Hoofdstuk 60

1.4K 59 0
                                    

* Hoofdstuk 60 * 

[Justin]

Na onze boottocht gaan we iets eten in een gezellig restaurantje. Niet zo een groot en chic zoals de meeste zouden willen. Ik trek haar stoel naar achteren voor ze gaat zitten. " Heb je nog veel gepland voor vanavond? " vraagt ze me,  zodra we onze eten besteld hebben. Op de boot was het heel leuk. We hebben wat gezwommen en in de zon gelegen. Natuurlijk is Brooke er weer in geslaagd om zelfs met zonnebrandcrème op te verbranden. 

" Ik was van plan om samen een bad te nemen en daarna te gaan slapen. Kwestie van het echt huwelijksachtig te maken " Ik geef haar een knipoog en ze rolt met haar ogen als ze de hint heeft begrepen. Wat de plannen voor morgen zijn weet ik nog niet. Waarschijnlijk gewoon wat rondlopen in het dorpje. Er is een marktje volgens mij. Brooke zal dat zeker leuk vinden.

Na het eten gaan we terug naar onze hotelkamer. Brooke laat zich meteen op het bed neervallen en steekt haar voeten in de lucht. Als dat niet een hint is ... Ik loop naar haar toe en ga langzaam naast haar zitten, voor ik haar voeten begin te masseren. " Je kon ook vroeger gezegd hebben dat ze pijn deden " zeg ik tegen haar " Zodat we sneller naar het hotel zouden komen? Geen denken aan! " gaat ze meteen in de verdediging. Van haar win ik het ook nooit ... Een minuut of 10 blijf ik haar voeten masseren voor ik opsta. Ze trekt een pruillip als ze me ziet weglopen. " Ik ga het bad klaarzetten, remember? " 

Misschien ook de perfecte tijd om de productjes in de badkamer uit te testen. Er staat zoveel op de schapjes dat het even duurt voor ik alles gevonden heb. Het bad is net volgelopen en ik doe er een paar productjes en rozenblaadjes in. Een goede tip voor thuis! Eenmaal het bad klaar is loop ik de kamer terug in. Brooke ligt nog steeds op dezelfde plaats op het bed. " Het bad is klaar " zeg ik tegen haar terwijl ik een kus op haar voorhoofd druk. Geen reactie ... " Brooke? Doe nu niet alsof je slaapt " Zelfs een kus in haar nek werkt niet. Dan maar kietelen. Ik kriebel met mijn vinger in haar zij en meteen vult haar gelach de kamer. " zie je wel dat je niet sliep " zeg ik met een grijns. 

Uiteindelijk staat ze toch recht en loopt met me mee naar de badkamer. " je hebt je best weer gedaan, zo te zien " Ze wijst naar het bad en ik glimlach schaapachtig. " Ik dacht, laat ik die productjes maar eens proberen. Thuis komt dat er toch niet van " Ze trekt een wenkbrauw op. " Thuis komt dat er toch niet van? Nou, bedankt om dat met mij te bespreken " lacht ze, voor ze haar jurkje uitdoet. De schaapachtige glimlach staat nog steeds op mijn gezicht en ik kan het niet laten om vooral naar haar buik te kijken. Hopelijk wacht het babytje nog even, zodat ik nog lang van die buik kan genieten. Mijn handen gaan er meteen naar toe en ik wrijf er over voor ik Brooke een kus geef. "Ik ga nooit genoeg krijgen van een zwangere jou " 

Ze geeft me een zachte duw voor ze in het bad stapt. Ik heb mijn kleren nog steeds aan en ik doe ze snel uit, zodat ik snel achter Brooke kan gaan zitten in het bad. Het is net groot genoeg voor ons beide. Mijn handen liggen om haar buik en haar hoofd rust op mijn schouder. " Kunnen we zo een paar dagen blijven zitten? " vraagt ze me met gesloten ogen. Ik druk een kus op haar voorhoofd en wiegt ons dan wat heen en weer. " Natuurlijk kan dat, zolang je maar wil "

------------------------------------------

A/N: Ik had schattige hoofdstukjes beloofd dus bij deze haha :p

Het volgende hoofdstuk is de laatste huwelijksreis dag en daarna gaan ze naar huis. Dan kan het echte verhaal beginnen :) Bereidt jullie maar al voor. 

Vote/Comment/Follow

Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu