1

4.9K 125 7
                         

Pov Annick

"Annick, heb je je spullen al ingepakt?" Roept mama van beneden. "Mam, ik ben bezig," roep ik weer terug en laat me vallen op mijn bed, ik ben lui en heb geen zin om mijn spullen in te pakken.

Imbecile: Ga gewoon je spullen pakken lazy ass. En beter ontmoet je gewoon bekende mensen daar

Ik: Heb geen zin. Ik wil slapen :(

Zachtjes grinnik ik en leg mijn telefoon weer weg. Zal ik dan toch maar mijn spullen pakken? Ik pak mijn laptop en zet via YouTube een liedje aan. Een beetje gezelligheid tijdens het inpakken kan altijd. Ik pak mijn koffer en gooi hem op mijn bed. Weer begint mijn telefoon weer hevig te trillen. Juuuul. Zuchtend ontgrendel ik mijn telefoon weer.

Imbecile: Waarom kan ik niet mee? Ik wil weer terug naar Amerika

Ik: Tsja, je mag mee

Imbecile: I wish I could

Ik: Je kan gwn mee hoor. Je hebt geld zat

Imbecile: Weet ik, maar mijn ouders hebben andere plannen :(

Ik: Naawh

Ze kan soms echt moeilijk zijn, maar ach, ze is mijn beste vriendin. Langzaam en af en toe dansend, pak ik mijn koffer in. We gaan met de familie naar Los Angles omdat het kan.. nee omdat we daar op vakantie gaan. Mijn ouders vonden het leuk om weer daarnaartoe te gaan, elke vakantie kom ik samen met mijn broer wel in Amerika, maar eigenlijk amper in LA, we hebben daar een huis, maar daar wonen mijn ouders vaak als ze daar zijn voor hun werk. Ik ben er ook wel eens, maar vaker op andere plekken. Ik vind het leuk, ik heb er zin in, alleen niet om mijn koffer in te pakken. Weet ik het wat ik allemaal moet meenemen..

Als ik klaar ben met inpakken, loop ik naar beneden toe. "En? Gelukt?" Vraagt papa. Ik knik en ga naast hem op de bank zitten. "Dus morgen om vier uur opstaan, en dan om zes uur op Schiphol zijn?" Vraag ik. "Jup," zegt Thomas, mijn broer. Ik knik en zucht. "Weer eens een keer geen leven," zeg ik. "Nou nou, niet zo raar doen," zegt mama en komt ook op de bank zitten. "Morgen, als we aankomen, ga ik helemaal niks doen," zegt Thomas. Ik knik, "jupp." "We wilde gelijk nadat we aankwamen, maar opa en oma," zegt mama. "Ja daag, later," zegt Thomas gelijk. Ik knik hevig. "We kijken wel," zegt papa. "Beter wel," zucht ik.

We kijken allemaal verbaasd op als mama wordt gebeld door KLM. Ze staat op en loopt naar de gang. "Waarom gaan ze nu weer bellen?" Vraagt Thomas en vreet eens een keer chips. "Misschien wordt de vlucht vervroegd of is hij gecanceld," zeg ik en haal mijn schouders op. "Beter allebei niet," zucht Thomas. "Klopt," zegt mijn vader en kijkt op zijn telefoon. "Naja, we zien wel," zegt Thomas en haalt zijn hand door zijn haar.

"En?" Vraag ik als mama de woonkamer weer binnen komt lopen. Ze zucht en gaat naast mijn vader aan de andere kant zitten. "Er is een boeking fout gemaakt," zegt ze, "dus morgenochtend vliegen er twee en in de avond vliegen er twee." "Ah nee," zeg ik geïrriteerd en teleurgesteld. "Dus ik wilde vragen wie er in de ochtend gaan en wie er in de avond?" Vraagt ze. "Ik ga naar Ky toe. Dus ik in de avond. Adios," zegt Thomas en staat op en gaat vervolgens weg. Ky, Kylie, is zijn vriendin. "Ik wil wel morgenochtend," zeg ik. "Ik ga wel met Thomas mee," zegt mijn vader. "Dan ga ik ook in de ochtend. Maar ga je slapen? Morgen wordt het vroeg," zegt mama. Ik knik en sta op. "Slaap lekker," zeg ik en loop naar de trap. "Truste lieverd," zegt mama. "Welterusten love," zegt papa. Ik glimlach en loop naar boven.

Na mijn routine en als ik eindelijk in bed lig, ga ik weer appen met Juul.

Ik: Maaarre, dit kind gaat slaapje doen

Imbecile: Same

Ik: Goodnight idiot❤️️❤️️🍰

Imbecile: Goodnight 😊✨

Ik zet mijn wekker aan en leg mijn telefoon weg. Shit.. ik wilde dus vragen of ze volgende week naar Martin Garrix mag. Dan speelt hij bij ADE en dan heb ik eindelijk ook tijd. En Juul wilt ook mee, maar geen idee of er nog kaarten zijn, het zal wel. Dus ja.

Na lang denken over onnodige stuff, zoals: wat als ik Martin ontmoet? En over hoe goede vrienden we worden, val ik in slaap.

Made for TomaatoPotato

A Beautiful Flight ft Martin GarrixWaar verhalen leven. Ontdek nu