8

2.8K 89 1
                         

Pov Annick

Jaja, de jongens gaan mee naar Las Vegas! Hadden ze gisteren besloten en onze ouders vonden het goed. Dus alles kan gewoon, feest!

"Moeten we serieus nu opstaan?" Vraagt Martijn hees en drukt zijn hoofd in het kussen. "Ja, over een half uur vertrekken we," zegt mijn moeder en sluit de slaapkamerdeur. Ik zucht en kijk om me heen, "waar is Juul?" Ze hoort in het bed naast mij te liggen, maar daar is ze niet. "Geen idee," zegt Martijn en gaapt. Geweldig man, feest.

We lopen met zn alle naar de woonkamer en ik zie Juul zitten op de bank. Haar hoofd tegen de rugleuning en haar benen tegen haar borst, ze slaapt. "Pap, mag ik thuis blijven?" Vraagt Thomas slaperig en gaapt als hij naast Juul gaat zitten. "Nee," zegt papa en maakt koffie. "Wat is er met Juul?" Vraagt Thomas zacht. Ik ga ook op de bank zitten en kijk naar haar, haar wangen zijn helemaal rood. "Wat is er dan?" Vraagt papa. "Haar wangen zijn rood en haar ogen ook," zegt Thomas. "Laat haar, het gaat wat minder," zegt de vader van Juul - die ik trouwens echt zie als David Beckham 2.0. "Heeft het te maken met school?" Vraag ik. "Annick, niet jouw zaken," zegt mijn vader gelijk.

"Het is echt sneu. Sorry hoor, maar dit kunnen ze echt niet maken," zegt Martijn. "I know. Maar zoveel kunnen we er niet aan doen," zegt Louis. Ik knik. "Mag ik haar wakker maken?" Vraagt Thomas. "Ja, we moeten zo weg," zegt de moeder van haar. "Ik kan hier niet tegen," fluister ik, ze ziet er zo breekbaar uit. Iets wat helemaal niet bij haar hoort. Ze wordt na een tijdje wakker en staat op. Ze ontwijkt mijn blik en loopt gelijk door. Ik wil opstaan, maar wordt tegengehouden door Martijn. "Laat haar," zegt hij zacht. "I can't," mompel ik. "Probeer het, ik merkte gisteren al dat ze er moeite mee had," zegt Louis zacht. Ik zucht en kijk naar mijn moeder. "Ze komt er wel bovenop, lieverd. Ga eerst wat eten," zegt ze en glimlacht.

Juul ziet er voor mijn doen eigenlijk nog leuk uit, ik had eigenlijk verwacht dat ze zich somberder zou kleden - Julia kennende

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Juul ziet er voor mijn doen eigenlijk nog leuk uit, ik had eigenlijk verwacht dat ze zich somberder zou kleden - Julia kennende. Ze kijkt naar beneden en haalt haar hand door haar haar. "We kunnen gaan," zegt Casper en Juul loopt gelijk naar buiten. "Ik kan hier niet tegen," zucht ik. "Laat haar. Ze draait bij," zegt Louis zacht, bang voor wat hij heeft gezegd. "Ik ken haar niet, maar laat haar," zegt Martijn ook.

We staan naast de auto's. "Ik ga met Casper en Blake. Samen met mijn ouders," zegt Thomas vastbesloten en alle drie stappen ze al in. "Dan gaan wij met zn vieren wel achter," zeg ik en we stappen in. Louis bij het raam aan de rechterkant, ik in het midden en Martijn aan de andere kant van mij. Juul kijkt mij hopeloos aan als ze naast Louis staat. "Je mag op mijn schoot," zegt hij zacht. Ze knikt en gaat op zijn schoot zitten. "Hey," zegt ze zacht en gaapt, niet gek, het is 04:12. "Hey," zeg ik zacht, "leg je benen maar op mijn schoot." Ze knikt en legt haar benen op mijn schoot en kijkt daarna naar Martijn die "is goed" mompelt. Ze ligt gewoon half over ons heen.

Als Juul dr ouders ook zitten, kunnen we gaan. "Pap, hoe lang is het rijden?" Vraagt Juul. "Vier uurtjes," zegt hij. Ze zucht en kijkt mij aan. We blijven elkaar aankijken, maar kijkt daarna weer weg. "Waar gaan we allemaal naartoe?" Vraag ik. "Sowieso naar Red Rock Canyon. Martijn heb jij een show vanavond?" Vraagt Zoe, de moeder van Juul. "Ja, maar pas om twaalf uur," beantwoordt hij haar vraag. Ze knikt, "dus maximaal om zeven uur weg." "Waarom moest het serieus zo vroeg?" Kreun ik geïrriteerd en knijp mijn ogen dicht als er een auto voorbij rijdt met felle lichten. "Inderdaad," zegt Louis. "Anders kunnen we net zo goed niks doen. Maar we wilde nog iets doen," zegt Will, vader van Juul. "Oh, feest," zeg ik droog.

Na een tijdje, heb ik de neiging om in slaap te vallen. Maar ik wil nog niet slapen, nee daar heb ik geen zin in. "Uh, jongens," zegt Louis zacht. Ik kijk gelijk naar hem en zie Juul slapen, met haar hoofd op zijn borst. "Cutee," zegt Martijn iets te blij. Ik geef hem een zachte stomp in zijn zij en kijk hem aan. "Wat?" Fluistert hij zacht. Ik geef hem een blik van normaal doen en kijk weer naar Louis. "Vind je het erg?" Vraag ik. "Nee," zegt hij zacht. Ik knik. "Awh, zie hoe lief," zegt Zoe opeens en kijkt naar achter. Louis krijgt al lichte blosjes op zijn wangen en ik hoor Martijn al zacht lachen. Zachtjes schud ik mijn hoofd en kijk naar hem. "Loulia?" Vraagt hij, "Julouis?" "Laat ze," zeg ik. "Ze zijn lief samen," gaat hij door. "Martijn," waarschuw ik. "Jaja," zegt hij en lacht.

Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en sluit mijn ogen. Okay, ik ga maar slapen. Hopelijk val ik snel in slaap, wat meestal nooit echt goed lukt.

Maar, ja hoor, ik val gelijk in slaap.

"Kom nou," lacht Martijn terwijl hij achter mij aanrent. "Nee," lach ik en ga achter de bank staan. "Babe," zegt hij en klimt over de bank heen. Okay, Annick. Dit was weer een domme actie, want hij heeft je. Hij slaat zijn armen om mijn middel en kijkt me aan. "Nee nee, je bent niet snel van me af," zegt hij en glimlacht breed. Ik zucht overdreven en probeer te ontsnappen. "Tijn," zeg ik en probeer zijn hand van mijn heup te krijgen. "Nah ah," zegt hij en drukt een kus op mijn wang. "Alsjeblieft," zucht ik en kijk hem aan. "No," mompelt hij en glimlacht waardoor er een twinkeling in zijn ogen ontstaat. Hoe kan ik dit afslaan? "Okay.." mompel ik zachtjes en leg mijn armen in zijn nek. Hij glimlacht en drukt zijn lipp-

Godverdomme Martijn! Had nou niet bewogen dan had deze droom geweldig gewezen! Ik open even mijn ogen, maar maak dan snel de beslissing dat ik mijn ogen weer sluit. Niet snel daarna, slaap ik weer verder.

A Beautiful Flight ft Martin GarrixWaar verhalen leven. Ontdek nu