H.K.D./40

7.5K 454 109
                                    



##***##

LÜTFEN OKUYUN!!!

Öncelikle Selamun Aleykum... İlk defa bölümün bu kadar gecikti biliyorum ancak ülkece yaşadıklarımız beni derinden yaraladı. Gerek insanların söyledikleri olsun gerek karşılaştığım durumlar, aşırı derecede canım sıkıldı ve psikolojik olarak etkilendim. Ayrıca askerimiz ve polislerimizi karşı karşıya getiren devletimize, milletimize zarar vermek isteyen dış güçlere lanet ediyorum. Allah belalarını versin! inanıyorum ki verecek. Sizlerde da edin lütfen!

Uzun lafın kısası yazdığım kadarını paylaşmak isterdim çünkü sizi bekletmek hoşuma giden bir durum değil. Ayrıca bir türlü gelemeyen bir düğün bölümümüz var. Bu bölümde düğün kısmına geldim ve tıkandım maalesef. Ama istiyorum ki dolu dolu sizi içinde yaşatacak şekilde yazayım. Bu yüzden önümüzdeki bölümü düğüne ayıracağım.

Çok konuştum biliyorum :) Sizi Seviyorum... Buyurun bölüm sizlerle...

##***##

Yazar: Meh-Pare

Bölüm: 40(Düğün hazırlıkları...)

Genç adam kapının önüne çıktığında arabaya binmeye hazırlanan adamları görüp, yanlarına ilerledi. Elini uzatıp karşısındaki genç adamla tokalaştı.

-Her şey için teşekkür ederim Adem. Zümra benim için çok değerli. Onun başına bir şey gelseydi ne halde olurdum bilemiyorum. Öktem Kandemir'e selamımı söyle. Bu yardımını unutmam. İstanbul'a geldiğimde de ayrıca ziyaret edeceğim kendisini, dedi.

-Hakan denilen herifi elimizden kaçırdık. Bu yüzden siz tedbiri elden bırakmayın, iyi geceler, dedi ve kendisini bekleyen arabaya binip evin geniş avlusundan çıktılar.

Yiğit giden arabanın arkasından bakarken yanına gelen genç adama döndü.

-Gittiler mi? Diye sordu Devran.

-Evet. Hadi içeri girelim Zümra'yı yalnız bırakmak istemiyorum. Bugün çok korktu, dedikten sonra içeriye yönelen genç adamı Devran kolundan tutup durdurdu.

-Gizem yanında... Çok yorgun görünüyordu. Birkaç kıyafetini verdim üzerine giyinmesi için. Bu gece burada kalsın. Zaten yorgun ve korkmuş. Ben bizimkileri ararım şimdi buraya güvenlik biriminden birilerini gönderirler.

Genç adam anladım der gibi başını salladı.

-İyi düşünmüşsün.

-Yiğit, ne yaptın oğlum sen içeride.

Genç adam duyduğu soruyla istem dışı gülümsedi.

-Bilmem ne yaptım?

-Ne demek bilmem lan! Gözümüzün önünde öptün ya sen bu kızı! Sakın olmamış gibi davranma! Korkusunun üzerine bomba gibi şok yaşattın. Bugün ikidir yakalıyorum seni kıza emrivakiler yaparken. Utandı senin yüzünden. Dikkatli ol da bulmuşken elinden kaçırma, dedi elini Yiğit'in omzuna atıp.

-Öyle bir şey olmayacak! O an sadece kalbimi dinledim! Ne hissettiysem, ne istediyse yüreğim, onu yaptım ben! Korktum! İlk kez bu kadar çok korktum. İçim titredi korkudan. Ya ona bir şey olsaydı! Düşündükçe hala aklım çıkıyor Devran! Nasıl bu kadar basit kurtulabileceğimi düşündüm bilmiyorum. Hakan'ı hafife aldım.

-Tamam, hadi Zümra'nın yanına git, dedi. Yiğit önde Devran arkada içeriye girdiler.

Genç adam içeriye girdiğinde koridorda durdu. Karşı taraftan kendi odasından çıkıp yanlarına doğru gelen Gizem'e,

HÜZÜNLÜ KALPLER DURAĞI (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin