Hoofdstuk 23

2.4K 106 10
                                    

~ Hoofdstuk 23 ~

[Justin]
We blijven nog even zo staan voor we naar buiten gaan. Haar blik gaat meteen naar de ligstoel met de kussens. " heb je dat speciaal voor mij gedaan?" Vraagt ze zacht. Ze gaat voorzichtig zitten. " ja, speciaal voor jou " Ik leg de kussens goed achter haar rug en ga dan op de ligstoel naast haar zitten. " dankjewel. Je bent echt een schat " Ze glimlacht naar me en ik druk een kus op haar lippen. " kom je naast me zitten?" Ik ga voorzichtig naast haar liggen en leg mijn arm rond haar heen als ze zich tegen me aanlegt. Ze sluit haar ogen en we blijven zo liggen. Mijn hand glijd naar haar buik. Ik kan het echt niet laten. Daarnet had ik een raar gevoel in mijn buik. Een soort trots. Mijn kindje in haar buik. Nu heb ik dat gevoel opnieuw. Elke keer als ik naar haar buik kijk. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou voelen.

[Brooke]
Ik glimlach even als ik zijn hand op mijn buik voel. Hij aait er even over. Kort kijk ik naar hem op en zie dat hij me aanstaart. " waar kijk je naar?" Vraag ik zacht en zet me wat rechter. Mijn rug begon toch net pijn te doen. " naar jullie " zegt hij schaapachtig. Ik glimlach even naar hem, voor ik me wat uitrek. Een kleine pijnkreet komt uit mijn mond. " wat is er? Heb je ergens pijn?" Vraagt hij bezorgd. Ik leg mijn handen op mijn onderrug. " Ik heb gewoon wat pijn als ik me niet goed gelegd heb " zeg ik. Ik ben nog niet uitgesproken of ik voel zijn handen al op mijn onderrug. Hij masseert ze even en kijkt me dan aan. " dankje. Het gaat wel weer " Ik druk een kus op zijn wang en sta dan recht. " gaan we nog zwemmen?" Ik ren voorzichtig naar het zwembad toe en ga er langzaam in. Justin doet een bommetje waardoor ik helemaal nat ben.

[Justin]
Ik kom terug boven water en kijk haar met een glimlach aan. " sorry " zeg ik meteen en zwem met een paar slagen naar haar toe. Ik leg mijn armen rond haar heen en druk haar tegen me aan. Brooke kijkt me aan en glimlacht naar me. " wacht maar ... binnen een paar maanden zorg ik voor het grootste bommetje " Ze port me in mijn zij en zwemt dan naar de andere kant. Zo gaat het bijna de hele tijd. Zwemmen, zonnen en vooral veel knuffelen.

[Brooke]
Ik sla de handdoek om me heen en ga naar de keuken. Justin rent naar boven om te douchen. Net op dat moment gaat de bel. Langzaam ga ik naar de deur en doe doe open. Shit! Taylor kijkt me met een triomfantelijke grijns aan. " goeieavond schoonheid. Ben je alleen thuis?" Ik sta bijna als aan de grond genageld en schud snel mijn hoofd. " ik wil liever dat je gaat. " zeg ik zacht. Hij trekt een wenkbrauw op. " is het door ... zijn kind? Laat je mij daarom in de steek? " Hij spuugt het bijna uit en zijn ogen spuwen vuur. " ik kan het niet Taylor. Ik wil dat dit kindje een goeie toekomst heeft en dat is samen met Justin " Ik wil de deur dicht doen maar hij steekt zijn voet ertussen. " ik kan je ook helpen hé! Je hebt hem niet nodig! " De rillingen lopen over mijn rug. " hey Taylor. Alles goed?" Ik schrik op door Justins stem. Zijn hand ligt op mijn onderrug. " ik was net van plan om te gaan " bromt hij, voor hij zich omdraait en de oprit afstapt. Justin sluit de deur en kijkt me aan. " hij zei dat hij me wou helpen met de baby " zeg ik zacht. Justin gaat even over zijn gezicht en vloekt even. " het helpt dus niet. Dan neem je maar altijd pepperspray mee. En ik blijf de hele tijd bij je "

[Justin]
Hij wil haar helpen. Shit. Dit gaat anders dan gepland! Ik neem haar mee naar boven en laat haar zich omkleden want ze heeft nog steeds haar bikini aan. " ik ga gewoon minder buiten. We steken het wel op zwangerschapsziektes " zegt ze als ze klaar is. Ze komt naar me toe en drukt een kus op mijn wang. " moeten we Bryan en Charlotte eigenlijk niet bellen? Ze weten het nog niet van de baby " Haar ogen twinkelen als ze baby zegt en er verschijnt meteen een glimlach op mijn gezicht. " ik zal ze uitnodigen voor vanavond "

Een uur later

[Brooke]
" waaraan hebben we deze uitnodiging te danken?" Vraagt Bryan nieuwsgierig. Hij zit, naast Charlotte, tegenover Justin en mij. We hebben niet echt overlegd wie het zou zeggen en hoe, dus ik kijk naar Justin. " zeg jij het maar " zegt hij zacht. Ik glimlach even naar hem en kijk da naar de andere twee. " nou, blijkbaar ben ik een paar dagen zwanger " zeg ik met een stralende glimlach. Normaal zeg je zoiets pas na een paar maanden maar als we iedereen ga zeggen dat ik ' zwangerschapskwaaltjes ' heb, dan moet iedereen het weten. Charlotte komt me meteen omhelzen, net als Bryan. Ze wensen ons beiden proficiat. Daarna schenkt Justin 3 glazen champagne en 1 glas fruitsap uit en klinken we op de baby.

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wat vinden jullie van de zwangerschap van Brooke? Laat het me zeker weten.

Mijn vierde boek staat online: Kidnapped. Wie houdt van actie en spanning: dan is dit zeker een boek voor jou.

Votes zijn altijd welkom!


Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu