59

1.5K 55 5
                         

Hii guys..
Ik zit in een soort nood.. ik heb geen stukken meer klaarstaan en ik denk dat ik voor woensdag geen stuk heb klaarstaan :(
Eh.. ik denk dat ik woensdag oversla en misschien vrijdag of anders maandag weer.
Sorry..
Ily♥️

Pov Annick

Aangekomen in het huis na een geweldige middag, laat ik me neerploffen op de bank.

"Ja geweldig dit, blauwe plekken op mijn arm," zegt Louis geïrriteerd. "Niet zo zeuren, ik heb ze op mijn benen," zegt Tijn. "Ik heb ze nergens," zeg ik trots en glimlach. "Ik heb er één op mijn gezicht, top," zegt Juul en rolt haar ogen. "Mooi," zegt Louis vals en komt naast haar zitten op de bank. "En nu?" Vraagt Tijn en komt naast mij zitten. "Niks, ik ga zo eten. Ik heb trek," jammer ik en zucht. "Dan ga je inderdaad eten, goed idee," zegt Louis en knikt.

"Oh, daar hebben we de vier musketiers. Van wie is deze zwangerschapstest?" Vraagt mijn moeder gelijk als ze in de woonkamer staat. Ik ga me hier niet mee bemoeien, dus ik sta op. "Niet die van mij," zeg ik, het kan ook helemaal niet want het is mijn periode. "Ook niet die van mij," zegt Martijn droog en staat ook op. Niet begrijpend kijk ik hem aan als ik stil sta. Hij grinnikt en neemt me mee naar de keuken. "Ik wist niet dat je zwanger kon worden," zeg ik verbaasd en zo geloofwaardig mogelijk. Hij grinnikt, "tja." "Wil je wat drinken?" Vraag ik en trek de koelkast open. "Ja is goed," zegt hij en je hoort wat geroezemoes vanuit de woonkamer. Ik pak een fles cola uit de koelkast, pak twee glazen en schenk het in. "Thanks," zegt hij. Ik glimlach. "We moeten nog boodschappen doen en eten. Ik ben zo moe," zegt hij geïrriteerd. "Jij en boodschappen?" Vraag ik en grinnik. "Ja duh, ik moet eten," zegt hij. "Logisch. Heel logisch," knik ik. "Daarom."

"Waar zijn onze ouders?" Vraagt hij opeens. "Geen idee, ze passen wel wel op zich zelf. We komen ze wel tegen," zeg ik. Hij lacht en pakt zijn telefoon. "Iedereen blijft eten vanaaf, dus we moeten veel eten halen," zegt hij. "Geld groeit ook echt aan de boom," zeg ik en rol mijn ogen. "Toch wel," glimlacht hij breed. "Are u kidding me?" Vraag ik. Hij lacht en knikt. "O my gosh," zucht ik en drink mijn glas leeg voordat ik hem weer op het aanrecht zet. "Papier groeit aan de boom," zegt hij serieus. "No Sherlock," lach ik en schud mijn hoofd. "Lekker," zegt hij.

We lopen weer naar de woonkamer en ik zie vier ouders blij hun kinderen knuffelen. "Mam," zegt Juul en kijkt naar haar, "niet huilen." "Sorry, ik ben zo blij. Je wordt moeder," snikt ze. "Het is schattig," zegt Tijn zachtjes tegen mij. "Klopt," zeg ik zacht, "zie die twee sukkels dan stralen." "Moet je nagaan dat ze over acht maanden ouders zijn," zegt hij niet gelovend. "Het zal raar worden," zeg ik en knik. "Hmm, klopt. Papa Louis en mama Julia," zegt hij.

"Wie gaat er mee boodschappen doen?" Vraag ik als het weer 'rustig' is. "Ik," zegt Juul gelijk en staat op. "Wat ga je doen?" Vraagt haar vader gelijk. "I need to buy some stuff," zegt ze. "En wat bedoel je met; 'I need to buy some stuff'?" Vraagt Louis precies zoals ze het zei. "Like I said, I need to buy some stuff. Ya know, going to the store and buy some stuff," zegt ze op een duh toontje, "nee ik moet gewoon een paar spullen halen. En ik ga met mn buddy mee." Ik knik tevreden. "Kijk je uit voor alle mensen daar? In Nederland kan je gewoon naar de winkel, je weet dat hier veel mensen naar je toekomen," zegt haar moeder. "Jaja," zegt Juul en glimlacht. "Heeft iemand nog wensen?" Vraag ik. "Nee, niet echt. Gewoon, neem iets lekkers mee," zegt Louis. "Bier? Die shit?" Vraag ik voor de duidelijkheid. "We hebben nog wat staan," zegt de vader van Juul. "Eh, er is iemand zwanger. Slecht voorbeeld dit," zegt de moeder van Louis. "Drink maar hoor, mij maakt het niks uit," zegt Juul. "Haal niks, we hebben nog," zegt Louis.

"Okay leggo," zegt Juul en geeft Louis een kus. "Tot zo," zegt Tijn en geeft me ook een kus. "Wie rijdt?" Vraag ik. "Jij of ik," zegt ze en loopt langs iedereen heen naar mij toe. "Tot zo," zeggen we tegelijk en lopen naar buiten. Ik haal de stekker uit de auto en het stopcontact en ga naast Juul zitten die toch achter het stuur is gekropen. Ik sluit mijn telefoon aan op de media player van de auto en zet mijn muziek op shuffle. "Ik hou zo erg van LA," zucht ik. "Same," zegt Juul en rijdt naar het hek waarna het opengaat. Juul zet haar zonnebril op en kijkt of ze kan rijden. "Waar gaan we?" Vraagt ze. "West Hollywood," zeg ik waarna ze knikt. Ik zet mijn zonnebril ook op en kijk naar buiten. Glimlachend denk ik aan hoe leuk het hier is.

A Beautiful Flight ft Martin GarrixWaar verhalen leven. Ontdek nu