Dankwoord

1K 42 11
                         

Hi!

Dit is het dan.. het einde van A Beautiful Flight Ft. Martin Garrix. Ik hoop dat jullie genoten hebben van dit boek, ondanks het kut einde hihi.

Ik wil Annick super erg bedanken, zonder jou had ik sowieso dit boek niet gemaakt. Ik zat vaak vast in het verhaal, maar je gaf me weer ideeen om te schrijven. In dit boek staan daarom veel ideeën van jou.

Natuurlijk wil ik ook alle lezers van het boek bedanken - jullie hebben ervoor gezorgd dat ik vooralsnog doorschreef toen ik er geen zin meer in had.

En natuurlijk de hoofdpersonen zelf, dus Martin Garrix, Louis van Baar en het hele team.

Op dit moment heb ik geen volgend boek klaar staan omdat ik voor nu even helemaal klaar ben met schrijven.. Misschien komt er weer wat in de toekomst, maar nu stopt het even voor mij. Verwijder dit boek niet, er komen misschien nog updates over de volgende boeken zodra ik het weet!

IK HOU VAN JULLIE

xx Julia

Helloo peepss,

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Helloo peepss,

Ik wil jullie bedanken dat jullie de tijd hebben genomen om dit boek te lezen. Ik wil Juul bedanken dat ze tijd vrij heeft gemaakt om voor mij dit boek te schrijven. Ik wil Niels bedanken voor de mentale steun en de snapstreak (Juul knows why aha, toekomstige bae). Verder wil ik graag mn hubby in t boek (TIJNTJEE) bedanken voor zijn aanwezigheid, Menno voor zijn cuteness en Lou voor zn mooie fotos. Verder wil ik nog mijn allerliefste en leukste vriendinnetjes bedanken. Zoals je ziet is een dankwoord schrijven echt een van de dingen die ik goed kan. Niet dus. Nomineer me ook maar niet voor een prijs want als ik die zou winnen zou ik een speech moeten houden en ik haat in de belangstelling staan. Nou dat was t weer ADIOS en leef je leven.

xx Annick

Wij wensen jullie (alvast) een fijne vakantie! En voor de gene die helaas nog naar school moeten, nog even en jullie hebben vakantie. Zet m op! ♥️

A Beautiful Flight ft Martin GarrixWaar verhalen leven. Ontdek nu