10. Brooke

1.2K 64 1
                                    

10. Brooke

Het is duidelijk dat Shane veel meer aandacht heeft voor Sarah dan voor mij. Ze beginnen een gesprek met hun twee en elke keer als ik tussen beiden wil komen met mijn mening over het onderwerp reageert niemand erop. Fijn ...

Mijn bekertje is al een hele tijd leeg. Daarstraks had Shane ons eentje gegeven, maar als ik moet wachten tot ik er nog eentje krijg van hem zijn we al een paar uur verder. Ik besluit dus maar op zoek te gaan naar de keuken, naar een koelkast. Zonder iets te zeggen loop ik weg.

Mijn blik gaat nog even naar de twee als ik verder loop. Hopelijk gaat Sarah geen domme dingen doen. Want dan zal ze weer bij mij komen uithuilen en mag ik het oplossen. Door mijn gedachten merk ik te laat op dat iemand voor me staat en botst ik tegen hem op. Ik mompel een sorry en kijk naar hem. Het is één van de laatstejaars. Ik herken hem van het gevecht vanmiddag. Hijzelf zegt niets en loopt gewoon weg, terug de ruimte in. Ook een vriendelijke jongen.

In de keuken is de koelkast snel te vinden. Ik pak er een flesje alcohol uit en giet het in mijn bekertje. Volgens mij is het hetzelfde als dat ik daarnet gedronken heb. Om het te vergelijken neem ik er een voorzichtige slok van. Ja, hetzelfde.

Omdat Sarah nog steeds bij haar nieuwe ' vriendje ' staat en ik niemand anders ken besluit ik om na mijn tweede bekertje drank terug naar mijn kamer te gaan. Geen denken aan dat ik bij die twee ga blijven staan. De hele tijd sta ik ze vanaf een afstandje gade te slaan. Af en toe komt er ook eens iemand bij mij staan, veel jongens vooral, maar ik wimpel ze af. Geen vriendjes voor mij. Die brengen alleen maar problemen met zich mee.

Terwijl ik naar mijn kamer wandel stuur ik een bericht naar Sarah dat ik al weg ben. Zoals verwacht stuurt ze niets terug. Ze heeft het namelijk te druk ... In mijn kamer aangekomen spring ik vlug onder de douche, om de dranklucht weg te krijgen, en kruip dan in bed.

De volgende ochtend verbaasd het me dat Sarah niet in haar bed ligt. Ze zal duidelijk wel een leuke nacht gehad hebben ... En ik zal straks alle details wel krijgen. Ik probeer haar te bereiken op haar gsm, maar net als gisteren heb ik geen succes. Dan zal ik wel alleen ontbijten. Tijdens de twee boterham met choco hoor ik de deur opengaan. Ik draai me om zodat ik Sarah kan zien binnen komen.

Haar haar is warrig, altijd als ze geslapen heeft, haar hakken heeft ze in de hand en haar kledij ziet er toch ook niet meer frisjes uit. Ze rent naar me toe en laat alles vallen dat ze in haar hand heeft. " Je kan nooit geloven naast wie ik wakker werd deze ochtend " Ik trek een wenkbrauw op. " Shane? Die laatstejaars? " Ze lijkt wat teleurgesteld dat ik meteen doorhad over wie ze het had. " Volgens mij ben ik verliefd, Brooke! " Ze slaat haar armen om me heen en laat een diepe, verliefde zucht. " Ik ben blij voor je. Wees alleen wat op je hoede oke? Ik wil niet dat je problemen krijgt door die jongen " geef ik haar als advies. Ze wuift het advies weg en loopt naar onze badkamer. Ze zal wel een lange douche kunnen gebruiken. De alcohollucht zweeft ze rond haar heen.

A/N: Sarah & Shane zijn samen haha :p De twee besties van de hoofdpersonages :) Maar gaat het blijven duren? En houdt Sarah Brooke's advies in haar achterhoofd?

Vote/Comment/Follow

Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu