Hoofdstuk 49

1.4K 73 3
                                    

~ Hoofdstuk 49 ~

[Justin]

Ik pak mijn pistool van achter mijn riem en ga met Brooke naar de trap. We zien nog net iemand op de grond liggen. Brooke laat een geschokt geluid en slaat haar handen voor haar mond. En dan herken ik haar ook: Charlotte. Ik gris mijn telefoon uit mijn broek, duw hem in Brooke haar handen en zeg dat ze naar de anderen moet bellen. Dat ze NU moeten komen en niet binnen 5 minuten. We kijken mekaar even aan en ik druk een korte kus op haar lippen voor ik voorzichtig de trap af loop. Hij moet hier ergens zijn. Een schot word gevuurd en beland net boven me in de muur. Ik buk me en schiet in de richting waarvan het schot kwam. Al snel hoor ik een kreun en valt iemand op de grond.

Daarna loop ik verder, buiten zijn nog steeds geweerschoten te horen. Bryan! Ik loop naar de voordeur en zie daar Bryan. Hij probeert daar beschutting te zoeken. Zijn been is wel al geraakt, maar hij blijft schieten. We wisselen een korte blik en ik ren terug de trap op. Brooke staat nog steeds op de plek waar ik haar heb achtergelaten, boven op de gang. Ze is blijkbaar al met het ziekenhuis aan het bellen, zo te horen.

Ik loop een willekeurige kamer in en ga vanaf daar op zoek naar Taylor. Net als ik hem gevonden heb schiet iemand naar me en ik duik weg. Shit, daar gaat mijn verstopplaats. " Justin " hoor ik iemand fluisteren. Ik blijf op de grond zitten en kijk naar de deuropening, waar Brooke staat. Ze schuift een spiegeltje naar me toe. Wow, dat heeft ze goed gezien! Ik pak het spiegeltje en hou het zo zodat ik kan zien wat ze doen. Nu kan ik blind schieten zonder voor het raam te gaan staan. Ik los een paar schoten en hoor wat geschreeuw, ik heb duidelijk iemand geraakt. Zo blijven we bezig, tot alleen Taylor en een tweede man nog overblijven en dan hoor ik een leuk geluidje.

De versterking is gearriveerd! Taylor en de man schieten elk een andere kant uit maar ze worden alle twee al snel geraakt. Mijn blik gaat naar Taylor, hij kijkt me recht met een grijns aan. Hij moet hiervoor boeten! En dat kan alleen als ... Ik hef mijn arm op en schiet. Hij valt meteen neer, zonder nog te bewegen.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A/N: Taylor is dood. En wat met Charlotte? Overleefd ze het? Tja, dat komt in het volgende en voorlopig laatste hoofdstuk :)

En natuurlijk stop ik daar juist haha :p

Undercover Academie is ook geplaatst :) Het hoort eigenlijk voor dit verhaal. Je leert er meer over de geschiedenis van de personages en hoe ze geselecteerd werden voor de missie en zo :)

Vote/Comment/Follow

Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu