H.K.D.-33-

7.8K 475 105
                                    


Bu bölümü çok çok tatlı bir okuyucuma armağan ediyorum... :) <3


Yazar: Meh-Pare

Bölüm: 33 (kıskançlığın sonu, bahaneler bahaneler..)

Genç adam yüzündeki alay dolu gülümsemeyle büyük kapıyı aralayıp toplantı odasına girdi. İçeri adımını attığı anda yüzüne katı bir ifade yerleştirdi.

-Günaydın, dedi uzun masanın etrafına dizilmiş olan çalışanlarına. Masanın başındaki yerine oturduğunda hemen sağ tarafındaki boş sandalye dikkatini çekti.

-Genel danışmanımız nerede?

-Efendim bu toplantıya katılmasına gerek olmadığı...-

-Sana kedi başına kararlar verme yetkisi vermedim Sude! Git Zümra Hanım'ı çağır! Dedi sert ses tonuyla. Sude hızla odadan çıkıp soluğu Zümra'nın odasının önünde aldı. Birkaç kez kapıya vurup içeri girdi. Masasında oturmuş önündeki dosyayı inceleyen genç kıza,

-Zümra Hanım, Yiğit Bey sizi toplantı salonuna çağırıyor, dedi. İğneleyen bakışlarını atmayı da ihmal etmedi.

-Neden? Bir sorun mu var?

-Hayır sorun yok. Şu an gerçekleşecek toplantıya sizin de katılmanız gerekiyormuş. Aslında gerek yok ama Yiğit Bey sizi hep gözünün önünde istiyor, dedi. Genç kız karşısında dikilen Yiğit'in asistanına ters bir bakış atıp ajandasını alarak odadan çıktı. Toplantı odasına girdiğinde kendisine dönen bakışlardan rahatsız olduğunu hissedip aceleyle yerine geçti. Gizem arkadaşına gülümseyip konuşmaya başlayan Yiğit'e döndü.

-Bu toplantının konusu size sunmak istediğim bir fikir. Eğer İstanbul'da kalsaydım orada gerçekleştirecektim bu projeyi. Ama buraya nasipmiş. Biliyorsunuz ki yavaş yavaş kıştan çıkıyoruz. İlk baharda en çok yapılan nedir?

Odada oluşan uğultuyu genç adamın sesi bastırdı,

-Tabi ki düğün. Yani bizi ilgilendiren kısım. Demek istediğim yeni bir projeye başlayalım. Bir tasarım ekibi kurup bir ay içinde belirlenen konsepte uygun tasarımlar yapalım. Bence şirketimizin böyle bir projeye ihtiyacı var. Ne dersiniz?

-Süper!

-Mükemmel olur!

-Denemeye değer!

Genç adam masanın etrafındaki insanlardan yükselen onay verici sesleri duydukça gururla gülümsedi.

-O zaman Zümra Hanım böyle bir proje için durumumuz nedir? Uygun muyuz?

-Yiğit Bey, şu an siz gelmeden önce başlanılmış beş projeden üçü başarıyla bitirilmiş. İki tanesi de tamamlanma aşamasında., dedi önündeki deftere bütün dikkatini verip genç adama hiç bakmadan.

-O zaman herhangi bir sorun görünmüyor. Arkadaşlar hayırlı olsun diyelim o halde. İki hafta içinde burada bulunan tasarımcı arkadaşlardan özgün bir şeyler istiyorum. Yalnız bir şey var. Bu sene daha önce şirketimizin yapmadığı bir şey yapacağım, kendi tasarladığım taç bu koleksiyonun ana parçası olacak. Bu zamana kadar firmamız bünyesinde taç tasarımı hiç yapılmadı. Bu yüzden bu ilki ben gerçekleştirmek istedim.

-Tebrikler Yiğit Bey! Masanın etrafında oturan gruptan kısa bir alkış yükseldi.

-Teşekkürler. Neyse şimdilik reklam departmanına iş düşmüyor. Onlar tasarımlar ayarlandıktan sonraki kısımda görev alacaklar. Ancak kafanızda fikirler oluşmaya başlasın. Çünkü kısa zamanda mükemmeli ortaya koyma niyetindeyim, dedi.

HÜZÜNLÜ KALPLER DURAĞI (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin