2. Dünya Savaşı'ndan Bazı Garip Olaylar

838 22 1
                                    

1943 yılı 2

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

1943 yılı 2.Dünya Savaşı'nın en şiddetli yıllarıydı. Amerika Hitler'in elinden nerdeyse bütün bilginlerini kaçırmıştı. 

Hitler belki de en büyük hatasını yaptı elindeki bilginleri kaybederek. Tabi Yahudi oldukları için. Einstein, Freud, Philedelphia deneyinin beyni Jessup Morris...

Hatta Einstein'e Israil kurulduğunda ilk cumhurbaşkanlığı bile teklif edildi. Ama araştırmaları yüzünden reddetti. Savaş yılları bilim adamlarına inanılmaz olanaklar sağladı. Tabi ölüm üretmeleri için.

Hitler'in emrindekiler o kadar üstünlerdi ki, insan kopyalamadan gen mühendisliğine, kuantumdan V2 roketlerine ve düşünce okumaya kadar her işle uğraşıyorlardı.

Zaten 2.dünya savaşında Almanların yaptığı tank, top denizaltı o kadar çoktu ki; bütün maden rezervleri dibe vurdu. Alman ekonomisi bu savaşın yarasını pek kolay saramadı.

Verner Von Braun V2 denen roketleri geliştirerek İngiltere'ye havlu attırmıştı. Hitler'in bilginleri Avrupa'nın ortasından adaları V2'lerle dövüyordu.

Hitler'in Yahudi düşmanlığı tüm bilginlerin kaçmasına neden oldu. Yahudileri fırınlayan Hitler inanılmaz bir katliamın mimarıdır. Ama bilinmeyenler de var.

Metrolara doldurulup suyla boğdurulan Hazar Türkleri ve öz Alman Halkı... Hitler bu katliamı bilerek, isteyerek yaptı. Çünkü bugünün bilimine havlu attıracak bir şeyler biliyordu sanki.

Büyük kitle kıyımlar çok büyük doğa felaketlerine neden olur diyordu. İklimleri altüst eder. Bu doğa ile onun beslediği canlılar arasındaki inanılmaz bir bağ.

Hitler bu kıyımlarla istediği hava değişikliğini yarattı. Ama o çok sıcak beklerken korkunç bir soğuk oluştu. Moskova önlerindeki Alman ordusu soğuğa yenildi. Komutanlar kışı bahane edip çekilmek istemişlerdi.

 Komutanlar kışı bahane edip çekilmek istemişlerdi

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

VonBraun

Hitler söyle cevap verdi: "Soğuk benim işim." Büyük kitle kıyımlarının iklimi değiştirip aşırı sıcağa neden olacağını hesaplayan Hitler, görülmemiş soğuğun mimari oldu.

Gizemli ilimler ve Sırlı olaylarKde žijí příběhy. Začni objevovat