17

2.4K 77 0
                                    

Pov Annick

Ik word wakker van mensen die op het bed springen. "Martijn! Wake up!" Zegt een gozer. "Who's that girl?" Vraagt iemand anders lachend. "Wakker worden," hoor ik een bekende lach: Julia. Ik kreun geïrriteerd en probeer het deken over mijn hoofd te trekken, maar het lukt niet. "Jesus man," zeg ik hees en kruip meer tegen een lichaam aan.

Wat? Wie? Wacht, het is Martijn maar. Hij zucht en pakt me beter vast. Zijn arm legt hij om mijn hoofd om mij te beschermen? I guess.. "Flikker op," zegt Martijn hees. De mensen gaan van het bed af en de deur sluit. "Hmm," mompel ik en open mijn ogen langzaam. "Let er niet op," zegt hij zacht. Ik gaap en ik kijk hem aan. Hij glimlacht slaperig en haalt zijn hand door zijn haar. "Goedemorgen," zeg ik hees. "Goedemorgen, goed geslapen?" Vraag hij lief. Ik knik, "jij?" "Ook goed," zegt hij zacht. Ik glimlach en blijf hem aankijken.

"Je bent zo schattig," mompelt hij en schuift een plukje haar achter mijn oor. Ik kijk weg en voel mijn wangen warm geworden, waarom moet ik altijd blozen? "Don't be shy," fluistert hij en tilt mijn kin weer op zodat ik hem weer aan moet kijken. Ik heb serieus echt goed geslapen vannacht, ondanks mijn jetlag. Het voelde fijn om naast hem te slapen, en nu nog steeds hoor. Hij is zo'n lieve jongen, waar verdien ik hem eigenlijk aan? Zo bijzonder ben ik niet hoor.

"Waar denk je aan?" Vraagt hij waarna ik uit mijn gedachtes schiet. "Niks, gewoon aan de vakantie," verzin ik snel. Als jij mijn gedachten wilt weten, dat wil je niet weten. Écht niet, Martijn. "Ah okay. Maar het is nog niet afgelopen he," zegt hij en glimlacht. "I know," zeg ik en glimlach ook. "Hoe vond je het?" Vraagt hij geïnteresseerd. "Leuk, geweldig. Één van de beste vakanties," zeg ik zacht en blij. Ik meen het, dit was serieus echt één van de beste vakanties. "Mag ik het nog beter maken?" Glimlacht hij verlegen. "Ja," zeg ik zacht. Wat gaat hij doen? "Ik weet dat het niet bijzonder is, maar dit doen we echt nog een keer over. Ik ken je nu meer dan een week en ja, ik heb gevoelens voor je," begint hij, o my lord. Hij heeft gevoelens voor dit kind hier. "Wil je mijn vriendin zijn?" Vraagt hij en zijn ogen stralen. "Ja," zeg ik zonder twijfel, ik zou niks lievers willen. Hij glimlacht en kust mij gelijk. De vlinders vliegen door mijn buik, Yes! Ik kus terug en glimlach tegen zijn lippen.

Ik trek terug en verberg mijn gezicht onder de dekens. Aah my god, this is insane. Hij lacht en drukt een kus op mijn haar. Ik glimlach, dit had ik nooit durven dromen dat dit waar zou zijn. Ik haal het deken weg en kijk hem aan. "You're the best," zeg ik. Blosjes ontstaan op zijn wangen en hij knuffelt me. "Dank je," fluistert hij. "Kom, opstaan," zeg ik en knuffel terug. "Ja," mompelt hij en drukt een kus op mijn wang.

Na ongeveer vijf minuten staan we op. Ik rek me uit en gaap. Hij grinnikt en loopt naar de kledingkast. "Ik heb eigenlijk echt zin om weer te slapen," zeg ik, want ik voel me nog moe na een goede nachtrust. "Vanavond ga jij weer slapen," zegt hij en gooit een hoodie naar mij. Ik kijk ernaar en trek het aan, waarom niet? Ik trek hem over mijn hoofd en maakt een knot ik mijn haar. Gelukkig heb ik een Adidas trainingsbroek aan, dus volgens mij ziet dit er niet dom uit. "Ik voel me vereerd, een Martin Garrix hoodie," zeg ik blij. Hij grinnikt en neemt me mee naar de woonkamer.

"Hey," zegt Martijn. Oh shit, zijn ouders en zus, zijn vrienden en Juul zitten op de bank. Zijn ouders kijken mij aan en daarna Martijn, die mijn hand vastpakt. Juul kijkt mij aan en lacht voordat ze knikt. Ik ga dichter tegen Martijn aanstaan en voel mijn wangen weer warm worden. "Eh ja, dit is Annick," zegt Martijn ongemakkelijk. "Je.." helpt Louis op weg met alle woorden. Ik kijk hem met een dodelijke blik aan, maar hij begint te lachen. "Mijn vriendin," zegt Martijn voorzichtig. "Ah, wat leuk lieverd," zegt zijn moeder en staat op. "Ik zei het," zegt Juul gelijk. Zijn moeder stelt zich voor, net zoals zijn vader en zusje.

Ik schuil me een beetje achter Martijn, het is zo awkward en eng. Ik ken niemand hier, behalve Juul, Watse en Louis dan, persoonlijk. Ik weet wie RJ en Menno zijn, maar ik ken ze niet echt. Hij knijpt zachtjes in mijn hand en ik zet mijn hoofd tegen zijn schouder. "Maar als jullie het niet erg vinden, gaan wij eten," zegt hij normaal. "Wij hebben eten gehaald, ga zitten," glimlacht Louis. Waarom is dit zo eng? "Wat hebben jullie gehaald?" vraagt hij. "Croissants," zegt Juul en knikt naar de tafel waar een zakje croissants liggen, heeft ze vast bij de jumbo gehaald - vier croissanten voor een euro. "Okay," zegt hij zacht. "Bedankt," zeg ik zacht. We gaan op de bank zitten, ik naast Juul - die naast Louis zit, en Martijn naast mij en naast zijn vader.

"En?" vraagt Juul en kijkt me aan. "Wat?" vraag ik. "Hoe was het?" vraagt ze. "Gezellig," mompel ik en ze haalt een wenkbrauw op. "Niet in die manier, eh gekkie," lach ik als ik aan haar blik zie dat ze iets anders bedoeld. "Ah okay," mompelt ze. "En bij jou?" vraag ik. Ze haalt haar schouders op en slikt, "dit is niet de eerste melding. Ze zijn naar ze opzoek, maar ze zijn voortvluchtig," zegt ze zacht. Ik knik langzaam. "Hebben ze nog wat gestuurd?" "Nee, nóg niet," mompelt ze. Ik vind het zo knap dat ze dit kan verbergen voor andere. Ik bedoel, niemand merkt hier iets. Ze acteert goed, hoe ze zelf is, zonder problemen. Ik weet alleen niet of het goed is wat ze doet, maar ze zoekt het maar uit.

"Maar, die foto's van Gigi," zeg ik na een tijdje. "Owh ja," zegt ze en pakt Louis' telefoon van zijn schoot. Hij kijkt niet eens op, geweldig dit. Ze pakt zijn hand, legt zijn duim op het fingerprint ding en ze ontgrendelt zijn telefoon. Als ze geen relatie hebben of iets, dan weet ik het ook niet meer. "Nou kijk," zegt ze en laat de foto's zien. "O my lord, dat is super gaaf," zeg ik gelijk, "goals." Ze staat naast Gigi Hadid, Gigi staat letterlijk naast Juul alsof het haar beste vriendin is. "Eigenlijk ben ik best jaloers," zeg ik eerlijk. "Niet zeuren, jij hebt duizenden foto's met martijn," zegt ze. "Ja maar, jij hebt ze ook met Niall," zeg ik en kijk haar aan. "Ik zweer, jij gaat nog meer beroemde mensen ontmoeten," zegt ze en geeft de telefoon weer terug aan Louis. Ik haal mijn schouders op en leg mijn hoofd op Martijn's schouder. "Maar wel echt gave foto's," zeg ik, ik ben echt blij voor haar na deze onstandigheden.

"Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?" vraagt Martijn's vader geïnteresserd. "We zaten naast elkaar in het vliegtuig," zegt Martijn. "Ah, en toen?" vraagt hij verder. "Naja, laten we erop houden dat ik al fan was en ja, als je dan naast hem zit maak je het voor jezelf zo awkward," zeg ik zacht en Juul grinnikt. "Dat was echt schattig," zegt Martijn gelijk. "Nee, het was schamend," mompel ik. "Maar goed. Toen waren we geland en toen had ik ze een rit aangeboden. Louis vond het heel fijn om op Demi's, moeder van Annick, te zitten. En toen hadden we de slappe lach en toen dacht ik: het is een leuk meisje. We spraken af en toen, ja, gebeurde het," vertelt hij trots en kijkt mij aan. Ik bloos, want mijn wangen zijn warm. "Lief," zegt zijn moeder. "En ja, dan heb je Julia en Louis nog. O my lord, ze waren zo verschikkelijk samen. Zo misselijkmakend schattig en goals," zeg ik en kijk haar aan. "Hey!" zegt Louis gelijk en Juul krijgt blosjes op haar wangen. "Loulia," zegt Watse en lacht.

A Beautiful Flight ft Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu