Nieuw boek

1.3K 38 5
                                    

Ik weet dat er zullen zijn die dit niet zullen lezen. Zelf sla ik deze stukken soms ook over, maar toch ga ik het plaatsen.

Dit weekend begin ik aan een nieuw boek. Weeral zullen jullie nu waarschijnlijk wel denken. Tja .. .De laatste tijd heb ik veel inspiratie voor nieuwe boeken. Op dit moment ben ik aan 4 nieuwe boeken bezig en een idee voor een vijfde zit in mijn hoofd. Dat is dus ook de reden dat de hoofdstukken voor hier op wattpad wat op zich laten wachten. De inspiratie voor nieuwe boeken blijft maar komen en ik vind het stom om daar dan niets mee te doen.

Het boek dat ik hier plaats is al voor 50 % af. Het is een verhaal in 2 delen. Het eerste deel bevat 20 hoofdstukken. Aan deel 2 ben ik nog aan het schrijven maar ik plaats het toch al omdat ik benieuwd ben wat jullie ervan zullen vinden.

Het is een atypisch boek voor mij. Om te beginnen hebben al hoofdstukken een titel, een soort voorproefje van het hoofdstuk, en is het in de verleden tijd geschreven. Er wordt ook meer in beschreven dan dat er gesproken wordt. Dit boek zal, hopelijk, mijn schrijfstijl nog wat verbeteren, wat natuurlijk ook goed is voor de andere verhalen. 

Nu terug naar het boek natuurlijk :p Het zal waarschijnlijk ' The Alter Ego ' heten. Het is een mix horror-romantiek. In het begin ga ik het bij horror laten staan, misschien dat ik dat nog verander. Het verhaal gaat over Emily en Collin. Maar wie,hoe,wat,wanneer zullen jullie zelf moeten ontdekken :p

https://www.wattpad.com/story/45435217-the-alter-ego

Bedankt aan iedereen die ook bij dat boek eens zou willen gaan kijken ;) 

Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu