Hoofdstuk 16

2.9K 119 1
                                    

~ Hoofdstuk 16 ~

[Brooke]

Ik word met een kreun wakker als ik iemand naast me voel bewegen. Eerst denk ik dat Justin wakker is en wil opstaan, maar het blijkt dat hij zich gewoon wat verlegd heeft. Zijn arm hangt helemaal om me heen en ik kijk even op om naar zijn gezicht te kijken. Nu is niets meer te zien van zijn stoere uiterlijk. Hij slaapt eigenlijk heel erg schattig. Voorzichtig druk ik een kus op zijn lippen en ga dan terug liggen zoals daarnet. " goeiemorgen " mompelt hij en opent langzaam zijn ogen. " oei, heb ik je wakker gemaakt?" Vraag ik hem. Zijn armen verstevigen hun grip rond me. " ik wil elke dag wel zo wakker worden " grinnikt hij, voor hij me een kus geeft. " wat gaan we vandaag eens doen " zeg ik en kruip op zijn buik, om me op zijn borst neer te leggen. " goh ... Volgens mij zullen ze ons van het kantoor wel iets laten weten om langs te gaan. Nieuwe strategieën en zo. Misschien moeten we daarop wachten en de rest van de tijd in bed blijven " Hij dukt een kus op mijn haar en wrijft over mijn rug.

[Justin]

Net op de moment komt er een sms binnen op mijn gsm. Brooke zucht even als ik me moet uitrekken om aan het nachtkastje te geraken. Snel kijk ik naar de sms. " als je van de duivel spreekt " zeg ik en toon haar de sms. Vanmiddag, 4 uur, koffiebar op de hoek staat er. Duidelijk een sms van het kantoor. " jij bent echt helderziend " lacht ze en drukt een kus op mijn lippen voor ze rechtstaat. " geen hele dag in bed meer " Ze pakt een aantal kleren uit de kast en gooit ze naar me toe zodat ik me kan omkleden. Zij doet net hetzelfde. Snel werp ik een blik op de klok. Het is al 11uur gepasseerd. Straks vlug wat eten en onze bewijzen bij elkaar zoeken voor we naar onze afspraak gaan.

4 uur die namiddag

[Brooke]

We lopen de koffiebar binnen. De bewijzen zitten in mijn handtas. Ja je hoort het goed in, in mijn handtas. Op een usb-stick om precies te zijn. We zien niemand van het bureau dus we zetten ons maar aan een tafeltje voor 4 personen. Een paar minuten later komen er 2 personen binnen. Een man en een vrouw komen aan ons tafeltje zitten. De man lijkt wel watop Justin. Ze hebben beide bruin haar en zijn groot. De vrouw daarentegen heeft blond haar en is op haar hakken net even groot als hem. Ik ken geen van beide. " agent 097en 098" stelt de man hen beiden voor. " we zijn net als jullie op missie, een paar straten verderop. Bryan en Charlotte zijn onze echte namen " gaat de vrouw verder. " we moeten straks naar kantoor dus nemen we jullie bewijzen ook meteen mee. " Ze stopt met praten als de ober aankomt. Beiden bestellen ze een koffie. Voorzichtig schuif ik de usb-stick naar haar toe. " dus... hoe gaat het bij jullie?" Vraagt Justin aan hen. Bryan begint bijna meteen te lachen. " slecht om eerlijk te zijn. We komen niet in hun wereld, ze wantrouwen ons. Bij jullie?" Ze kijken ons nieuwsgierig aan. Bryan en Charlotte zitten best ver van elkaar, heel anders dan Justin en ik. Hij heeft zijn arm om me heen geslagen en kijkt me met een glimlach aan na de vraag van Bryan. " bij ons gaat het geweldig. Eén ervan vertrouwt Brooke volledig. En daarboven op is het niet helemaal fake " Ook op mijn gezicht ontstaat een glimlach, voor hij een korte kus op mijn lippen drukt. Charlotte maakt een geluidje en ik kijk haar wat blozend aan als Justin me wat dichter drukt. Ik ben het niet gewend om als echt koppel naar voor te komen.

[Justin]

" zijn jullie echt samen?" Er zit een grote glimlach op Charlotte's gezicht. Ik knik meteen op haar vraag. " eerst was het nep hoor maar we zijn toch voor elkaar gevallen " grinnik ik. Charlotte kijkt naar Bryan." Bij ons blijft het nep hoor. We passen ook totaal nier bij elkaar. We heben niets gemeen " Bryan haalt kort zijn schouders op. " we houden alleen de schijn op, maar ik heb wel de indruk dat ze ons doorhebben " zegt hij wat zachter. Ik haal een wenkbrauw op. " vanavond hebben we een feest. Hebben jullie geen zin om mee te gaan? Met twee duo's kunnen we misschien aan wat bewijzen komen" Ze kijken ons beiden vragend aan. Kort kijk ik naar Brooke. Eigenlijk weet ik al wat ze wil. " oke, afgesproken " zeg ik. Vlug drinken ze hun koffie uit. " ik sms het adres en uur nog wel door. Tot vanavond dan " zegt Bryan voor ze naar buiten gaan. Ook Brooke en ik beslissen om weg te gaan zodat we ons klaar kunnen maken voor vanavond. We hebben geen idee waarom de twee agenten in die wijk undercover zijn. Hopelijk kunnen we hun wat helpen met het onderzoek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Een ietwat korter hoofdstuk zodat het volgende hoofdstuk het feest kan zijn.

Verder hartelijk welkom aan twee nieuwe personages die vaker in het verhaal zullen voorkomen. Een foto van de twee staat bovenaan. :)

Votes, vragen, opmerkingen zijn altijd welkom.

Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu