4. Brooke

1.4K 62 1
                                    

4. Brooke

Het eerste dat ik denk als ik het complex zie: WOW! Het ligt midden in een bos, goed afgeschermd. Ze sturen het adres ook pas als je door de proeven bent gekomen, om zeker te zijn dat niemand met slechte bedoelingen de plaats te weten komt. Het is al een grote drukte. Ik zie veel mensen rond lopen, hun auto parkeren en met koffers zeulen. Daardoor moeten we onze auto nogal ver van het complex zetten. Nadat we de koffers uit de auto hebben gehaald stappen we naar het complex. " Hallo, welkom op de Undercover Academie. Mag ik jullie toelatingsformulier zien? " Een meisje, met een grote stapel papieren in de hand, houdt ons tegen. Shit, waar heb ik dat formulier nu ook al weer gedaan?!

Het duurt even en ik heb er de hele inhoud van mijn handtas voor moeten uithalen, maar ik vind het formulier. Natuurlijk lag het helemaal onderaan. Zoals altijd! Het meisje kijkt naar onze formulieren en doorzoekt dan die van haar. Ze geeft ons allebei nog een papier. " Hier staan jullie kamers op. Daar vinden jullie nog informatie over jullie parkeerplaats, de etenstijden en jullie roosters. Binnen een halfuurtje wordt iedereen in de ontmoetingsruimte verwacht. Die is bij binnenkomst, links " Ze rammelt het helemaal af, waardoor ik de indruk krijg dat ze het vanbuiten geleerd heeft.

Ze wenst ons allebei nog succes en dan gaan we het complex binnen. Nu ik de wow al opgebruikt heb voor de buitenkant, moet ik op zoek naar een nog beter woord voor de binnenkant. Heel modern, veel lichte kleuren. Helemaal niet zoals ik het me had voorgesteld! " Ik kan niet wachten tot we de kamer zien " Beiden rennen we de trap op, wat ons een paar geïrriteerde blikken oplevert. We letten er niet op en lopen gewoon verder. Na even zoeken, wat er zijn zoveel kamers, hebben we de onze gevonden. Ja, Sarah en ik delen een kamer. Je mocht zelf een kamergenoot opgeven of anders deelden ze je zelf in.

De kamer is zelfs nog mooier dan de buitenkant en de binnenkant te samen. Als eerste zie je het salon en een klein keukentje. Het is blijkbaar de bedoeling dat je hier zelf ook kookt. Ik loop ernaartoe en zie een post-it hangen. Ook een originele manier om informatie te geven. Enkel gemeenschappelijk ontbijt. Op de andere etenstijden moet u zelf voor uw eten zorgen. Oke, staat genoteerd! Als ik me omdraai zie ik een trappetje. Ik slaak een kreet en loop ernaartoe. Hebben we nu echt een kamer met 2 verdiepingen? Ik loop de trap op, met Sarah achter me aan. Boven zijn er 3 kamers. 2 slaapkamers, identiek aan mekaar en een badkamer. Volgens mij ga ik het hier echt goed gewoon worden!


A/N: Vote/Comment/Follow

Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu