34

1.7K 51 4
                         

Hi

Jaja, gisteren hadden jullie geluk, Annick had een extra stuk online gezet!

Eindelijk heb ik weer vrijheid na een triestste pww op school! Dus enjoy met het lezen van het extra lange stuk vandaag! :))

Xx Julia

Pov Annick

"Kan ik gaan?" Vraag ik aan Thomas. "Ga je serieus zo naar Martijn toe?" Vraagt hij lachend. "Ja, gewoon mijn pyjama. So what?" Vraag ik en haal mijn schouders op. "Naja, ga maar," zegt hij en zwaait. Ik grinnik en loop naar de deur. Ik open de deur en kijk of ik niemand zie lopen. Niemand, okay lopen. Iedereen mag mijn mooie pyjama zien, het zou toch zonde zijn dat ik zo'n fortuin heb uitgegeven aan deze bloedmooie disneypyjama en dat ik hem moet bewaren in de slaapkamer. Ik loop de gang op, naar het trappenhuis. Ja, dat kind zit op de hoogste verdieping en ik op één van de eerste. Ik kan ook met de lift gaan, maar dan heb ik de kans dat ik mensen tegenkom. Wacht, laat ik gewoon met de lift gaan. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan, het is al avond mijn beentjes zijn moe en verdienen rust. Ik ren door de gang heen naar de liften en druk haastig op de knop. Niet dat het gaat helpen, maar toch voor het gevoel doe je het.

Ik stap de lift binnen en druk op het juiste knopje van de verdieping. "Oh hey Annick, leuk je te zien," zegt een stem opeens. Ik kijk achter me en zie Menno staan met Watse. "Hey," glimlach ik. "En wat ga je doen?" Vragen ze. "Naar Tijn toe, wat anders?" Grinnik ik. "Sow je opa, niet normaal streng," zegt Watse. "Ik irriteer me er kapot aan," zeg ik en zucht. "Niet zo zeuren, het is toch je opa" zegt Menno lachend. "Shut up," zeg ik. "Jaja," lachen ze en de lift stopt. "Nou fijne avond heren," zeg ik en stap de lift uit. "Fijne avond," zeggen ze en ik loop de andere kant op van de jongens.

Ik klopt op de juiste deur en bedenk dan of ik überhaupt wel bij de juiste kamer ben. Ik bijt op mijn lip en kijk niks vermoedend rond, laat dit alsjeblieft de juiste kamer zijn. De deur gaat open en Louis kijkt mij verbaasd aan, toch wel de verkeerde kamer. "Oh eh, waar zit Martijn?" Vraag ik ongemakkelijk. Hij houdt de deur verder open en kauwt op iets, chips volgens mij. Niet begrijpend kijk ik hem aan. Hij strekt zijn arm naar de kamer en rolt zijn ogen. "O. Oowh, hier. Dank je," glimlach ik en stap de kamer binnen. Hij schudt zijn hoofd en doet de deur dicht. Ik loop de kamer in en zie Juul op de bank liggen, Martijn op bed en Louis gaat naast Juul zitten. Niemand die mij opmerkt ofso, nee. "Komen Watse en Menno ook nog of nie?" Vraagt Martijn en kijkt gewoon op zijn telefoon. Nou bedankt. "Gozer, je vriendin is er," lacht Louis. Martijn kijkt op en glimlacht gelijk. Hij staat op en loopt naar mij toe. "Hey cutie," glimlacht hij en geeft me een lange kus. "Hey," glimlach ik.

Ik kruip onder de dekens en ga zitten. "En hoe gaat het hier?" Vraag ik. "Goed," zegt Juul en kijkt mij aan. "Mooi," zeg ik. Ze knikt en gaat zitten. "Blijf nou liggen," zegt Louis. Ze kijkt hem verbaasd aan. "Ik was een vlecht aan het maken," zegt hij. Ze grinnikt en gaat weer liggen. "Ik ben zo blij dat je er bent," zegt Martijn en trekt me in zijn armen. "Ik ook," zeg ik en druk een kus op zijn wang. Zijn grijze ogen kijken mij aan voordat hij mijn lippen kust. Ik glimlach.

De deur gaat open, van schrik trek ik terug en ga normaal zitten. "Goedenavond dames en heren," zegt Watse. "Heb je ze weer," zeg ik dramatisch. "Nou nou," zegt Menno en komt naast mij zitten op bed. Ik ga over de benen van Martijn - die gestrekt liggen - liggen en kijk hem aan. Hij legt zijn hand op mijn wang en wrijft over mijn wang met zijn duim. "Waar is RJ?" vraagt Juul opeens. "Idunno," zegt Louis. "Okay okay, nice to know," zegt ze. Ik grinnik en ga zitten, "maar wat doen deze kinderen hier?" "We zouden jou gaan stalken en film kijken," zegt Menno. "Ah okay, maar waarom stalken?" vraag ik niet begrijpend. "We wilden weten in welke kamer je sliep, maar je bent er," zegt Watse trots. "Okay okay, had nie gehoeven," zeg ik en knik.

A Beautiful Flight ft Martin GarrixWaar verhalen leven. Ontdek nu