63

1.3K 57 0
                         

Upload dagen gaan van ma,wo en vrij naar maandag en donderdag ivm stress op school en weinig vrije tijd.
Sorry
Xx

Pov Annick

Ik giechel even als Martijn met zijn vingertoppen over mijn been streelt. "Ik heb je zo erg gemist," mompelt hij en gaat op zijn zij op het bed liggen. Ik kijk hem aan en glimlach breed, "ik ook jou ook," en trek het deken over mijn naakte lichaam heen. "Je hoeft je niet te schamen," zegt hij gelijk en geeft me een kus. Verlegen kijk ik weg. Hij kust mijn wang en wrijft over mijn bovenbeen. We hadden echt verlangen naar elkaar gehad, twee maanden zonder elkaar is gewoon te lang. "Ik hou van je," fluister ik en leg mijn hand op zijn wang. "Ik hou van je," fluistert hij.

"Heb je trek? Ik heb trek," zegt hij. Ik grinnik, "ja, eigenlijk wel." "Kom, we gaan pizza bestellen," fluistert hij en schuift een plukje haar achter mijn oor. "Hmm," zeg ik en sluit mijn ogen, "heb geen zin." "Kom, trek iets aan. Dan kan je op de bank liggen," zegt hij en staat op en trekt zijn onderbroek aan. Ik geniet glimlachend van mijn uitzicht, "je bent mooi." Hij kijkt me aan en bloost lichtjes, oh hij ziet er zo schattig uit. Hij loopt om het bed heen en gooit een shirt naar me. Ik trek het aan en sta op. Snel trek ik mijn slipje aan en pak een elastiekje waarna ik een staart in mijn haar maak. Tijn loopt naar me toe en geeft me een knuffel. Ik glimlach en knuffel terug.

We lopen naar beneden naar de woonkamer en ik ga op de bank zitten. "Wil je iets te drinken? Dan bestel ik ook gelijk pizza," zegt hij en haalt zijn hand door zijn haar. "Thee," zeg ik zacht. Hij knikt en gaat weer een verdieping naar beneden naar de keuken. Ja, wie gaat er thee drinken in hartje zomer? Ik, ik heb er zin in. Ik kijk om me heen en glimlach zacht, ik woon samen. Het is wel raar, maar fijn. De afgelopen weken heb ik hier wel soort van 'gewoond', ook om bij mijn vrienden en familie in de buurt te zijn. Ik ben eigenlijk de afgelopen twee maanden amper thuis geweest, alleen in de praktijk in Utrecht. Ik ben er wel geweest, maar niet langer dan twee dagen achter elkaar.

"De pizza's zijn besteld," hoor ik naast me. Ik draai gelijk mijn hoofd en zie Tijn met een dienblad naar het tafeltje lopen. Spontaan krijg ik een glimlach op mijn gezicht. "Okay. Thanks," zeg ik en ga goed zitten. Twee kopjes thee met een paar stukjes chocola op een schoteltje. "Een paar stukjes chocola omdat het er lag, dus ik dacht: waarom niet? En een klein verwennerijtje," zegt hij trots en komt naast me zitten. "Awh," zeg ik zacht en geef hem een kus. Ik moest vandaag iets doen, ik weet het zeker. Tenminste, dat zegt mijn gevoel. Maar ik weet niet wat. Ik pak een stukje chocola en denk na terwijl ik hem opeet. "Shit," zucht ik als ik weer weet wat het is. "Wat?" Vraagt hij. "Ik zou vanavond met mn moeder ergens gaan eten," zeg ik en kijk hem aan. "Weet ik," glimlacht hij, "maar dat ging niet meer door." "Wait, what?" Vraag ik verward. "Je moeder belde of ik morgen mee ging naar de bruiloft en of ik het wel zou redden. Dus ik zei dat ik al in Amsterdam was en toen was ze zo: 'blijf maar bij Annick. We zouden uiteten gaan, maar ik snap als ze bij jou blijft.'," vertelt hij. "Aha, zo," zeg ik en glimlach scheef, ik zou dat inderdaad ook doen. "Maar van wie is die bruiloft morgen dan?" Vraagt hij en neemt een slokje van zijn thee. "Mijn nicht," zeg ik. "Heb ik haar wel eens gezien?" Vraagt hij weer. "Volgens mij niet, ze woont niet in Nederland," grinnik ik, "ze woont in Frankrijk en is getrouwd met een Mattias, een Belg." Hij grinnikt even, "wat een gedoe. Jouw fam woont echt overal." "Moet je niet bij mij zijn," lach ik even en pak een stukje chocola, laten we maar zeggen voor de vierde keer.

Na een halfuurtje gaat de bel. Ik wil opstaan, maar wordt tegen gehouden door Tijn. "Je gaat niet opendoen, je hebt alleen mijn shirt aan," zegt hij. Ik frons even, "ik ga drinken pakken, drol." "Oh okay," mompelt hij en we staan allebei op. Ik loop achter hem aan naar beneden en druk snel een kus op zijn wang voordat hij naar de voordeur loopt. Hij kijkt achter zich en tuit zijn lippen even. Glimlachend schud ik mijn hoofd en pak een wijnglas waarna ik het met wijn inschenk. Ook pak ik een biertje uit de koelkast en ik loop weer naar boven met het drinken. Ik zet het neer op de tafel en ga weer op de bank zitten.

"Pizza salami en een pizza Quatro fromagi," zegt Tijn en komt naast me zitten. Ik snuif de geur op en glimlach, pizzaaaa. "Thank you," zeg ik blij. Hij grinnikt en komt naast me zitten. "Hoe was het ten eerste in Dubai?" Vraag ik, ik heb alles al zo'n beetje gehoord. Hij hield me elke dag up-to-date, alleen ik weet het van Dubai niet. "Echt super gaaf," zegt hij enthousiast. Ik knik. "Gewoon de sfeer, Dubai zelf, alle mensen. Gewoon.. unbelievable," vertelt hij door. Ik pak een stuk pizza, "ik zag het op Snapchat en insta." Hij knikt, "en het hotel, echt fcking luxe. Bijna een hele verdieping voor mezelf." "Jesus," mompel ik. "Je had er echt bij moeten zijn, ik kan amper uitleggen hoe geweldig alles was," zegt hij en eet van zijn pizza. "Snap ik," grinnik ik, "ik heb er wel een beeld bij. Maar alsnog."

"Deze pizza is trouwens echt goed," zegt hij. Ik knik, echt goed. "Wat heb jij eigenlijk gedaan toen ik weg was? Ik zie hier allemaal andere dingen staan," zegt hij met volle mond en kijkt rond. "Werken en niksen. Hier een beetje wonen om in de buurt te zijn bij Juul en mn fam. Bij Juul slapen, babykleding kopen. Met jou bellen, met Thomas naar Ibiza geweest voor een weekend, verhuizen. Dat ja," zeg ik. "Zo zo," zegt hij, "hoe beviel het?" "Naja, zonder jou was het kut. Maar in je huis was het wel echt chill, ik hou van dit huis. Ook je oude," zeg ik en kijk hem aan. Hij glimlacht scheef, "ik blijf nu voor minimaal een maand thuis." Ik knik en ik geef hem een kus.

•~•

De volgende ochtend loop ik door de Appie voor wat lekkernijen voor tijden de auto rit en ontbijt. En gewoon standaard stuff in elke huishouden. Tijn die is nog even aan het werk en ligt half dood op de bank omdat hij zo moe is. En ik had zelf ook nog een paar dingen nodig.

Als ik naar de chocola loop, zie ik Versteegh, Versteegh, Versteegh en Versteegh staan. Nou eigenlijk moet één vervangen worden naar Van Baar-Versteegh. Oftewel: Casper, Blake, Jan en Julia. Jan is een neef van ze, dus ja. Ik heb eerlijk gezegd geen zin in ze, dus ik loop het pad snel uit naar de verzorging. Om dit helemaal af te maken, kijk ik Charelle aan. Ze is eigenlijk echt knap, waarom zou Martijn dan voor mij kiezen? Ik bedoel, zo knap ben ik niet en al helemaal niet naast haar. Ik fake een glimlachje en loop langs haar naar naar de deo. Waarom moet ze precies nu naast me staan? Snel pak ik wat ik nodig heb en loop weer weg.

Als ik alles heb, loop ik naar de kassa. Ik leg alles op de bank en wacht netjes af totdat ik kan afrekenen. Het pasje van de persoon voor me valt op de grond. Ben ik zo beroert om het niet op te pakken? Nee. Als ik het wil pakken, draait de persoon zich om. Okay, never mind. Ik ga het echt niet voor haar pakken, never. We kijken elkaar even aan voordat zij zich omdraait om te betalen. Het meisje achter de kassa kijkt ons allebei even aan met een grijnsje. Gelukkig heb ik oortjes met muziek in, anders had ik echt zo pissig geweest tegen iedereen, het is dat ik afleiding heb nu..

Zo snel mogelijk loop ik de winkel uit als ik afgerekend heb, dit was een potje awkward en verschrikkelijk. Door haar is mijn relatie ongeveer drie jaar geleden kapot gegaan, sorry hoor maar dan ga ik ook zo kut terug doen. Niet zo zeer dat ik iets ga ruïneren bij haar, maar gewoon een bitch zijn als ik haar tegenkom. Ik hang de tas aan het stuur van mijn fiets - zo'n zwarte oma fiets, die bijna iedereen wel heeft in Amsterdam - en fiets weer terug naar het huis van Tijn. Oh wacht, ons huis. Ik glimlach bij die gedachtes en zucht tevreden.

A Beautiful Flight ft Martin GarrixWaar verhalen leven. Ontdek nu