17. Justin

1.2K 64 0
                                    

17. Justin

De volgende ochtend heb ik met Shane en zijn vriendinnetje afgesproken in één van de trainingshallen van de school. In plaats van haar de echte oefeningen te tonen gaan we haar trainen op al de rest. De proeven zijn elk jaar hetzelfde. Eerst op een loopband elektriciteit opwekken, zodat een deur opengaat. Dan moet je lasers ontwijken en tenslotte ook nog je evenwicht bewaren op een hoogte. Naar die hoogte moet je klimmen en via een death ride kom je terug beneden uit.

Alleen gaan we van de echte proeven alleen maar op de loopband trainen. Zodat ze niet meteen doorheeft dat we met haar voeten hebben gespeeld. Shane en Sarah komen naar me toe. Zelf heb ik al een tien minuten op de loopband doorgebracht. Een goeie opwarmer, al zeg ik het zelf.

" Justin! " Shane geeft me een schouderklopje, voor hij zijn arm weer rond Sarah legt. " Dit is Sarah " Ik zet een brede glimlach op en schud haar uitgestoken hand. " Aangenaam Sarah, ik heb al veel over je gehoord " Not ...

Ze kijkt rond in de trainingshal. " Wat gaan we als eerste doen? " vraagt ze ons, zodra ze haar aandacht terug op ons heeft gevestigd. Ik wijs naar de loopband. " Je moet zo snel mogelijk een deur openen. Je wekt elektriciteit op door te rennen. " Ze komt wat dichterbij en gaat op de loopband staan. " Op welk niveau ... ? " Ze wijst naar het knopje. Voor ze haar zin heeft kunnen afmaken heb ik er al een paar keer opgedrukt. Normaal moet je een zeker niveau halen om de batterij te kunnen opladen. Maar dat hoeft dit meisje niet te weten.

" Tot binnen een halfuurtje " Ik geef haar een harde schouderklop, zodat ze bijna achterover valt. Daarna laat ik Shane bij haar achter. Overal in de trainingshal lopen eerstejaars rond. Ze zijn druk bezig met trainen. Wat verderop, aan de andere kant van de ruimte kan ik het meisje zien die ervoor gezorgd heeft dat ik dit doe. Ze staat op een verhoogje en probeert haar evenwicht te bewaren. Het meisje dat bij haar staat, ziet er een tweedejaars uit. Waarschijnlijk diegene die er ook bij was in mijn kamer.

Ik besluit ze een bezoekje te brengen. Met grote passen loop ik naar het verhoogje toe. " Zo zo, aan het trainen? " vraag ik zo luchtig mogelijk. Zodra ze me ziet valt zijn bijna van het verhoogje. Mijn glimlach wordt breder en ik pak haar bij haar arm vast. " Je vriendinnetje is ook aan het trainen " zeg ik tegen haar. Ze kijkt de ruimte even rond en laat haar oog dan op Sarah en Shane vallen. " We zijn allebei eerstejaars, dus het is logisch dat we alle twee aan het trainen zijn " Ik laat haar arm los en ze zet een paar stappen op het verhoogje. " Veel succes nog " zeg ik, terwijl ik weer wegloop. Ik zwaai nog even naar de twee, voor ik weer naar Sarah toega. Haar ogen kan ik op mijn rug voelen branden.

A/N: Vote/Comment/Follow



Undercover Agents [Book 1/2/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu