Hoofdstuk 68

1.2K 51 19
                                    

Hoofdstuk 68

[Justin]

Bryan werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn toestand is nog steeds kritiek. Ik hoop maar dat hij erdoor komt. Hij heeft zijn eigen leven op het spel gezet voor ons kindje en daar ben ik hem dankbaar voor. Ik zal nooit iets kunnen terugdoen dat overeen komt met wat hij gedaan heeft. Brooke zit in de zetel. Eén van de vrouwelijke agenten is bij haar en probeert haar te kalmeren. Ze is er echt slecht aan toe.

Ik probeer me te focussen om Charlotte terug te vinden. Toen Brooke ontvoerd was heb ik haar ook terug gevonden. Ik moet alleen weten wie hiervoor verantwoordelijk zou kunnen zijn. Dave en Lisa zijn al uitgesloten. Het was het eerste waar ik naar gekeken had. Blijkbaar zitten ze al een paar dagen in hun vakantieverblijf op een 5 uur vliegen hiervandaan.

Het volgende dat ik onderzocht waren de camera's rond het huis. Die waren er gezet nadat we de bedreigingen gekregen hadden. Met een paar andere agenten bekijk ik ze allemaal. Een paar die de straat filmden, een paar de achterdeur, de voordeur, de buren en ga zo maar door. Bij één van de laatste camera's die ik beweging. Er komt iemand naar het huis toe. Het is een klein persoon. Een vrouw misschien? De persoon gaat langs het huis, naar de achterkant van het huis.

Daar lijkt de persoon door te krijgen dat er camera's hangen. Heel even is het gezicht zichtbaar, als de persoon iets over de camera hangt. Ik blijf op dat beeld stilstaan en kijk er goed naar. Het hoofd is bedekt door een capuchon. Het gezicht is dan weer deels bedekt door een sjaal of iets dergelijks. Enkel de ogen zijn zichtbaar. En het bevestigd mijn vermoeden dat het een vrouw is. Maar welke vrouw hebben we dan zo ver gekregen om dit alles te doen?

Ik print de foto uit en loop ermee naar Brooke. Ze heeft haar handen over haar gezicht liggen en wiegt wat heen en weer. " Schat ... Heb je de laatste tijd contact gehad met een vrouw? We denken dat een vrouw Charlotte ontvoerd heeft " Ik toon haar de foto en ze bekijkt hem even, voor ze haar hoofd schudt. " De enige met wie ik contact heb gehad zijn jij, Bryan en een paar andere agenten. Niemand anders "

Net als ik verder wil zoeken krijg ik een telefoontje van een agent die mee is gegaan met Bryan. Blijkbaar is hij geopereerd om de kogel uit zijn lichaam te halen. Hij ligt al op de recovery en daarna zouden we hem kunnen zien. Ergens wil ik liever hier blijven om te helpen zoeken, maar ik ben het aan hem verplicht om te gaan zoeken. Hij heeft ons ook geholpen en dit is het minste dat ik kan terug doen.

" Brooke ... Ik ga naar Bryan toe " zeg ik tegen haar. " Blijf jij maar hier, oke? Ik bel wel als er iets is " Ik druk een kus op haar voorhoofd en ga daarna naar mijn auto, die nog steeds op de oprit staat. De deuren staan zelfs nog open. Zo snel ik kan rij ik naar het ziekenhuis toe. Ik wil met eigen ogen kunnen zien dat alles in orde komt met hem. 


A/N: Ze komen al dichter bij de waarheid. Een vrouw zou Charlotte ontvoerd hebben. Iemand een idee? 

Vote/Comment/Follow


Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu