Belkide sahip oldukları arkadaş grubunun tek mutlu üyeleri.. Ancak kendi dertleri olmasada, Arkadaşlarının dertlerini de yükleniyorlar sırtlarına..


*Hülya KAHRAMAN..


Bu aşkın en yakın tanıklarından biri.. Yiğitin yaktığı kalbin ateşini en yakından gören kişi, Zümranın dert ortağı..


Onunda kalbi yaralı.. BU yüzden arkadaşının yarasını kendisininkiyle birlikte sarmaya çalışan temiz kalpli kız..


'' İnsan sevdiğine güvenmeli, güven üzerine kurulmamış bir ilişkide mutluluk aranmaz..'' Belkide bu sözleri Hülyanın aşkını en iyi şekilde özetliyor..


...VE TAYFA..


Çok değerli insanların bir araya toplanıp özenle kurdukları o kuvvetli bağ.. Liseden kalma bu güçlü arkadaş grubunda kimlerin daha yarası yokki.. Ama aralarındaki sevgi var olduğu sürece onların Yüzleri hep gülecek..


***TAYFA'NIN ÜYELERİ..


-Melek Zümra MİRHAN


-Mücahid TURAN & Rabia NUR Çifti


-Hülya KAHRAMAN


-Samet ŞANVER


-Mehmet DUMAN


-Rana BİLGİN


-Hale DEMİRKAYA


- Selin YILDIRIM


-Buğra İSKENDER


BU KESİM ZÜMRANIN CEPHESİ PEKİ YA YİĞİT.. İŞTE SIRA ONDA.. VE DİĞERLERİNDE...


*Doğan ÖZKAN..


Yiğit en yakın arkadaşı.. Onun gizli sandığı da denebilir.. Çünkü yiğit gibi kapalı kutu olan birinin tek dert ortağı o..


Arkadaşının uyanmasını ve gerçekleri görmesini tüm kalbiyle istiyor.. Çünkü yiğitin yaralarını kapatacak, omuzlarındaki yükü azaltacak tek şey zümranın aşkı olduğuna inanıyor.. Allah biliyor ya doğan farkında yiğitin derinlerinde zümraya karşı ufacıkta olsa birşeyler var.. Ama bu ufacık şeyler ortaya çıkmak için büyük bir engele takılıyor.. Bu engel ne mi ?Yiğit'in o devasa gururu. Bu soyut olanı birde somut engel var tabi; Yeşim.. Yiğite ergence bir tavırla yapışmış sakızda denebilir.. Çünkü onlar onu bu şekilde tanımlıyor..


*Devran BEYZADE ..


Yiğitin dayısı... Ama aynı zaman da da arkadaşı.. Hiç bir zaman tavırlarına anlam verilemeyen sert duruşlu ama yumuşak kalpli adam.. Ve tabi ki herkesi hasta edecek kadar yakışıklı.


Yiğiti avucunun içi gibi tanıyıp bilen biri.. Ve bir şeyi çok iyi biliyor, yiğit hiç bir zaman elindekinin kıymetini bilmeyen ve hep iş işten geçtikten sonra aklı başına gelip pişman olan aptal bir adam.. Ona kıymet bilmeyi öğretecek tek kişi olduğuna inanıyor, Zümra...


*Seyid DERVİŞOĞLU..


Yiğit'in dalgacı arkadaşı. Ancak o da aşıklar kervanına katılanlardan ve bu dalgacı tavırları nedeniyle sevdiğini kıran yontulmamış kalasgillerden.. Eğlenceli kişiliği ve yaptığı espirileriyle herkese kendini sevdiren Seyid birtek kalbinin kapılarını aralayabilen o güzelliği gördüğünde saçmalamakta sınırları zorluyor. Herkes gibi o da biliyor aşktan kaçılmaz.. Kendi kabullendi kabullenmesine de bir hırçın arkadaşı kabullenemedi bu gerçeği diye düşünenlerden..


*Yeşim TOPÇU..


Biraz fazla barbie bebek havalarında süslü mü süslü kendini beğenmiş kızımız.. Tek bildiği yiğiti yanında tutmak için elinden geleni ardına koymamak.. Bunun için olmayan hastalığını bahane eden ancak herkesi hasta eden başlı başına bir bela..


*Bahar BEYZADE..


Yiğitin afacan kız kardeşi.. Hikâyenin sevimli güzeli.. Abisini çok seviyor.. Ancak çok sinir olduğu bir şey var ortada, yeşim.. Abisinin saçma sapan takıntılarından biri olduğunu düşünüyor.. Asla yenge adayı olarak görmediği bu kızdan kurtulacağı günü iple çekiyor..



HÜZÜNLÜ KALPLER DURAĞI (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin