45

1.8K 48 14
                                    

Stage week! Sorry als ik iets later upload dan dat ik altijd doe, maar ik heb stage en maak lange dagen. Dus dan vergeet ik wel eens de tijd.. oops.
Enjoy! X

*8 jaar later, 2025*

Pov Julia

"Kom gewoon," zeg ik en zucht. "Nee, echt niet. Ik zit dan met hem in één auto," zegt Annick eigenwijs. "Annick, het is twee jaar geleden dat het is gebeurd. Show hem dat hij het niet waard was," zucht ik en ga voor haar staan. "Kan jij lekker makkelijk zeggen," mompelt ze en kijkt naar beneden, "jij bent getrouwd met Louis. Martijn heeft mij bedrogen met een ander. Charelle nog wel, een model die veel knapper is dan ik en wat weet jij allemaal over dit dan?" "Annick, kom op. Het is twee jaar geleden en je moet laten zien wie er sterker is. Hij is een watje die jou in de steek heeft gelaten, jij niet," zeg ik en dwing haar om mij aan te kijken. Het is best moeilijk om dit over een goede vriend te zeggen. "Alsnog. Je kan niet beoordelen over mijn situatie, Julia," mokt ze en trekt haar schoenen aan. "Je zit dan wel met hem in één auto. Ik ga ervoor zorgen dat je bij mij zit en zo min mogelijk bij hem zit. Annick, laat zien wie een enorme fout heeft gemaakt. Wees nu een bitch, het mag nu," vertel ik en kijk nog snel in de spiegel. Ze zucht, "voor jou." Ik kijk haar aan en geef glimlachend een knikje.

We lopen de hotelkamer uit, naar de lobby. De New York Fashion Week is begonnen en we gaan met z'n vieren naar de show van Ralph Lauren. "Moet ik serieus mee?" Vraagt ze met tegenzin. "Ja, er is al een plek voor je gereserveerd," zeg ik. "Maar jij bent een modeontwerpster. Wat ben ik? Een dierenarts die hier niks heeft, een dierenarts die het gelukkigste meisje op aarde was en nu een emotioneel wrak is. Juul, alles ging net zo lekker en nu gewoon.. I'm fucked up, ik kan hem niet vergeven, ik hou nog steeds ontzettend van 'm maar ik weet dat het niet goed is...," vertelt ze hopeloos. "Nee dat ben je niet. Ja, je hoort hier misschien niet. Maar ik wil je gewoon hier naast me hebben. We hebben elkaar al drie maanden niet gezien. En dit was een kans. Ik weet dat je nog van hem houdt.." zeg ik en zucht, wat moet ik zeggen? Ik weet het niet meer.. "Kijk hem niet aan en laat merken wie hier de klootzak is, hij dus. Hij heeft die fout gemaakt, niet jij," zeg ik en kijk voor me uit. "Het is dat jij het bent.. anders had ik echt nee gezegd. Je doet dit niet om ons weer samen te brengen?" Vraagt ze onzeker. Gelijk kijk ik haar aan, "nee, natuurlijk niet! Dat echt niet." "Gelukkig maar," mompelt ze.

"Ze zijn te laat," mompel ik geïrriteerd. "Tja, komt ervan als je met een klootzak zit hè?" Vraagt ze vals waarna ze me onschuldig aankijkt. Ik lach even, "komt goed." Ze kijkt even naar buiten en haar ogen worden groot, "holy shit. Die mensen buiten." Ik kijk ook naar buiten en mijn mond valt open, "jesus. Ik hoop niet dat het allemaal voor mij is. Nee, dat is voor Martijn. Ik zweer." "Nee, ben je gek?! Dat is voor jou," zegt ze enthousiast. "Nee. Dat is niet voor mij," zucht ik. "Jawel. O my god Julia! Jij bent facking bekend. Je bent een bekende ontwerpster en dan denk jij dat dit niet voor jou is? Op twitter zijn ze al een maand enthousiast dat je komt," zegt ze gelijk. "I don't know man," zeg ik.

"Wat niet?" Hoor ik achter me. Ik draai me om en zie Louis en Martijn staan. "Iets," mompelt Annick chagrijnig. Ik schenk haar een doodse blik en kijk weer naar Louis. "Je ziet er mooi uit," glimlacht hij. "Dank je," zeg ik zacht. "Okay lets go," zegt Annick gelijk en loopt al weg. Ik geef Louis snel een kus en loop achter haar aan. Als we buiten lopen is het voor twee seconden stil, maar daarna beginnen mensen hysterisch te gillen. "Ik zei het toch," zegt Annick en loopt naar de auto. Ik rol mijn ogen en glimlach als ik langs alle mensen loop. Ze maken foto's, dit heb ik serieus nog nooit gehad. Ik stap de auto in en ga naast Annick zitten. Ik kijk naar buiten en zie nu Louis en Martijn naar buiten lopen. Wat voeren die twee in hun schild? Het zal allemaal wel.. "Juul, ik moet morgen wel echt terug zijn in Nederland. Ik moet gewoon werken," zegt Annick. "Ja, tuurlijk. Na de show vliegen we terug," glimlach ik, "en als je wilt kun je nog bij ons slapen. Want als het goed is komen we rond half vier, vier uur in de nacht aan." "En het is nu?" Vraagt ze. "Half één," zeg ik. Ze knikt, "we zien wel." Zuchtend kijkt ze naar buiten als Martijn en Louis ook de auto binnenstappen. Louis naast mij en Martijn voorin.

A Beautiful Flight ft Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu