39

1.6K 59 0
                         

Yaaaa we made the 10K reads🎉
Dank jullie wel🙏🏻
Daarom een extra stuk!
Read, vote and comment!
Love you xx

Pov Annick

Ik kijk nog een keer in de spiegel, hakken ja of nee? "Tijn?" Vraag ik. "Ja," zegt hij en loopt naar mij toe. "Hakken of niet?" Vraag ik. "Trek ze is aan." Zegt hij. Ik trek ze aan. "No way," zegt hij gelijk. "Hoezo niet?" Vraag ik. "Dan ben je groter en dat wil ik niet," glimlacht hij en ik trek ze uit. "Nou nou," zeg ik. Voor de rest heb ik een zwarte skinny jeans aan en een zwart met goud bloesje. Tja, kerst.. Mijn haar heb ik los, gewoon slag, en make-up gewoon neutraal, nou een rode lipstick.

"Oh eh, ik slaap vannacht bij Thomas," zeg ik en doe mijn oorbellen in. "Waarom?" Vraagt hij. "Naja, hij voelt zich kut en ik durf hem nu nie alleen te laten," zeg ik zacht. "Okay," zegt hij zacht en verbaasd. Hij weet het niet, ik weet niet of Thomas het wilt.. Ik kijk Martijn aan en glimlach, "handsome man." Hij heeft een spijkerbroek met een blouse en gewoon yeezys. Hij glimlacht waarna hij me bedenkelijk aankijkt. "Wat?" "Ik kan je toch wel kussen zonder ook rode lippen te krijgen?" Vraagt hij. "Ja tuurlijk," lach ik. Hij drukt zijn lippen op die van mij en ik kus terug.

"Nou trek je schoenen aan, dan gaan we," zegt hij als hij terug trekt. "Ja," zucht ik. Ik trek mijn witte all star aan en doe nog een beetje parfum op. "Klaar?" Vraagt hij. Ik knik en pak mijn telefoon. "Je ziet er zo mooi uit, te mooi," fluistert hij en pakt mijn hand vast. "Dank je, jij ook," glimlach ik. Hij glimlacht ook en we lopen de kamer uit. "Maar wat was er nou met Thomas dan?" Vraagt hij toch door. "Love sucks," zeg ik. "Nog steeds?" Vraagt hij ongelovig. Ik knik, "nu hij haar samen met Louis ziet, wordt het alleen maar erger. Hij had een periode dat het minder was, maar nu bereikt het weer zijn hoogtepunt." "Awh. Als Louis bij Juul is wordt Thomas jaloers, maar als Thomas bij Juul is wordt Louis facking jaloers," zegt hij. Ik knik, "ik vind het gewoon sneu. Thomas wilt gewoon vrienden zijn, dat ie gevoelens heeft en dat Louis het weet, daar kan hij niks aan doen. Thomas is mijn broer en Julia mijn beste vriendin. Tja, dan zit je wel eens met elkaar in een kamer. Juul vindt het ook niet altijd leuk, maar ik kan er niet tegen." "Snap ik. Wat ga je eraan doen?" Vraagt hij. "Hij komt gewoon bij mij staan en Juul komt er vanzelf wel bij staan," zeg ik. Hij knikt en glimlacht trots.

We gaan in de lobby staan bij de rest van de Squad en glimlach. Thomas loopt direct naar mij toe en komt naast mij staan. Louis en Julia lopen de lift uit en Louis schenkt hem een lieve, vriendelijke, blik en zn beste glimlach. Ooit van sarcasme gehoord? Nee? Neem een voorbeeld aan Louis van Baar. Leer je veel van. Ik kijk naar Thomas en hij kijkt naar beneden. Louis, je bent een aardige gozer. Maar dit kan gewoon niet. Juul loopt naar ons toe en geeft Martijn een knuffel, daarna mij en ze twijfelt of ze Thomas nog een knuffel moet geven, maar doet het toch. Ik glimlach zacht en bijt op de binnenkant van mijn lip. Louis moet het helemaal afmaken om haar gelijk een kus te geven. Ja, nu irriteer ik me een beetje aan hem.

Als de rest er ook is, gaan we naar het restaurant. Gelukkig is het niet al te chique, dus dat is wel chill. Ik pak Martijns hand weer en kijk naar hem, hij glimlacht en kijkt mij aan. "Love you," fluistert hij. "Love you too," fluister ik en glimlach. Hij geeft me snel een kus en we lopen naar de aangewezen tafel. Ik ga ergens zitten en Martijn komt aan de rechter kant van mij zitten, Thomas aan de linkerkant. Iedereen gaat zitten, Louis en Julia zijn te laat, waardoor er alleen nog maar twee plekken naast Thomas zijn. Hij kijkt mij hopeloos aan en ik glimlach geruststellend. Juul gaat naast hem zitten en ik glimlach breed. 'Ja?' vormt hij met zijn lippen. Ik knik en hij zucht opgelucht. Ik zweer, hij wilt echt niet naast Louis zitten.

"Je had een ketting om moeten doen," zegt hij. Ik grinnik, ja echt: hij is mijn persoonlijke stylist. "Jaja, had geen zin. Jij had.." zeg ik bedenkelijk en kijk naar hem, wat had hij beter moeten doen? "Andere sokken," grinnik ik. Hij heeft een zwarte jeans aan, zwart overhemd en yeezys. Zijn haar omhoog, hmm. "Wat? Dit zijn gewoon leuke sokken hoor," mompelt hij, happy socks. "Just joking," zeg ik. Hij schudt zijn hoofd en zucht. Martijn legt zijn hand op mijn knie terwijl hij met iemand anders praat. Ik leg mijn hand op zijn hand en knijp er zacht in.

A Beautiful Flight ft Martin GarrixWaar verhalen leven. Ontdek nu