14. Brooke

1.1K 60 0
                                    

14. Brooke

Een voorwerp botst tegen mijn hoofd en zorgt ervoor dat ik op de grond beland. Als ik me omdraai kijk ik recht in Justin's gezicht. " zo zo ... waar denk jij naartoe te gaan? " Zijn gezicht staat op onweer en mijn gedachten gaan terug naar hoe ik hier belandt ben.

Stacey had me alleen gevraagd om, rond een uur of 11, naar Justin's kamer te komen. Geen uitleg of iets dergelijks. Ze stond al op me te wachten toen ik aankwam, met een hele hoop spullen. " Wat ben je allemaal van plan? " vroeg ik haar, toen ik naar de spullen wees.

" We gaan ervoor zorgen dat hij nooit nog een meisje haar hart breekt " Ze stond met een bus scheerschuim in haar handen. Ik rolde met mijn ogen en liep dichter naar haar toe, zodat ze me het plan kon uitleggen.

Als eerste, de pan boven zijn hoofd hangen. Stacey liep voor mij, met enkel de pan in haar handen en ik liep achter haar aan, met de rest van de spullen. Die spullen liet ik in de gang achter, toen ik haar volgde in Justin's kamer. Hij lag op zijn zijkant te slapen, zijn mond hing een klein beetje open. Niet bewust dat wij er waren.

Het leek wel alsof ze dit al vaker gedaan had want ze hing de pan moeiteloos boven het bed. Daarna deed ze het oke-teken, voor ze twee vingers in de lucht stak om aan te geven dat deel 2 van het plan aangebroken was. Ik pakte een spuitbus waar er een, voor mij onbekende, vloeistof in zat. Zodra hij erop zou lopen zou hij uitglijden.

Ik spoot het naast de twee kanten van het bed, niet zeker langs welke kant hij zou opstaan. Stacey keek vanop een afstandje toe, duidelijk tevreden met het resultaat. Opnieuw het oke-teken. Daarna kwam deel 3 van het plan, het scheerschuim.

Ik had geen idee wat ze ermee van plan was tot ze het deken van hem afhaalde en het scheerschuim op zijn linkerbeen deed. Ging ze nu echt zijn benen scheren? Ze gaf de bus aan mij en wees naar zijn rechterbeen, die was blijkbaar voor mij. Ik volgde haar voorbeeld en wat later, nadat ik sommige van onze spullen terug had opgeborgen, was ik een man zijn benen aan het scheren. Eens een totaal nieuwe ervaring. Maar misschien had ik moeten zeggen dat ik absoluut slecht ben in het scheren van benen? Stacey was al klaar en stond in de gang te wachten, met de spullen in haar handen. Ik deed het veel voorzichtiger als haar en net toen ik de laatste beetjes wegdeed zat ik in zijn vel.

Ik hoorde hoe hij naar adem hapte en opeens rechtzat. Zijn hoofd botste tegen de pan en toen liep ik naar buiten. Zo snel ik kon liep ik naar beneden, achter Stacey aan. Ik hoorde een bonk en wist dat hij op de grond belandt was door de vloeistof op de grond. Stacey was al buiten, maar ik werd tegengehouden door het object tegen mijn rug en zo belandde ik hier.

Ik krijg geen kans om te antwoorden op zijn vraag of een nieuw object vliegt door de lucht en belandt tegen zijn gezicht. Even blijf ik versteend zitten, tot ik besef dat Stacey het gegooid heeft. Zo snel ik kan loop ik naar buiten.


A/N: Vote/Comment/Follow

Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu