H.K.D./41

8.7K 449 73
                                    

Selamun Aleykum öncelikle 😇

cigdemugur SumeyyeDmrkrn blackpearl_112 canlarım :)

okuryazargizoli bebeğim :) 

Hepinize ithaf olsun bu bölüm :)

Sonunda beklenen düğün bölümüyle geldim. Umarım ki beklediğinize değecek bir bölüm olmuştur. Bugün memleketime gidiyorum. Sizi bölümsüz bırakmayacağım ama merak etmeyin. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar 😉😘 Hepinizi cok seviyorum. Yorum ve voteyi unutmayın..

Yazar: Meh-Pare
Bölüm: 41 (Düğün Zamanı...)
Genç kız sabahın ilk ışıklarıyla evde başlayan hengameden nasibini alıp gözlerini araladı. Oturur şekle geçip odasında aceleyle bir şeyler yapmaya çalılşan arkadaşlarına bakıp güldü. Bir içeri bir dışarı girip çıkıyorlar, ara sıra küçük  tartışmalar yaşıyorlar, tekrar uzlaşıp yaptıkları işe devam ediyorlardı.
-Ay şuna bakın uyanmış hala kalkmıyor. Ben evleneceğim sanki, diye odaya giren annesine göz devirdi.
-Ama anneciğim...-
-Sus! Laf yetiştirme anneye kalk çabuk. Kuaför geldi aşağıda bekliyor. Hazırlanın da saçlarınızı yapsın, dedi. Genç kız kalkıp banyonun yolunu tuttu. Güzelce duşunu aldıktan sonra bornozunu giyerek odasına döndü.
-Zümra hadi canım elbiseni yatağına bıraktım giyinince haber ver kuaförü göndereyim, dedi Gizem.
-Baktın mı elbise nasıl olmuş? Diye sordu merakla.
-Çok güzel olmuş. Dayanamadım baktım vallahi. Meryem teyze onu üzerinde görünce çok duygulanacak. Hadi giyin de kendin gör, dedi ve aşağıya indi.
Odaya girip yatağın üzerindeki askıyı eline alarak elbiseyi kılıftan çıkardı. Hayran bakışlarıyla elbiseyi inceledi. Aşağıdan gelen sesleri duyduğunda hemen giyinmeye başladı. Odanın kapısı tıklanıp içeriye Gizem ve Hülya'yla birlikte tanımadığı iki bayan daha girdi. Kızlar onu elinden tutup ayağa kaldırarak etrafında döndürdü.

-Çok güzel olmuş ya! Dedi Gizem hayranlıkla

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

-Çok güzel olmuş ya! Dedi Gizem hayranlıkla. Hülya ise onu onaylarcasına başını salladı. saçı ve makyajı yapılmaya başlandı hemen sonra. Ensesinde toplanan saçları sade ama şık bir topuz yapılırken yüzüne çok hafif bir makyaj  yaptırdı sadece. Her şey bittiğinde odaya giren annesi kızını aynanın önünde kendisini incelerken buldu. Üzerindeki elbiseyi fark edince gözleri dolarak kızının yanına gelip elinden tutarak döndürdü.
-Benim adı gibi Melek kızım! Bu benim...-
-Evet annem senin gelinliğin. Üzerinde birkaç küçük değişiklik yaptırdım ama, olmuş mu?
-Zümra, kızım çok yakışmış! Beni ne kadar mutlu ettin anlatamam bebeğim, dedi gözünden bir damla yaş süzülürken kızına sarıldı belli etmek istemeyerek. Onu da duygulandırıp makyajını bozmak istemiyordu çünkü. Ondan ayrıldığında,
-Ay ne için geldim ne yapıyorum. Hadi Yiğit geldi seni almaya, gençler nikah dairesine gidiyor. Oradan da Yiğit sizi düğün için kendi evlerine götürecek. Biz yaşlılar da orada bekleyeceğiz, dedi imayla gülümserken. Birden odaya doluşan arkadaşlarına tek tek bakıp hüzünle gülümsedi.
-Hadi bakalım gelin hanım, gitme vakti, dedi Rabia. 

HÜZÜNLÜ KALPLER DURAĞI (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin