H.K.D./44

7.6K 431 141
                                    

********************

HERKESE İYİ BAYRAMLAR... İKİNCİ GÜN AMA BAYRAM HEDİYESİ OLARAK KABUL EDERSİNİZ BU BÖLÜMÜ. ÖPÜLDÜNÜZ...

********************

Yazar: Meh-Pare

Bölüm: 44(Huzurun adı...)

Eve geldiklerinde Yiğit, Zümra'nın valizi de alıp yatak odasına götürdü.

-Bu akşam dinlen istersen, eşyalarını yarın yerleştirirsin.

-Burası senin odan değil miydi? Diye sordu genç kız. Daha önce geldiği bu oda gözüne biraz daha büyük görünmüştü.

-Evet. Her neyse, diyerek odanın içindeki bir kapıyı açıp girdi. Bir süre sonra geri döndüğünde üzerinde beyaz bir tshirt ve lacivert bir eşofman vardı.

-Giyinme odasında senin için de ayrılmış bir kısım var, şimdilik oradan bir şeyler giyin, valizini de yerleştirir daha rahat edersin yarından sonra.

-Nasıl yani?

-Annem bir iç mimar ayarlamış. Burada bize göre biraz değişiklik yapmışlar. İçeride eşyalarının bir kısmını da bulabilirsin, dedi genç adam yüzündeki çarpık gülümsemesi ile az önce çıktığı kapıyı işaret ediyordu.

Genç Kız odada küçük bir keşif turu attığında İstanbul'daki ve burada Gizem'le kaldığı evinde olan eşyalarını görmek şaşırmasına neden oldu.

-Sanırım bu ev olayından ben hariç herkes haberdarmış.

Yiğit, Zümra'ya göz kırpıp,

-İyi geceler, diyerek odadaki büyük yatağa ilerledi. Onu fark eden genç kız,

-Aynı odada yatmayacağız, değil mi? Diye kaşlarını çatarak sordu.

-Bilmem nerede istersen yatabilirsin ama ben yatağımdan ayrılamam, diyerek bedenini yatağa deyimi yerindeyse fırlattı. Zümra onun arkasından şaşkınca bakıp olduğu yerde dikilmeye devam ediyordu.

 Zümra onun arkasından şaşkınca bakıp olduğu yerde dikilmeye devam ediyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

-Tamam. Bak bunu sorun edeceğini biliyordum ve bu yüzden giyinme odasından diğer odaya açılan bir kapı var. Şimdi oraya gidebilirsin ama kalmak istiyorsan da sen bilirsin, diyerek gülümsedi. Zümra ona ters bir bakış atarak giyinme odasına girdi. Üzerine giydiği beyaz tshirt ve lacivert şortu ile diğer odaya geçti. Saçını tepesinde toplayıp Yiğit'in odasının aynı olan odaya adımını attı.

*****

Sağa sola dönüp durmaktan vazgeçerek yattığı yerden doğruldu genç kız.

-Of! Üzerindeki örtüyü atıp ayağa kalktı. Sessizce kapıyı açıp karanlık koridorun sonunda gördüğü loş ışığa doğru ilerledi.

Aydınlığa ulaştığında elinde, dumanı tüten, kupası ile camın önünde dikilen genç adamı gördü. Ne kadar zaman orada dikilip genç adamı izlediğini farkında bile değildi. Genç adamın sesiyle düşüncelerinden sıyrıldı.

HÜZÜNLÜ KALPLER DURAĞI (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin