Hoofdstuk 18

2.5K 119 5
                                    

~ Hoofdstuk 18 ~

[Justin]
Mijn gsm trilt, het teken dat de vijf minuten om zijn. Eerst ga ik naar de wc, dat is onze dekmantel. En ik moet ongerust lijken. Lijken is niet zo moeilijk, ik ben het ook. Daarna kijk ik vlug op de benedenverdieping rond voor ik naar boven ga. Ik doe alle kamerdeuren open en voor de laatste blijf ik staan. Hier moet ze zitten. Traag doe ik de deur open en kijk naar binnen. " Brooke?" Zeg ik zacht en kijk rond. Nee, hier is ze ook niet. Waar is ze dan?! Ik ga de kamer terug uit op zoek naar Bryan en Charlotte. Misschien hebben zij haar gezien.

Ondertussen

[Brooke]

Shit shit shit blijf ik maar in mijn hoofd herhalen. Als ik me van hem losmaak weet hij meteen dat er iets niet juist is. Ik kan alleen maar hopen dat Justin snek komt. Vol walging laat ik Taylor dus maar doen. Zijn hemd is al uit en hij doet net zijn broek uit als ik voetstappen hoor op de gang. Yes yes yes !! Taylor hoort het ook en trekt me recht. " de kast, nu" fluistert hij. Nee, ik wil niet in de kast! Ik wil dat Justin me vind en me komt redden! Ik kan niets doen dus volg ik hem maar en ga samen met hem in de kast staan. Een paar seconden later gaat de deur open en hoor ik Justin mijn naam zeggen.

" dat was nipt " grinnikt Taylor als we terug uit de kast gaan. " ik kan maar beter gaan. Hij zal me lopen zoeken en ik zal een verklaring moeten hebben " zeg ik zacht. Vlug trek ik mijn kleedje terug aan. " nog even. Ik neem niet voor niets zoveel risico's " mompelt hij voor hij me klemt tussen de deur en zijn lichaam. Hij heeft er duidelijk geen moeite mee dat hij in zijn boxershort voor me staat. " laten we morgen samen iets gaan doen " fluistert hij in mijn oor. Ik slik even en schud mijn hoofd. " Justin en ik gaan morgen al iets doen. Een andere keer misschien " zeg ik zacht. Ik maak aanstalte om te gaan maar hij drukt zichzelf tegen me aan. Nee! Ik wil nu weg! Hij schuurt kort tegen me aan voor hij me loslaat. " de volgende keer gaan we verder waar we gebleven zijn " zegt hij en knipoogt naar me voor hij zijn kleren aandoet. Ik loop de kamer uit op zoek naar Justin. Mijn ogen vullen zich met tranen. Ik wil dit niet meer!!

[Justin]
Ik zie Bryan staan en loop naar hem toe. " heb je Brooke gezien? Ze ging naar Taylor maar is nog altijd niet terug " zeg ik zacht zodat niemand anders het hoort. Bryan schudt zijn hoofd. " hier is ze alvast niet " zegt hij. " ik ben hier al de hele tijd en ik heb ze nog niet gezien ... als je nu van de duivel spreekt " zegt hij en knikt de kant waarnaar hij kijkt. Ik draai me om en zie Brooke naar me toekomen. Ze vliegt zowat in mijn armen en ik kan nog net zien dat ze huilt voor ze haar gezicht tegen mijn borst drukt. Mijn blik gaat even naar Bryan en hij gooit zijn sleutels naar me toe. " Ga maar even naar ons thuis " Hij klopt kort op mijn schouder. Ik kijk terug naar Brooke. Wat heeft hij met haar gedaan ?!

" rustig maar ... ssst. Het komt allemaal goed " fluister ik in haar oor terwijl ze in mijn armen ligt. Ik wieg haar wat heen en weer. Ze heeft me nog steeds niet verteld wat er gebeurd, maar ik wacht tot ze zelf initatief neemt. Langzaam zet ze zich wat rechter en wrijft de tranen uit haar ogen. " hij wou ... we hadden bijna ... " Ze probeert het uit te leggen maar de tranen komen weer in haar ogen. Ik sla mijn arm rond haar heen. Ze hoeft het niet uit te leggen. Ik begrijp het al. En als ik hem tegen kom vermoord ik hem. Letterlijk!

Wat later

[Brooke]
Ik lig in Justins armen en kijk naar het plafond. Na een paar pogingen had ik hem dan toch het hele verhaald verteld. Eerst wou ik liever zwijgen om hem niet nog bezorgder te makken. Zijn hand gaat door mijn haar en ik kijk even op. Meteen richten zijn ogen zich op mij. " kun je niet slapen?" Vraagt hij zacht. Langzaam schud ik mijn hoofd en leg me nog wat dichter tegen hem aan. Als ik dicht bij hem ben voel ik me veilig. Ik wil geen missie meer, geef hem maar aan iemand anders! " denk niet teveel na " Hij steekt een pluk haar achter mijn oor. " denk aan mij ... aan ons,dan zal je wel kunnen slapen " Hij drukt een kus op mijn haar en ik sluit mijn ogen. Proberen kan geen kwaad toch? Ik stel me ons twee voor op een strand. We delen dezelfde handdoek en we liggen beiden te genieten van de zon. Nou, tot Justin wat zonnencreme bovenhaalt en die op mijn neus wrijft. Dan is de rust verstoort. Hij lacht me uit en ik gooi mijn boek naar hem toe. Het raakt hem op een haar na. Als sorry krijg ik een kus. Wie als eerste in het water is schreeuw ik dan. Ik ren naar het water toe en hoor dat hij me volgt. Hij duwt me in het water en als ik boven kom krijg ik weer een kus. Sorry lacht hij. Ik geef hem een duw en ... de redt herinner ik me niet meer want ik viel in slaap.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wil Brooke echt stoppen met de missie? Gaat Justin haar nog naar Taylor laten gaan? Gaat hij hem opzoeken en ' vermoorden'? En wat de missie van Bryan en Charlotte?

In het vorige hoofdstuk zei ik nog ' bijna 300 views. ' Daar zitten we al ruim boven. Ik ben echt blij met zoveel views en votes.

Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu