9. Justin

1.2K 64 2
                                    

9. Justin

Ik ga naar mijn koelkast en pak er een fles uit, dat ik in mijn bekertje leeggiet. De lege fles belandt ergens op het aanrecht en ik loop de keuken terug uit. Een meisje botst tegen me op, bruin haar en bruine ogen. Ik glimlach naar haar en loop verder. Het is volgens mij één van die meisjes die ik daarstraks bij Shane zag staan. Hij begint wel vroeg aan onze ' we moeten de eerstejaars leren kennen ' afspraak.

Als ik de ruimte weer inloop gaat mijn blik naar de dansende mensen. Dansen is niet echt aan mij besteed. Ik zet me ergens neer in een zeteltje en zoek de ruimte af naar Shane. Hij staat nog steeds bij één van die meisjes. Een blond meisje. Ik had kunnen weten dat het weer een blonde zou zijn. Het zijn altijd blonde meisjes, omdat die meestal de minstens herseninhoud hebben. Die stellen geen vragen.

Zelf heb ik absoluut geen type. Blond, bruin, zwart, paars, het maakt me niet uit. Zolang ze maar mooi zijn én niet van mijn jaar. Dat laatste heb ik eraan toegevoegd toen Shane het nodig vond om een meisje uit ons jaar te daten en daarna weer schaamteloos te dumpen, via een sms. Geloof me, zelfs voor mij is dat laag! Wees een man en maak het face-to-face uit! We hebben niet voor niets ballen aan ons lijf gekregen!

Waar ik dus naartoe wou: Dat meisje en Shane werden uitgekozen om het tegen elkaar op te nemen. Hoe hoger je komt, hoe meer kans je hebt om gemixte gevechten te hebben. Meisjes en jongens moeten nu eenmaal even sterk zijn. En of zij sterk was. Sterker dan hem zelfs. Ze had hem zo hard ingemaakt dat hij minstens 2 maand lang moest horen wat voor een watje hij was. Af en toe herinner ik hem daar nog eens aan. Aan de goeie ouwe tijd! Dat is ondertussen ook al 2 jaar geleden.

Nu weer terug naar het feestje. Ik denk veel te veel na, in plaats van me te amuseren. Het bekertje giet ik in één keer leeg in mijn mond en gooi het bekertje op de grond. Ik zal wel iemand betalen om het op te kuisen. De meesten hier doen alles om een centje bij te verdienen. En laat geld nu net geen probleem zijn voor mij. Mijn vader is een geheim agent. De reden ook waarom ik nu hier zit. Als geheim agent heb je veel risico en hoe meer risico je missie is, hoe meer geld je ervoor krijgt. We hebben nooit moeite gehad om rond te komen. Dat is één van de redenen waarom ik nu een goed gevulde bankrekening heb.

Mijn blik gaat terug naar Shane, die blijkbaar een fles whiskey gevonden heeft en die aanbiedt aan het meisje. Een grinnik verlaat mijn mond. Een eerstejaars die whiskey drinkt op haar eerste avond? Waar gaan we dat schrijven! Ik vraag me af hoe lang ze nog op haar benen zal kunnen staan en natuurlijk zal Shane haar heel graag helpen, de gentleman die hij is!


A/N: Niet zo een actief hoofdstuk. Alleen vind ik dit juist interessanter omdat jullie zo meer info krijgen over Shane en Justin :)

Dit hoofdstuk volgt dus eigenlijk op hoofdstuk 7. Als jullie even niet meer mee zijn kunnen jullie het altijd opnieuw lezen ;)

Vote/Comment/Follow

Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu