21. Brooke

1.3K 60 0
                                    

21. Brooke

Stacey en ik nemen meteen de daad bij het woord. We hebben geen tijd te verliezen. De boeken worden vandaag nog rondgebracht. " Welke onderwerpen zijn er zoal? " vraag ik haar. Ik zit op mijn bureaustoel en wieg heen en weer. " Veel te veel. Er zitten boeken tussen over verdediging, wapens, biologie, lichaamstaal, noem maar op. Het zullen er een stuk of 10 zijn "

Dat betekent meer dan 1 boek per dag! Want ik heb maar een week om te oefenen! Ik hoor geklop op de deur en ren er met Stacey naartoe. Voor mijn deur ligt een stapeltje boeken. Een hele hoop boeken op elkaar, beter gezegd. Ik pak er een paar vast en breng ze naar binnen. Stacey helpt me met het andere deel.

" Met welke moet ik beginnen " vraag ik haar. De boeken liggen allemaal op de eettafel uitgespreid. " Ik zou beginnen met lichaamstaal. Het is het makkelijkste boek. Ondertussen zal ik wel mijn studie-vriendje halen. Dan kunnen we aan biologie beginnen " Ze geeft me een schouderklopje, voor ze weggaat. Ze komt pas een halfuur later terug, terwijl ik het boek over de lichaamstaal al helemaal doornomen heb.

Veel ervan is hetzelfde als hetgene ik heb moeten doen voor mijn toelatingsproef bij de politie. Waarschijnlijk verdediging en wapens ook, dus dat moet een makkie zijn. Aan die twee boeken ben ik zelf al begonnen.

" Hier is mijn studie-vriendje " Ze komt de kamer in, met een ... skelet? Huh. Ze zet hem naast me neer en schuift dan het biologieboek voor mijn neus. " Zo kan je mooi alles aanwijzen. Geloof me, zo heb ik het ook geleerd en wat ben ik nu? O,ja. Een tweedejaars!" Ze woelt door mijn haar en gaat daarna tegenover me aan de eettafel zitten.

Met dank aan het studie-vriendje heb ik maar 3 dagen nodig om het biologie boek uit mijn hoofd te kennen. Stacey komt elke avond langs om me op te vragen en zo te zien welke zaken ik wel en niet kan. Het ene boek na het andere gaat aan me voorbij en voor ik het weet is het de laatste dag.

Alle boeken zijn gedaan. Ik had in het begin gedacht dat ik juist nog een paar dagen extra zou nodig hebben. Met een boek onder mijn arm loop ik naar de bibliotheek. Meestal kom ik hier studeren, omdat ik weet dat het hier heel rustig is. Zeker omdat ik zo de toetsen kan oplossen die Stacey voor me gemaakt heeft. Haar ben ik vooral heel dankbaar. Ze heeft haar eigen vrije tijd zomaar aan mij besteedt. Zonder haar zou ik nooit zo ver geraakt zijn. En dan heeft ze nog eens haar hulp aangeboden voor de derde en laatste test. Misschien moet ik eens beginnen nadenken over een cadeautje?

A/N: Twee stukjes van Brooke na mekaar haha :p Om de simpele reden dat Justin's leven niet heel interessant is nu.

Vote/Comment/Follow


Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu