H.K.D. 19-2

7.2K 479 62
                                    



BÖLÜM GEÇ GELDİĞİ İÇİN HEPİNİZDEN ÖZÜRLER DİLİYORUM. ÇOK HASTAYIM ANCAK DÜZENLEYEBİLDİM. HALA BAZI HATALAR VAR AFFEDİN BENİ. HEPİNİZE KOCAMAN ÖPÜCÜKLER :* VOTE VE YORUMSUZ BIRAKMAYIN BENİ CANLARIM :)

SumeyyeDmrkrn aramıza katılması şerefine :) hoş geldin canım benim :* 

Yazar:Meh-Pare

Bölüm:19-2(Sinir harbi...)

-Hadi kızlar birkaç tur atalım, dedi Sedat kardeşine ve Peri'ye bakıp.

Melis hemen atına bindi. Peri ise hala ahırın kapısına bakıyordu.

-Hadi peri, diye seslendi arkadaşına. Genç kız gözlerini kapıdan ayırıp atın üstündeki arkadaşına baktı.

-Herkes gelsin bir durun canım bu ne acele, dedi Melis'e imayla. Ahırın kapısından çıkan Bahar yanlarına gelip,

-Hadi ne bekliyoruz, dedi atına binerken.

-Abinler nerede? Diye sordu Peri. Bahar kıza ters bir bakış atıp atını mahmuzladı.

-Hadi prenses uçur beni, ona bakan gözlerin arasında ağzından dökülen sözcükler bunlar oldu.

-Bekle cimcime yarışalım, diye bağırarak arkasından gitti Sedat. Onlar uzaklaşırken,

-Hadi Peri biz neden burada duruyoruz, diye arkadaşına çıkıştı Melis.

-Baksana Yiğit ve o kız hala gelmediler, dedi ahırın kapısını işaret edip arkadaşına döndü. Melis ters bir bakış atıp,

-Bak bence Yiğit'le uğraşma. Çok fena çatabilir, dedi. Ancak Peri sadece omuz silkmekle yetindi. Yanında duran at huysuzlanmaya başlayınca sinirle atı tutan seyise döndü,

-Ne biçim sahip çıkıyorsun şu ata, düzgün tutsana, diye çıkıştı. Seyis bir şey söylemeden içinden bir 'La Havle' çekerek atın yelelerini okşayarak sakinleştirmeye çalıştı. O sırada kısa bir turdan sonra Bahar ve Sedat geri dönmüşlerdi. Melis gülerek ikiliye döndü,

-Her zaman ki gibi Bahar kazandı, dedi. Sedat kardeşine sinirli bir bakış atıp atından yere indi. Onu da su içirmesi için bir seyisin eline bıraktı. O sırada ağırın kapısında görünen ikiliye dikkat kesildi herkes. Genç kız kar gibi bembeyaz, genç adam ise gece gibi simsiyah atın üzerinde muhteşem bir uyumla kendilerine doğru yaklaşıyordu.

-Oha! Melis tepkisini engelleyemeden ağzından çıktı argo kelime. Sedat yaşadığı şaşkınlıktan kardeşinin dediğini duymamıştı bile. Peri ise kıskançlık dolu bakışlarını gelen ikilide gezdiriyordu. Iyice yanlarına yaklaştıklarında,

-Neden burada bekliyorsunuz, diye sordu Yiğit gözlerinde muzip parıltılar vardı genç adamın. Zümra'nın atların üzerindeki yaptığı etki kendisini hayran bırakmıştı. Genç kızın hayvanları çok sevdiğini biliyordu ancak bu kadar iyi iletişim kurabileceğini tahmin etmemişti.

-Zümra abla inanmıyorum. O laf dinlemez, asi ve saldırgan şeyin üzerinde duruyorsun şu anda. Bunu nasıl başardın? dedi Bahar hayranlıkla.

Genç kız gülümseyerek,

-Bilmiyorum... Sadece gözlerine baktım. Belki birkaç küçük iltifatla da şımartmış olabilirim, dedi. Üzerinde durduğu at genç kızı onaylarcasına sesler çıkarınca, Zümra yelelerinde ellerini dolaştırdı. Gözlerini atından ayıramıyordu.

Yiğit ise karşısındaki bu güzel görüntüye dalıp gitmişti çoktan. Atının huysuzlanması genç adamı kendine getirdi. Üzerinde durduğu atının yelelerini okşadı hemen. Asi kızı çok kıskançtı. Hemen anlamıştı sahibinin genç kıza olan hayran başıklarını.

HÜZÜNLÜ KALPLER DURAĞI (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin