Hoofdstuk 19

2.5K 115 2
                                    

~ Hoofdstuk 19 ~

[Justin]

De volgende ochtend laat ik Brooke slapen. Midden in de nacht is ze eens wakker geworden door een nachtmerrie. Ze werd gillend wakker, met tranen in haar ogen. Door die gil was ik ook wakker geworden. Het had bijna een uur geduurd voor ze terug in slaap was. Al die tijd had ik haar in mijn armen gewiegd. Ik kijk even over mijn schouder hoe ze ligt te slapen. Ik besluit een briefje naast haar te leggen voor als ze misschien wakker wordt. Goeiemorge Brooke. Ik ben beneden. ♡ Als ik dat gedaan heb ga ik naar beneden. Ik ontbijt kort en bel dan naar Bryan. We waren gisteren weggegaan zonder nog iets te zeggen. Hij neemt bijna meteen op en hij vraagt meteen naar Brooke. " Ze is een wrak Bryan. Je kunt het je echt niet voorstellen hoe vies ze zich voelt. " Ik hoor hem zuchten. " Nouja, we hebben onze les geleerd. Ik vooral. Ze gaat niet meer naar Taylor toe. We vinden wel een andere manier " zeg ik en plof me ondertussen in de zetel. " ze gaan sowieso vragen stellen Justin. Wat ga je ze dan zeggen?" Tja, daar vraagt hij me wat. " ik zal eens met het bureau overleggen. Misschien weten zij iets " zeg ik langzaam. " nou, wens haar veel sterkte en hopelijk gaat het snel beter met haar "

[Brooke]

Ik ben in de keuken als ik twee armen rond me heen voel. Even denk ik dat het Justin is tot ik me omdraai en in Taylor's ogen kijk. " ik kom afmaken waaraan we begonnen zijn " zegt hij met een grijns. Die grijns maakt me bang. Ik druk me tegen het aanrecht aan. " nee, ik wil niet " zeg ik maar hij neemt mijn armen al vast. Zijn hoofd verdwijnt in mijn nek. Ik wil dit niet! Laat me los! Nee nee nee! Ik word gillend wakker en staar even voor me uit. Het was een droom Brooke. Een paar seconden later stormt Justin de kamer in. " Had je weer een droom?" vraagt hij zacht terwijl hij naast me komt zitten. Ik kan alleen maar knikken. Weer had ik een nachtmerrie gehad en wat voor éé. Hij legt zijn arm rond me heen en drukt me tegen zich aan. " rustig maar. Het was niet echt " Hij aait over mijn haar. Zo blijven we even zitten, tot hij me aankijkt. " misschien moet je je even douchen? " stelt hij zacht voor. Ik knik langzaam. Dat is misschien wel een goed idee. Ik sta op en loop naar de badkamer nadat ik hem nog een kus heb gegeven.

[Justin]

Terwijl Brooke staat de douhen ga ik terug naar de woonkamer. Misschien moet ik even naar het bureau bellen. Ik neem de beveiligde gsm en bel het nummer. " ik bel voor de baas " leg ik uit als de vrouw aan de andere vraagt waarom ik bel. Na even wachten krijg ik hem aan de lijn. " waarmee kan ik je helpen?" Vraagt hij vriendelijk. " Brooke is gisteren bijna verkracht door Taylor. " Ik zeg ik zo zacht mogelijk, zodat Brooke het zeker niet kan horen ook al staat ze onder de douche. " ow, dat is erg " Ik trek een wenkbrauw op. " en wat kan ik voor je doen?" Gaat hij verder. " nou, we zoeken een soort van uitvlucht zodat ze een reden heeft als hij het weer zou willen doen " Even blijft het stil aan de andere kant. " ik heb er even de lijst bijgehaald. Ik zal er wat opsommen" De lijst waar hij het over heeft is een lijst vol met uitvluchten, redenen en vermommingen. Hij gaat de lijst af. De meeste zijn maar voor de korte tijd, dus ik zeg elke keer nee. " Ik herinner me net iets. Een paar jaar geleden zaten we in dezelfde situaie. Toen hebben ze een zwangerschqp gefaket. Misschien is dat een optie?" Ik bedank hem vriendelijk en zeg dat ik het met Brooke zal bespreken. " wat wil je met me bespreken?" Hoor ik naast me. Ik kijk op en zie Brooke naast me staan.

[Brooke]

Ik kijk Justin nieuwsgierig aan als ik me naast hem heb neergezet. " ik heb met de baas gebeld. Ik vroeg om enkele redenen waardoor ... nouja,je weet wel " Hij legt het wat stuntelig uit en mijn glimlach is meteen verdwenen als ik door heb waarover hij het heeft. " de enige die misschien nog zou gaan is een zwangerschap faken,maar dan zouden we of heel erg snel met de missie moeten klaar zijn of dan nog eens een miskraam faken ook " Hij legt zijn hand op mijn wang. " Een zwangerschap faken?" Herhaal ik hem. Ik weet niet of ik dat wel kan. Echt zwanger zijn is geen optie. Ik zou onze baby niet in gevaar willen brengen, dus dan zit er niets anders op dan te faken zeker ... Ik kijk hem weer aan. " ik denk wel dat ik dat kan. En Lisa zal het heerlijk vinden " Ik grinnik kort als ik aan haar denk. Toen we voor de eerste keer bij Lisa en dave thuis waren had ze al gezegd wat voor een prachtig koppel wij zijn. Wat gaat ze dan over deze nep-baby zeggen? " Ben je er zeker van?" Vraagt hij me. Ik knik en druk mijn lippen op die van mijn hem. Ik ben er zeker van. Al was het alleen maar om Taylor uit mijn buurt te houden!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gaat het ze lukken om de zwangerschap te faken? Gaat Taylor hier zomaar mee akkoord gaan?

Al meer dan 400 vieuws. Echt geweldig!

Votes en reacties zijn altijd welkom!

Hoogste ranking: #929 in willekeurig

Ik wil jullie trouwens nog zeggen dat ik een derde boek heb op wattpad: Catfish. Zoals de titel al zegt gaat het over 2 tieners die zich anders voordoen op internet dan ze zijn. Hopelijk vinden jullie ook dat verhaal leuk!

Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu