HKD/54~I

7.4K 442 98
                                    

ÇOK ÖNEMLİ MUTLAKA OKUYUN!

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE GÜNAYDIN. BANA BUGÜN PEK AYMADI. ÇÜNKÜ DÜN GECE BİTİRİP DÜZENLEDIĞIM BÖLÜMÜ SABAH PAYLAŞMAK İÇİN İNTERNETE BAĞLANDIĞIMDA BÖLÜM YOK OLDU. TAMAMI 5000 KÜSÜR KELİMEYDİ ANCAK YAKLAŞIK 2000 KELİMELİK KISIM SİLİNDİ. ASLINDA BAKARSANIZ ASIL OLAYLAR DA SİLİNEN KISIMDA BULUNUYORDU. SİZİ DAHA FAZLA BEKLETMEMEK ADINA BEN ELİMDE OLAN BÖLÜMÜ PAYLAŞIYORUM. BU BÖLÜMDEKİ OLAYLARIN KAFANIZDA OTURMASI İÇİN BÖLÜMÜ İKİ PART OLARAK AYIRACAĞIM. SİZDEN RİCAM YAŞADIĞIM BU OLAY YÜZÜNDEN MORALİM SIFIR. DESTEKLERİNİZİ EKSİK ETMEZSENİZ BİRAZ OLSUN MORAL OLUR BANA DA. BÖYLECE KAFAMI TOPLAYIP DİĞER KISMI DA YAZABİLİRİM.
AYRICA ÜLKEMİZDE YAŞANAN OLAYLAR NEDENİYLE HEPİMİZ ÜZGÜNÜZ. DİLİMİZDEN DUAMIZI EKSİK ETMEYELİM. SOSYAL MEDYADA PİS ZİHNİYETLER İLE DİYALOG KURMAKTAN KAÇININ. SİZ SADECE DURDUĞUNUZ TARAFI BELLİ EDİN YETER.
ÇOK KONUŞTUM SANIRIM İYİ OKUMALAR...

Yazar: Meh-Pare
Bölüm: 54 (Yanlış tepkiler, yanlış anlamlar...)

Genç kız yüzüne vuran ılık nefesler ile gözlerini araladı. Hemen karşısında duran adamın yüzünü görünce tatlı bir gülümseme oturdu yüzüne. Gece yaşadıkları anlar aklına gelince utanç ile sırt üstü döndü yatakta. Yiğit'in bir eli üzerinde duruyordu.
Zümra bir an için 'Şimdi ne olacak?' diye düşündü. Yaşanılan şeyler hatırına düştükçe genç kızın yanakları utanç ile al al oluyordu. Kendisi bile şaşırıyor, aklını kaybettiğini düşünüyordu dün akşam. Çünkü hal ve hareketlerinin başka açıklaması olamazdı.

Yiğit'i uyandırmamaya özen göstererek üzerindeki kolu kaldırıp yattığı yerden doğruldu. Kalktığı anda Yiğit'in kıpırdanmaya başlaması ile olduğu yerde bir süre sessizce dikildi. Ancak genç adam diğer tarafa, yüz üstü, dönerek uyumaya devam etti. Zümra üzerine bir hırka geçirerek aşağıya indi. Dağılan saçlarını aynada topladı.
-İyi ki önce ben uyandım. Bu kuş yuvası gibi saçları görüp korkardı herhalde Yiğit, diye kendi kendine mırıldandı.

Elini yüzünü yıkayıp mutfağa yöneldi. İkisi için güzel bir kahvaltı hazırlamaya koyuldu. Bir yandan da Yiğit'e nasıl davranacağını bilememenin tedirginliği vardı üzerinde. Ya da genç adamın kendisine yaklaşımının nasıl olacağı...

*****

Genç adam duyduğu telefon melodisi ile uyku halinden sıyrıldı. Elini uzatıp bir süre yatağın yanında duran küçük dolabın üzerini yokladı. Sonunda eline gelen telefonu cevaplayarak kulağına götürdü.
-Sabahın köründe aradığında göre ya savaş çıktı yada dünya büyük bir felakete sürükleniyor. Yoksa beni rahatsız edebileceğin kadar geçerli bir sebep bulamıyorum.
-Sana da günaydın ihtiyar ruhlu asi ergen. Sabahın körü dediğin saat şu an dokuza geliyor. Ve senin saat 10.00'da girmen gereken bir toplantın var. Ama patronumuz hala miskinlik peşinde.
-Of Devran ya! Sabah sabah, tamam kapat uyandım. Toplantı saatinde şirkette olurum.

Telefonu aldığı yere geri bırakarak bir süre gözlerini kapattı. Aklına doluşan dün gecenin anıları ile yüzünde çarpık bir gülümseme peydah oldu. Yüz üstü uzandığı yatakta diğer tarafa döndü. Ancak aradığını bulamamanın verdiği huzursuzluk ile yüzündeki gülümseme soldu.

Zümra'nın yeri boştu. Ama genç adam sabahı böyle hayal etmemişti. Kollarının arasında genç kızın varlığını, sıcaklığını hissederek uyanacak. Huzurlu uykusundayken onun yüzünü izleyecekti. Onu öperek uyandıracak, birlikte kahvaltı hazırlayıp birbirlerine yedireceklerdi. Belki bütün günü baş başa neşe içinde geçireceklerdi. Ama genç kızın yerinde yeller esiyordu. Zümra geçirdikleri gecenin sabahında yataktan kaçmıştı.

Huysuzca üzerindeki örtüyü savurdu. Elini yüzünü yıkayıp üzerini giyindikten sonra aşağıya indi. Mutfaktan yükselen sesleri duyduğunda oraya yöneldi. İçeriye girdiğinde genç kız dalgınca tezgaha dayanmış kahvaltı hazırlamakla meşguldü.
-Günaydın, dedi genç adam. Sesindeki tereddütlü tınıya engel olamamıştı. Bakışları Zümra'nın üzerinde, ondan gelecek herhangi bir tepki bekliyordu. Kız birkaç saniye süren bir duraksamanın ardından kesme işlemine devam etti.
-Günaydın!
-Bayağı erkencisin? Diye sordu genç adam. Kızın ilk sorusuna verdiği ilgisiz tepki canını sıkmıştı.
-Kahvaltı hazırlıyorum, diye alakasız kısa bir yanıt verdi.

HÜZÜNLÜ KALPLER DURAĞI (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin