Hoofdstuk 15

2.9K 118 2
                                    

~ Hoofdstuk 15 ~

Opgelet: 16+ stukje


[Justin]

Het enige dat ik weet is dat ze even op dezelfde plek is gebleven. Een minuut of 10, ongeveer. Daarna bewoog het bolletje terug tot het verdween. Ze zit dus terug in een auto. Misschien zijn ze op de terugweg? Nog geen 5 minuten later verschijnt ze terug op het scherm. Niet dus ... Ze gaat opnieuw een gebouw in, dat is wel zeker. Het bolletje blijft op dezelfde plaats staan. Hopelijk is er nog niets gebeurd.

[Brooke]

Deze rit duurt minder lang, nog geen 5 minuten. We stoppen opnieuw voor een garagepoort. De rest is hetzelfde als de vorige keer. We gaan binnen via de poort, gaan het gebouw in en daar klopt hij een aantal keer op een deur. Deze keer zijn er geen andere vrouwen in de kamer, alleen maar enkele mannen die rod een tafel zitten. Zo te zien zijn ze aan het pokeren. Klik klik, weer een paar foto's. Taylor gaat meteen naar hen toe en ik volg hem. " kom je meespelen?" Vraagt er één. Hij kijkt even naar me als Taylor nee schudt. " zaken " Hij gooit een zak naar hem. " is ze te vertrouwen?" De man kijkt van de zak naar mijn. "Ik sta persoonlijk voor haar in " Hij komt tegen me aan staan en slaat zijn arm rond me heen. Heeft hij dat nu echt gezegd?! " ik wil het geld vanavond op mijn rekening " Zonder op antwoord te wachten loopt hij me me terug naar buiten. " wat denk je van een etentje? Ik heb gereserveerd in een leuk restaurantje " Hij start de auto en begint terug te rijden. " het is niet zover. Maar 5 minuten " De rest van de rit luisteren we naar de radio. Ik wil wel beginnen over de twee stopplaatsen maar iets houd me tegen. Straks vindt hij me té nieuwsgierig!

Die avond

[Justin]

Ondertussen is het al na 8 uur en Brooke is nog steeds niet terug. Het bolletje was tot 7 uur op dezelfde plaats gebleven, ergens in het centrum tot het terug verdween. Waarschijnlijk zitten ze in de auto en ik kan alleen maar hopen dat ze op weg zijn naar huis. Net op dat moment hoor ik een auto stoppen en ik ren naar het raam. Ja, ze is terug! Ze loopt traag naar de voordeur en als ze binnen komt sla ik mijn armen meteen om haar heen. " Jij hebt me duidelijk gemist " lacht ze en geeft me een kus. " Ik was bezorgd om je! Soms wist ik niet waar je zat. En daarbij, moest je echt een hele dag wegblijven? " Ik pak haar hand en trek haar achter me aan naar de zetel. " Hij bracht me eerst naar een soort pakhuis. Daar waren er een aantal meisjes, prostituees denk ik. Hij zat bij de mannen en was aan het praten over zaken. Eén van de meisjes zei me dat hij nooit vrouwen meebracht. Ik was de eerste dus hij vertrouwd me. " Ik luister aandachtig naar haar verhaal. Dat laatste stelt me gerust, hij zal haar dus niet meteen pijn doen. " Daarna gingen we naar een tweede pakhuis. Hij moest de pakjes gaan leveren. We zijn kort binnen geweest maar één van de mannen daar vertrouwde me niet dus zei Taylor dat hij voor me instond. Echt waar, Justin. Die jongen vertrouwd me, ik ben er 100 procent zeker van " Ik knik kort als teken dat ik het wel gehoord heb. " Daarna zijn we iets gaan eten in een restaurantje en hebben we daar de hele tijd gezeten. We hebben over koetjes en kalfjes gepraat. Ik heb nog wel kort iets gevraagd over die pakhuizen maar hij heeft niet geantwoord " Volgens mij is dit het einde van haar uitleg, dus stel ik mijn vraag. " Heb je foto's getrokken " Ze knikt en doet haar horloge en ketting uit, om die dan aan mij te geven. " ik ga ze meteen doorsturen naar de baas " Ik ga naar mijn laptop en bekijk alle foto's. Wow, is Brooke daar echt naartoe geweest. Ze komt achter me staan en legt haar handen op mijn schouders. " Het ziet er erger uit dan het was. Ze deden niets met die meisjes, toch niet waar ik bij was. " Ik kijk haar kort aan, voor ik de foto's verstuur. Hopelijk kunnen we die meisje helpen. " Ik heb echt zin in een douche " zegt ze tegen me. Ze haalt haar handen van me af en rekt ze even uit. " Wat denk je van een massage straks? Dat heb je wel verdiend na vandaag " zeg ik met een glimlach. Ik draai me naar haar om zodat ik haar goed kan zien. " hmmm ... dat klinkt ook wel leuk " zegt ze langzaam. " Ik ga voor een combinatie kiezen. Massage onder de douche " Ik trek een wenkbrauw op. Ze heeft toch ook altijd goede ideeën. Kijk nu naar het idee rond Taylor. Ik was er eerst zo hard tegen maar nu hebben we wel meteen al wat bewijsmateriaal gevonden.

[Brooke]

" Wie het laatst boven is moet eerst masseren " lach ik en ren naar boven. We hebben alle twee wel wat ontspanning verdient, toch? En waarom dan niet die ontsnapping met elkaar delen. Ik heb hem een hele dag moeten missen, dus ik moet mijn schade nog inhalen. Hij rent achter me aan, dat hoor ik aan de zware voetstappen. " ik ben eerst " lach ik als ik in de badkamer sta. " Tja, zoveel maakt het niet uit toch, wie eerste of laatste is " Hij komt naar me toe en drukt een kus in mijn nek. " dus, hoe was jouw dag? " vraag ik hem. Hij zet de douche al aan en draait zich dan naar me om. " Ik heb de hele tijd naar dat stomme scherm zitten kijken " bromt hij. Ik begin te lachen. " Dan moet je dit maar zien als een sorry " Ik hou mijn hoofd schuin terwijl hij een wenkbrauw optrekt. " Daar zeg ik geen nee tegen " lacht hij en trekt zijn shirt uit. Zijn lichaam blijft geweldig. Het is niet de eerste keer dat ik het zie maar ik kan het toch niet laten om er even naar te kijken. Nouja, even. Ik bloos als ik merk dat ik er bijna naar staar. Hij staat ondertussen al in zijn boxershort. " Brooke, wil je nu alsjeblieft iets uitdoen. Dat is niet eerlijk voor mij " zegt hij met een pruillip. Ik begin meteen opnieuw te lachen. " Ocharme jij " Om hem wat te plagen trek ik mijn broek heel erg langzaam uit. Mijn ondergoed volgt wat sneller, vooral omdat hij het uittrekt. Op mijn beurt doe ik zijn boxershort uit en ga als eerste in de douche staan. " heb ik al gezegd dat je prachtig bent? " fluistert hij in mijn oor. Ik doe alsof ik diep moet nadenken. Ik voel zijn handen op mijn rug, waarschijnlijk is hij me aan het inzepen. " Dan zeg ik het nog maar een keer, je bent prachtig Brooke " Ik kan het niet laten om te beginnen blozen. Snel pak ik ook wat douchegel en zeep hem ermee in. " je hebt me eigenlijk nog niet verteld hoeveel vriendinnen je hebt gehad. En dan bedoel ik echt vriendinnen, diegene waar je ' ik hou van jou ' hebt tegen gezegd " Ik druk me tegen hem aan terwijl ik het vraag. Hij zucht even diep, duidelijk niet blij met deze vraag. " Jij bent de enige waartegen ik dat ooit gezegd heb. En vraag me alsjeblieft niet naar mijn aantal bedpartners, dan krijg je een verkeerd beeld van me " Ik blijf hem nog iets vragen maar hij drukt zijn lippen op de mijne en drukt me tegen de muur. Oke, dan vraag ik het wel niet. Ik ben mijn vraag toch al vergeten door jouw actie. Ik ga met mijn hand door zijn haar en kreun kort.


[Justin]

Ik wist dat ze me nog iets zou vragen dus drukte ik mijn lippen maar op die van haar. Begreep ze dan niet dat ik daar niet over wou praten. Ik had haar dat al een keer verteld, de vorige keer toen ze ernaar vroeg. Ik druk haar tegen de muur aan, voor ik een aantal kusjes in haar nek druk. " Laten we ... die massage ... maar in ... de slaapkamer ... doen " mompel ik tussen een aantal kusjes door. Ondertussen ben ik al bij haar buik beland. Als antwoord doet de de douche uit en gooit een handdoek naar me heen, voor ze een handdoek om haar heen slaat. Ik pruil even omdat het uitzicht nu weg is. " Het is maar voor een paar minuutjes, dan ben ik weer volledig voor jou " Ik laat haar eerst uit de douche en loop dan achter haar aan naar de slaapkamer. De handdoek had ik in de badkamer gelaten toen ik afgedroogd was. Zij heeft hem nog altijd om haar heen geslagen. Om haar te plagen trek ik hem van haar af en duw haar daarna op het bed. Ze gilt omdat ze het niet verwacht had en ik begin luid te lachen. " Nu moet je het wel goedmaken ! " zegt ze. Het is nu haar beurt om een pruillip op te zetten. Langzaam ga ik op haar liggen en druk een paar kusjes op haar mond. " enkel een paar kusjes? " Ik grijns even naar haar en trek het dekbed over ons heen, voor ik haar hele lichaam bedek met kusjes. Ik begin verslaafd te raken aan haar. Ik wil haar nooit meer kwijt!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Een langer hoofdstuk, gewoon omdat ik zin had in een schattig stukje tussen Brooke en Justin.

Voor de zoveelste keer bedankt aan iedereen dit dit verhaal leest :)

Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu