UFO Nedir Ne Değildir

171 8 0
                                    

UFO'LAR NE OLABİLİRLER?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

UFO'LAR NE OLABİLİRLER?

Artık daha net yaklaşımların yapıldığı dönemdeyiz. 2012 yılına doğru bizi önemli sürprizler bekliyor... 

UFO'lar torunlarımızın torunları olabilirler mi? 

Roswell Kazası filmini yakın bir dostumla tartışıyorduk. Bana, bunların gerçekten doğru olup olmadığını sordu. Entellektüel düzeyi yüksek olan dostumun dahi endişeleri vardı ve pek de inanmak istemiyordu. 

Elbette ki, haksız sayılmazdı fakat olayın perde arkası görebilecek kadar bilgiye ulaşması da mümkün değildi. 

Öyleyse, ortaya belli bir konuyu yeterince araştırma ve bilgilenme gereği çıkıyordu. Aslında, Türk toplumunun yeterince her konuda bilgilenmesine hala belli kafaların karar verdiği gerçeğini kabullenmemiz de artık şart.

Kim neyi seyretmeli, neyi seyretmemeli, şu dergi veya bu gazete böyle olmalı veya olmamalı, program böyle yapılır, yazı şöyle yazılır türünden ahkamların artık çağdışı kaldığı ve daha da önemlisi yarar yerine zarar getirdiği yeni bir çağın içine girdik ve gidiyoruz. 

Dünya insanı artık kuralların, alışkanlıkların her an değiştiği ve hatta kabul etmek güç ama deneyimin yerine yenilenme ve yaratma yeteneğinin geçerli olduğu bir çağı yaşıyor. 

Ve artık, kitlelerin yerine konuşmak geçerli değil, birileri bizim ülkemizde bu böyle değil diyebilirler ama hiç önemli değil çünkü sonuçları ortada. Sistem gittikçe yıpranıyor ve hatta daha da ciddisi yıpratıyor.

İşte UFO olaylarını ve UFO bilgilenmesini hakkını da böyle kabul etmek gerek. Yurdumuzda salt eğlencelik magazin boyutunda kalan UFO haberciliğinin kamuoyu ilgisini toplaması beklenemez. 

Bir de, sayısız sorunlarımız varken acaba, UFO'larla ilgilenmenin sırası mı? Bu da bir kültür sorunu tabii ki, bilim-kurgu yazınının varolmadığı bir toplumda yaşıyoruz fakat buna karşın bilim-kurgu filmlerinin de neredeyse kapalı gişe oynadıkları bir ülke de yaşıyoruz.

UFO'lar hakkında kuşkular ve nedenler

Kısacası, UFO'ların ardında yatan sırra ulaşmak şöyle dursun, elle tutulur düşündürücü olaylarla ilgili haberlere pek ulaşamıyoruz. Bir de uygulanan gizlilik planlarını da gerçek olarak varsayarsak, sonuç ortadadır. 

UFO'larla ilgili kamuoyunun bildiklerinin dışında, UFOLOG'ların yani UFO araştırmacılarının beklentileri hala sürmektedir. Roswell Olayı dışında, tartışmasız biçimde filme alınmış bir uzaylı veya dünyadışı canlının görüntüleri hala elde edilememiştir. 

Billy Meier'in İsviçre'de çektiği Pleidas UFO'larının filmleri ikna edicidir ama her nedense Meier'ın dünyadışı bir kadın olarak görüştüğü ve anlattığı Samjase'nin flu bir fotoğraf dışında filmi yoktur. Ve tabii, diğer tanıklıkların da...

Gizemli ilimler ve Sırlı olaylarWhere stories live. Discover now