29

1.9K 63 3
                         

Pov Martijn

Hand in hand lopen we huis van de familie Halton binnen. Annick schreeuwt wat door de gang waardoor ik grinnik. Wat hou ik van dit kind. Ik trek mijn jas uit en zet mijn tas naast de trap.

"Hey Martijn," zegt Demi en geef me een snelle knuffel. "Hey," glimlach ik. "Hallo," zegt David, pa van mevrouw kind. "Hoi," zeg ik en ga naast Annick staan. "Dus.. Jij ontvoert mijn dochter," zegt hij en grinnikt. Ik frons waardoor Annick lacht. "Ze had gisteren niet gezegd dat ze bleef slapen. Dus ik zei het maar," voegt Thomas zich toe in het gesprek. "Annick! Je moet wel zeggen waar je slaapt," zeg ik gelijk. "Ik was te lui om te bellen. Chill, ik ben er gewoon," wuift ze het onderwerp weg. Ik schud mijn hoofd, "sorry." "Zolang jij het bent, is het gewoon prima," zegt haar moeder. Ik knik en Annick neemt me mee naar de woonkamer.

"Je bent echt een stiekemerd," zeg ik geef een zacht tikje op haar neusje. Ze fronst even, maar bloost dan, "ik wilde gewoon bij jou zijn." We gaan zitten en ze kruipt tegen me aan. "Dan kan je het alsnog melden," zeg ik zacht en glimlach. Ze rolt haar ogen en drukt een kusje op mijn wang. "Chill," mompelt ze. "Je bent gek," zeg ik en kijk haar aan. "Dankjewel, compliment van de dag. Triest," lacht ze. "Je bent echt gek," stel ik vast. "Klopt," zegt Thomas. "Wat zijn we weer aardig," zucht ze sarcastisch. "Nou nou, jij kan er ook wat van," zegt Thomas en komt ook op de bank zitten. "Je hoofd," zucht ze geïrriteerd.

Ik geef haar en kus en sta op. "Wat ga je doen?" Vraagt ze gelijk. "Wc," zeg ik en loop naar de wc. Ik heb haar echt gemist, haar aanwezigheid en haar mooie zinnen. Ik doe mijn ding en loop weer terug. Het ruikt hier naar lasagne, okay ik heb trek. Ik loop door de gang en kijk naar de fotos die aan de muur hangen. Aw, ze zijn zo schattig - Thomas en Annick dan. Ze knuffelen elkaar in hun slaap, ik denk dat ze een jaar of twee zijn. Annick heeft rode koontjes. Okay, te kjoet. Ik glimlach en loop weer terug naar de bank. Annick ligt over de bank en luistert naar Thomas die iets vertelt.

Ik ga naast haar zitten en gelijk gaat ze tegen mij aanzitten. "Nou das pech, sweater weg," grinnikt ze. "Wat?" Vraag ik. "Deze mongool is zijn sweater vergeten in Amerika - hij was speciaal ofso," zegt ze en doet net of ze het erg vindt. Iets wat ze niet kan. "Ga m halen zou ik zeggen," zeg ik. "Uh ja, ik kan ook zo effe op en neer naar Amerika. Heb geen huiswerk en school ofso," zegt hij sarcastisch. "Ga gewoon," zegt Annick en ik sla mijn arm om haar nek. "Betaal jij mijn ticket?" Glimlacht hij. "Je hebt zelf geld," glimlacht ze terug. "Oh god," zucht ik overdreven.

"Dank je voor het eten, het was lekker," zeg ik. Ik heb weer eens te veel op. "Geen probleem," zegt Demi. "Davy, we gaan FIFA spelen," zegt Thomas en staat op, waarna David ook opstaat en ze allebei weglopen. "Wat?" Lach ik, wat een naam. "Tja, sommige namen," zegt Annick.

"Hoe was het? Ik hoorde al hele verhalen van Annick," zegt haar moeder. "Het was echt gaaf. Elke keer is het bijzonder," zeg ik enthousiast. Ze knikt. "En fans ontmoeten is één van de beste dingen die hebt. Ik vind het leuk om fans blij te maken," glimlach ik. "Zoals ik," zegt Annick op een arrogante toon, waardoor ik weet dat ze t faked. "Arrogant kind," lach ik. "Hey! Je maakt me blij," zegt ze verontwaardig. "Ja, jij mij ook. Maar ik heb het over iets anders," zeg ik en leg mijn hand op haar knie. Ze rolt haar ogen. "Nee, maar het is echt super gaaf om fans te ontmoeten en om op grote shows te spelen. Elke keer is anders, het publiek maakt het anders. Elke keer is er een andere sfeer en zo veel mensen. Gewoon de adrenaline die door je bloed stroomt. En de fans die enthousiast zijn, nee echt geweldig," vertel ik en kijk Annick aan, ze glimlacht. "Snap ik, het is echt leuk! Ik heb je video's gezien en het ziet er echt gaaf uit," zegt Demi. Ik glimlach en neem een slokje van mijn bier.

Na een paar uurtjes, gaan we naar boven. Annick wilde film kijken en knuffelen. Ik ga op haar bed zitten, ze is naar de wc en gelijk omkleden. Ik pak haar laptop van bed en zet hem aan. Aw, haar achtergrond is gewoon leuk. Het is een foto uit Amerika. Juul zit op haar rug en ik bij Louis. We lachen. I remember, it was nice. Ik hoor de deur weer opengaan, ik kijk gelijk op en zie Annick in dr konijntjes onesie staan. Even lach ik, het is zo cute. "Niet lachen," mokt ze en komt naast mij zitten. "Nee nee, ik lach je toe. Het staat zo lief," zeg ik en geef haar een kus. Ze bloost en pakt de laptop van mijn schoot. Ik pak hem weer af en zet hem verder van ons af. Ze kijkt me aan en zucht. Ik sla mijn arm om haar heen en duw haar naar achter.

Ze legt haar hoofd op mijn borst en slaat haar arm om me buik. Zachtjes zucht ze. "Wat is er?" vraag ik zacht en schuif een plukje haar achter haar oor. "Buikpijn," mompelt ze. "Owh," mompel ik zacht. "Maar maakt niks uit, I can live with it," zegt ze. "Okay," zeg ik en kijk haar aan. Ze drukt een lange kus op mijn lippen en glimlacht terwijl ze gaat zitten. "Je was zo cute toen je het over je tour had, je bewegingen tijdens het vertellen en je glimlach," zegt ze en doet me na. "Ah stop it," zeg ik gelijk en voel mijn wangen warm worden. Gelijk verberg ik mijn wangen door mijn handen erop te leggen. "Het is troe," zegt ze lachend en kriebelt in mijn binnen arm.

"Welke film wil je kijken?" verander ik van onderwerp. "The Last Song," zegt ze en logt in. "Met wie?" vraag ik. "Miley Cyrus en Liam Hemsworth," zegt ze en gaat onder het deken zitten. Ik kom naast haar zitten en kijk naar haar, ik heb echt geluk met haar.. Ze is zo mooi en super lief, misschien ook een beetje gek. Maar dat is leuk. Anders is het zo saai. Ik schrik als ze een kus op mijn lippen drukt. "Zeg ja," glimlacht ze. "Ja," zeg ik zacht. "Dank je," glimlacht ze en kijkt weer naar het scherm. "Wat?" vraag ik gelijk. "I am beautiful," zegt ze en haalt haar hand door haar haar. "Sukkel," grinnik ik. "Wat? Het is toch zo?" vraagt ze. "Klopt," zeg ik.

Tijdens de film komt ze tussen mijn benen zitten, ik glimlach. Ik sla mijn armen om haar heen en druk een kus op haar kruin. De film is leuk, maar niet mijn eerste keuze. Ik vind het wel prima. Het verhaal is leuk en Annick vindt het leuk, dus dan is het goed.

"Wat doe je nou allemaal?" vraag ik lachend als ze iets doet. "Ik heb het warm," zucht ze. "Dan trek je dat ding uit," zeg ik en zet de film op pauze. "Ik heb alleen een bh aan, onder dit ding dan," zegt ze. Oh gurl, dan zit je in je bikini. Maar ik snap het. Ik trek mijn shirt uit en geef het aan haar. "Thank you, my love," zegt ze en rits de rits open. Ze trekt het bovenste deel uit en daarna trekt ze mijn shirt aan. "Krijg jij het dan niet koud?" vraagt ze. "Nee," glimlach en kijk haar aan. Ze is echt eigenwijs. "Okay," zegt ze zacht en zet de film weer aan. Ze legt haar hoofd tegen mijn schouder en legt haar handen op mijn bovenbenen. Ik sla mijn armen weer om haar heen en kijk naar de film. Ik hou zo erg van dit meisje...

A Beautiful Flight ft Martin GarrixWaar verhalen leven. Ontdek nu