Hoofdstuk 17

2.6K 113 3
                                    

~ Hoofdstuk 17 ~

Die avond

[Brooke]
Ik leg de laatste hand aan mijn make-up. " je hoeft echt niet zoveel op te doen. Je bent al prachtig zonder " Ik draai me om en kijk naar Justin die tegen de deurpost aanleunt. " dankje voor het compliment. Maar geef me toch nog één minuutje " Vlug bekijk ik mezelf in de spiegel. Opnieuw heb ik een kleedje aan, een roze deze keer. En zoals altijd heeft Justin een zwarte broek met wit hemd aan. " ja,ik ben klaar " Ik loop naar hem toe en druk een kus op zijn wang.

" hier zou het moeten zijn " Justin en ik zitten in de auto en kijken naar het huis voor ons. Bryan en Charlotte zouden hier moeten wonen. Langzaam stap ik uit en bekijk de huizen ernaast. Alles lijkt hier zoals in onze straat, maar ik heb het gevoel dat er hier nog andere type wonen dan bij ons. Justin heeft al aangebeld en wenkt me als teken dat ik naar hem toe moet komen. Net op het moment dar ik naast hem zit gaat de deur open. " jullie zijn goed op tijd " Bryan staat voor ons en kijkt achter zich. " Charlotte! " roept hij en zucht dan diep. "Ik ben er ... ik ben er " hoor ik en dan verschijnt ze achter hem. Ze heeft een kort blauw kleedje aan, nog korter dan het mijne. Ik trek even aan de onderkant nadat ik dit heb bedacht. " laten we maar gaan. Het is een paar huizen verder " Bryan knikt naar de straat en we vertrekken te voet naar het feest.

[Justin]
Hoe dichter je bij het huis komt, hoe luider de muziek wordt. Zeker als we binnen stappen.Vlug kijk ik even rond, op zoek naar iemand die ik misschien ken. " heb je iemand van hen gisteren gezien?" Fluister ik in Brooke's hoor. Ze schudt van nee. Een butler komt ons drankjes brengen en ik neem er één van de plateau. " laten we wat rondkijken " zeg ik en loop met Brooke naar de tuin. Bryan en Charlotte volgen ons. " wie zijn dit? " Iemand komt naar Bryan toe en bekijkt ons twee dan " dit zijn Justin en Brooke. Justin en ik hebben nog op school gezeten en toevallig of niet zijn we ze vandaag tegengekomen in een koffiebar. En we dachten om wat bij te praten vanavond " De man laat zijn blik iets te lang op Brooke hangen naar mijn zin maar ik zeg niets. " dan vraag je dat de volgende keer aan mij, ik ben hier de baas " bromt hij voor hij terug wegloopt. We wachten met praten tot hij ver uit gehoorsafstand is. " dat is de huisbaas " zegt hij zacht. Ik knik even. " leuke man " lach ik en sla mij arm rond Brooke heen. Eigenlijk zijn we niet op onze missie, dus wat plezier maken kan wel. Toch?

[Brooke]
Ik leun wat tegen Justin aan. Het is wel leuk dat we misschien 2 collega's kunnen helpen maar ik had toch liever thuis in de zetel gezeten met Justin. Ik voel iets trillen in mijn zak en haal mijn gms eruit. Wow, je ziet er prachtig uit. Kan ik je even lenen? Mij Shit! Ik kijk even rond op zoek naar hem maar ik zie hem nergens. Dan druk ik me tegen Justin een en fluister: " Taylor is hier. Hij wil me zien " Justin legt zijn mond bij mijn oor. " Ik loop achter je aan. 5 minuten max " fluistert hij, voor hij me loslaat. Kom naar de bovenverdieping. Ik wacht daar op je is het volgende smsje dat ik krig. Vlug druk ik een kus op Justins lippen en ga dan naar de bovenverdieping.

[Justin]
Weeral strooit Taylor roet in het eten! Brooke moest naar de bovenverdieping gaan. Binnen 5 minuten ga ik kijken, het kan me niet schelen. Wie weet wat is hij met haar van plan. Ik loop naar de bar en bestel me daar een nieuw drankje terwijl de teller van 5 minuten loopt.

[Brooke]
Ik kom boven aan en kijk rond. Taylor is niet meteen ergens te bekennen. " eindelijk" hoor ik en dan 2 lippen die een kus op mijn wang duwen. Vlug draai ik me naar hem om. " hij denkt dat ik naar de wc ben. We hebben maar 5 minuten " zeg ik zacht voor hij me naar een kamer brengt. " wat kom je hier doen?" Hij leunt tegen het bureau aan terwijl ik me op het bed neerzet. " Justin heeft een vriend van vroeger teruggezien en ze raakten wat aan de praat. Toen heeft hij ons uitgenodigd om mee naar hier te komen " leg ik uit. Ik wil hem vragen waarom hij hier is,maar hij legt me het zwijgen op door zijn lippen op de mijne te drukken. Voorzichtig duw ik hem van me af. " 5 minuten Taylor " mompel ik. Er staat een grijns op zijn gezicht. " dan zeg je maar dat er veel volk stond " grinnikt hij, voor hij me achterover duwt. Zijn lippen vinden weer die van mij en voor ik het weet heeft hij mijn jurkje uitgedaan. Shit Brooke! Hoe ga je je nu hieruit redden ?!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gaat Justin op tijd komen om Brooke te redden? Dat zullen jullie lezen in het volgende hoofdstuk :p

Bijna 300 views. Bedankt iedereen!

Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu