H.K.D.-35-♡

8.3K 468 78
                                    

İYİ AKŞAMLAR... HAYIRLI RAMAZANLAR... :) BÖLÜM GELDİ BAYAĞI DA UZUN GELDİ. GÜZEL OLDU MU BİLMİYORUM :) İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ. ÖNÜMÜZDEKİ ÜÇ HAFTA SONU BOYUNCA SINAVLARIM OLACAK. FIRSAT BULDUKÇA BÖLÜM YAZIP PAYLAŞACAĞIM. AMA NE SIKLIKLA OLUR BİLMİYORUM... İYİ OKUMALAR... SINAVLARIM İÇİN BANA DUA EDİN :* KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ.

SumeyyeDmrkrn balıma ithaf ediyorum. :)

okuryazargizoli aşkıma yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim :) aşkım bıraktığın notlar kalsın isterdim ama bizim aşkımızı burada bırakamadım kaptığım gibi gönül sandığıma sakladım :*

BÖLÜM ZAMANI ;)

YAZAR: Meh-Pare

BÖLÜM:35(Defile..)

-Hadi Zümra, çabuk ol gelirler şimdi.

-Geldim, diye seslendi genç kız, aralık olan kapıdan, salona doğru. Aynada son kez kendini süzdü. Üzerindeki siyah dar kesim dizlerinde biten elbisesi siyah topuklu ayakkabıları ve at kuyruğu yaptığı saçındaki kırmızı fiyonk tokası ile gayet iyi görünüyordu. Yatağının üzerindeki kırmızı el çantasını alıp odadan çıktı. Salona girdiğinde Gizem gülümseyerek arkadaşına bakıp ıslık çaldı.

-Vay be kızım sen neymişsin de haberimiz yokmuş, dedi. Çalan zil ile ikisi de kapıya yöneldi. Zümra kapıyı açtığında Samet ve Mehmet'e gülümseyerek,

-İyi akşamlar, dedi.

-Kızlar tamam anladık çok güzelsiniz de bunu bu kadar dışarıya vurmaya ne gerek var. Bütün gece aç kurtlardan sizi mi koruyalım yoksa eğlenelim mi? Dedi Mehmet yüzündeki sevecen ifadesiyle. Samet genç kızı bileğinden yakalayıp yanına çekti.

-Kardeşimi ben korurum sen de Gizem'i koru tamam işte oğlum, dedi. Aralarında geçen bu diyaloga kahkahalarla gülerken evden çıkıp merdivenlere yöneldiler. Tam o sırada kapısını açıp dışarı çıkan Devran ile karşılaştılar.

-Hayırlı akşamlar, neşeniz bol olsun. Nereye böyle iki dirhem bir çekirdek, diye sordu her zamanki alay dolu pırıltılarla parlayan gözlerini herkesin üzerinde gezdirip en son Gizem'de takıldı. Genç kız ise hiç oralı olmayıp elindeki telefonuyla uğraşıyordu.

-Dışarı çıkıyoruz biraz eğleneceğiz hem de Semih'in doğum gününü kutlayacağız, dedi Samet.

-Sen nereye?

-Yiğit'in yanına. Bizde biraz dolaşalım dedik, diye açıkladı Devran.

-Hadi gidelim artık Semih mesaj attı Temp çok kalabalık gecikirsek içeriye almazlar sonra, dedi Gizem. Hep birlikte merdivenden inip arabalarına bindiler. Onlar gidecekleri mekana doğru hareket ederken Devran telefonuna sarıldı ve hemen Yiğit'i aradı. İlk çalışta açılan telefondan genç adanın gergin sesi duyuldu.

-Ne oldu Devran?

-Öğrendim. Hadi yine iyisin. Şimdi sen hemen Temp'e uç. Onlardan önce orada olman lazım. Bende senin yanına gelmiş gibi yapacağım. Hadi oyalanmadan hemen çık, dedi. Karşıdan gelen onay dolu mırıltıyı duyar duymaz telefonu kapatıp arabasını çalıştırdı.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Hoş geldiniz, dedi Semih masaya yerleşen arkadaşlarını gülümseyerek karşılarken.

-Hoş bulduk, diye karşılık verdi Gizem genç adama. Çalan müzik eşliğinde pistte dans edenler üzerinde gözlerini gezdirdi.

-Ben biraz dans etsem, dedi sevimli gülümsemesini yüzüne yerleştirip. O ayaklandığı sırada Samet kaş göz işaretleri ile Mehmet'i de yerinden kaldırdı. İkisi bir süre dans ettikten sonra genç adam masaya yöneldi. Gizem lavaboya gidip elini yüzünü yıkadı. Geri döndüğünde önünden geçtiği bar kısmındaki iki genç adama takıldı gözü. Devran'ın yüzü pistte dans edenlere dönük dururken, Yiğit'in arkası dönük oturuyordu. Üzerine dönen gözlerin ağırlığıyla adımlarını hızla arkadaşlarının olduğu masaya çevirdi.

HÜZÜNLÜ KALPLER DURAĞI (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin