*37* = Speciál 15+

1.5K 56 15
                                    

Ahoj, vím, že na tento speciál čekáte dlouho, ale měla jsem toho moc. Navíc jsem chtěla tuto poslední část trošku prodloužit. Užij te si pro mě extrémně dlouho kapču. A taky bych vás chtěla upozornit na svůj nový příběh Poslední kapka.

A taky jsem vám ještě chtěla moc poděkovat za podporu, volute a komentáře

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

A taky jsem vám ještě chtěla moc poděkovat za podporu, volute a komentáře. Díky vám měl tento příběh v průběhu neuvěřitelné umístění v kategorii fantasy. Nejlepší co jsem zaznamenala bylo osmé místo, takže ještě jednou moc děkuju. A teď ta slibovaná kapitola.

Zase, už zas stojím před oddávajícím a čekám jen na svou milovanou Lucy.
Nechápu, jak někdo, ten oblek a toho hada zvaného kravata, může nosit dobrovolně. Vždyť je to tak strašně formální a nepohodlné. Ale co bych pro Lucy neudělal...
Bum! Prásk! "Kurva, kdo ty dveře zamčel!!" Slyším Erzin hlas.
Už je to tady, za chvíli sem vejdou svědci a družičky a nakonec má nevěsta.
"BUM! BUM! BUM!" Ozvala se rána. On ty dveře nešel nikdo otevřít? Tak bych je měl asi jít otevřít alespoň já, protože jak vidím, všichni si užívají Erzinu bezmoc. Jo, bezmoc, protože potom super incidentu se starostou jsme si slíbili, že tento den bude výjimečný. No, a bez magie. Přála si to Lucy. Ani se jí nedivím, taky nechcu už žádné boje, teda jen dnes...  Teď si jen chci vzít tu neskutečně statečnou a sexy snoubenku a prožít s ní mnoho, ale mnoho kol milování. Samozřejmě taky zbytek života, ale já už prostě jen myslím na dnešní noc, kterou započnou naše líbánky. Chci cítit její holou kůži na své, její jahodové rty, chci jí líbat na každé části jejího nádherného těla. Chci, tak strašně moc chci být zase v ní, slyšet její vzdechy, slyšet ji křičet mé jméno...
"Prásk!" Ozve se další rána. Já jim nakonec nešel odemčít? Podívám se na předtím zamčené dveře, které jsou teď dokořán a za nimi vidím zlaté vlasy svého objektu představ. Zajímalo by mě, kdo a jak otevřel ty dveře.
Náhle se spustila hudba, ano, svatební pochod. První do místnosti vstoupila Erza s Graem, za nimi Virgo a Loke a poslední Lucy, kterou vedl stařík. Ano, mistr byl velmi dojat, když ho o to Lucy poprosila. Teď nezastával funkci Mistra cechu, ale měl doprovodit Lucy k oltáři místo jejího zesnulého otce.
Vede Lucy ke mně a probodává mě pohledem, ale já si toho nevšímám. Mé oči sledují jen a jen Lucy.
Má bílé nadýchané šaty až na zem. Jsou jednoduché, ale přesto nádherné, jako ona. Vlasy má svázané do drdolu a na rtech se jí třpytí trocha lesku na rty, jinak na obličeji nemá oni stopu po make upu a jiných líčidlech. Ví, jak to nesnáším. Mám rád její přirozenou krásu.
Dojdou ke mně a stařík na mě zasyčí: "Jestli jí ublížíš, tak se osobně zaručím za tvou smrt!" Tak a to vysvětluje ten vražedný pohled, kterým mě po cestě probodával. A všichni mí přátelé jsou asi stejného názoru, protože jen vražedně přikyvují. No, jo, Lucy jim přirostla k srdci.
Ona se na mě jen nevinně a láskyplně usmívá, že se musím smát. "Tak, přistoupíme k obřadu." Přátelsky se na nás usmál oddávající. "Dnes jsme se tu sešli, abychom konečně spojili naše dva hrdiny Lucy a Natsua." Začal. "Natsu, budeš se o Lucy starat a ochraňovat ji ve zdraví i v nemoci, v mládí i ve stáří, v dobrém i ve zlém, dokud vás smrt nerozdělí?" Zeptal se mě. Jo, ten se mi líbí, jde rovnou na věc. Ani nepřemýšlím nad odpovědí. "Ano." Prolomím ticho plné očekávání. "Tak tedy, Lucy, budeš se o Natsua starat a chránit ho ve zdraví i v nemoci, v mládí i ve stáří, v dobrém i ve zlez, i když se z tohoto blbce stane ještě větší blbec, dokud vás smrt nerozdělí?" Co že to řekl? On mě nazval blbcem? No, i když možná jsem i rád, že to tam zařadil, aspoň mi Lucy nebude moc utéct, i když budu ten největší imbecil na světě. Ale cech by se tomu nemusel smát. Nejhlasitěji se směje můj svědek, moje družička a hlavní muzikant. Gray, Erzo, Gajeeli, to si s vámi ještě vyřídím! "Ano, milionkrát ANO!" Vydechne pomalu Lucy. Asi jsem špatně slyšel. Ona opravdu řekla Ano! Před námi se objeví obrys srdce z plamenů. Co to je? Něco mě začne hřát na vnitřní straně zápětí na pravé ruce. Podívám se na něj. Je tam vyobrazeno to ohnivé srdce, co jsme před chvíli viděli, akorát o dost menší. Tak asi velikosti otisku palce. Kouknu na Lucy. Ta si taky prohlíží své pravé zápěstí. "Tak a teď se můžete políbit." Pronesl na konec oddávající. Na nic jsem nečekal a vrhl se po jejích rtech. Chtěl jsem polibek prohloubit, ale vyrušil mě bouřlivý potlesk. Ach jo.
Nech si to na večer zlato. Mrkne na mě Lucy.
Potom se jedlo, pilo, tančilo, zpívalo a zase pilo. Jo, pilo se hodně, jak bývá v našem cechu normální. Lucy se už vedle mě pěkně motá, asi si ji už odvedu na pokoj. "Tak, moc děkujeme, že jste přišli, klidně si ještě užívejte, ale my se s vámi prozatím loučíme." Zakřičel jsem a přehodil si chichotající Lucy přes rameno a vyšel z místnosti. Venku už je tma a i celkem chladno, tak se ke mně Lucy ještě víc natiskne. Cítím na svých zádech její velká ňadra a vedle hlavy se mi pohupuje její pevný zadeček. Neodolám, pohladím ji po něm a ruku tam nechám. Cítím, že se prvně napla, ale potom se hned uvolnila a začala příst. "Lucy, jak jste vlastně otevřeli ty zamčené dveře?" Vzpomněl jsem si. Začala se smíchy třepat. "No, víš, s Erzou jsme zároveň provedly chvat zvaný Lucyn kopanec." Směje se. Že mě to nepřekvapuje. Na víc skládá složitá souvětí, takže zas tak opilá není. Aspoň nehrozí, že mi v posteli hned usne. To bych totiž už nevydržel. 
Vcházím do haly našeho hotelu a jdu rovnou k výtahu, upřímně nechápu, jak mi jen z toho mohlo být tak moc špatně.
Jak jsme s Lucy čím dál tím blíž našemu pokoji 69, tak ve mě narůstá vzrušení, nedočkavost a touha.
Sotva otevřu dveře, tak si to rázuju k naší manželské posteli. Vážně už to nevydržím, chci ji, potřebuji ji. Já i má boule v kalhotech.
Hodím Lucy na postel a začnu ji dravě a vášnivě líbat. Cítím, jak se její tělo chvěje. Pustím se postupně i do okusování jejího krku. Ani nevím jak jsem se k tomu donutil, ale zpomalil jsem. Přece jen mám na to celou noc.
"Crrr!" Co to kurva je? Zvoní někdo u dveří. "Budeme dělat, že tu nejsme a snad odejde." Šeptnu. "Crrr! Crrr! Crrr! Crrr! Crrr! Crrr! Crrr! " "Kurva, jdu ho zabít!" Naštvaně ale neochotně vyskočím z postele. Kašlu na upravování, ať vidí, při čem nás zrovna vyrušil!
"Co chceš?!" Rozeřval jsem se hned, co jsem otevřel dveře. No, možná jsem to neměl dělat..."Co si to dovoluješ? Takhle na mě řvát! A co vůbec děláš v mým bytě?!" Křičí na mě na oplátku asi hodně opilá Erza. Strčí do mě a projde kolem mě k nám do pokoje. "Erzo, ale toto není tvůj pokoj." Promluví stále naštvaně, ale už o dost jemněji než předtím. "Prásk!" Narazí do dveří a padá na podlahu. Kurnik! Toto měla být naše noc, né, že se budeme starat o naše opilé přátele...Nedá se nic dělat. Jen by mě zajímalo, kde je Lucy, protože to musela na 100% slyšet.
Pomalu zvednu na nohy ležící Erzu. Které se už podařilo usnout opileckým spánkem. Vezmu ji do náruče a odnesu na pohovku, kde ji zakryju dekou.
Asi bych se měl vrátit do ložnice a oznámit Lucy, že dnes v noci nic nebude. Ach, jo, já se tak těšil, ale s Erzou ve vedlejším pokoji to prostě nejde. Toto mám asi za to, že jsem se tak moc těšil.
Jdu pomalu do ložnice, otevřu dveře. Co to? Promnu si oči. Opravdu vidím, to co vidím? Doslova mi to vyrazilo dech. Stojím ve dveřích a koukám na manželskou postel, na které v sexy poloze leží moje manželka.
Lucy už nebyla v těch krásných svatebních šatech, měla na sobě černé krajkované prádélko a vyzívavě na mě koukala. No, prostě krása.
Jak dlouho uběhlo od našeho prvního milování? Bylo to jen pár dní, ale mě se to zdá jako měsíce. Tak moc po ní toužím.
Při pohledu na ni se mi zase začíná stavět kamarád v kalhotách. Je mi jedno, že každou chvíli se může Erza probudit a vejít sem. Je to naše noc a máme na ni právo.
Stále stojím jako solný sloup, alespoň že mě napadlo zavřít dveře. Opírám se o ně. Lucy si hraje s ramínkem podprsenky a svůdně se na mě usmívá.
Má boule v kalhotách se ještě zvětšuje a to jsem myslel, že to snad víc nejde.
Natáhne ke mně ruku a začne mě k sobě lákat. Mám pocit, že tu nejsme jedinej nadrženej.
Už na nic nečekám a skončím na postel za ní, za svou žhavou novomanželkou. Přitisknu své rty na její a vychutnávám si tu výtečnou jahodovou chuť. Jak já ji miluju. Líbáme se čím dál tím vic vášnivěji a naléhavěji. Jak moc se navzájem potřebujeme.
Cítím jak mi něco šmátrá po hrudi. Je to Lucy, přesněji její ruce. Snaží se mi rozepnout košili. Usměju se do polibku. Na chvíli se od ní odtrhnu, mírně ji odstrčím a konečně si sundám ten kus oblečení, který Lucy tak překáží. Zároveň si sundám i kalhoty. Oba jsme už jen ve spodním prádle. Už se nedokážu udržet natož se zastavit. Strhnu z ní ty dva poslední kousky a dám se do značkování. Jednu modřinku lásky na krk, ne, radši rovnou tři. Další na každé z jejích dokonalých prs. Ach, její prsa. Začnu je pomalu i zpracovávat. Dávám jim perfektní péči. Jak to vím? Slyším, jak Lucy rychle dýchá, křěčovitě svírá mé ramena a vzdychá. A to ještě nejsme v tom nejlepším. Saju a mačkám ty dva boží kopce, ale nestačí mi to.
Jednu ruku pomalu přesunu mezi její nohy a začnu ji uspokojovat prsty. Nejprve překvapeně vyjekne, ale nic neříká. Přesunu tam i svou hlavu a své prsty nahradím jazykem. Mírně se prohne slastí a sténá stále hlasitěji.
Na chvíli přestanu a podívám se na ni.  Asi byla blízko vyvrcholením, protože mě teď vraždí pohledem. "Dnes by jsme si péči měli užít oba, nemyslíš?" Řeknu provokativně. Ale nečekám, že něco udělá, jen ji chci škádlit. Bohatě mi bude stačit, až budu v ní. "Tak jo." Usměje se Lucy, zvedne se do sedu a začne se ke mně přibližovat. Co? Ale já to tak nemyslel! Ujede mi myšlenka směrem k ní. Ale já tě chci slyšet vzdychat kvůli mě. Chci tě dovést k šílenství, tak jako ty přivádíš mě. Dostala se ke mně hned tichá odpověď.
Skočí na mě jako divoká kočka a stáhne mi teď už až moc těsné boxerky. Na nic nečeká a začne mi ho mučivě pomalu olizovat a pompovat rukou. Ani nedokážu popsat ty pocity slasti, které teď cítím. Náhle si vezme celou mou chloubu do pusy. Zataji se mi nech, je to tak úžasný.
Pohybuje hlavou nahoru, dolů, nahoru, dolů. Jak chtěla, dohání mě k šílenství. Vzdychám snad ještě hlasitěji než předtím ona.
Ruce mam umístěné v jejích vlasech a určuju si tempo a hloubku. Cítím, jak mi v něm začíná cukat, už budu, ano, ano, už budu. Lucy to asi taky cítí a hned přestane a s úsměvem sleduje můj nechápavý a mírně naštvaný pohled. "Když já ne, tak ty taky ne." Zářivě se usměje. Mrcha jedna, musím se v duchu smát. Já jí ještě ukážu. To ona bude křičet a vzdychat mé jméno! Na nic nečekám a povalím ji na postel, už žádná romantika. Roztáhnu jí nohy od sebe a prudce do ní vniknu. Zalapá po dechu.
To muselo asi trošku bolet, samolibě se usmívám, je jenom moje. Přirážím jako pominutý. Tak moc jsem se na tento okamžik těším.
Celou mou myslí se odráží jen její vzdychy, křik mého jména, to jak je úzká, ano, to jak je úzká. Cítím, že už budu, ale chci vyvrcholit společně, tak jí začnu rukou dráždit pysky. Cítím, jak se kolem mě ještě vic stahujte, neudržím se. Vyvrcholím. Do. Ní.
Sakra! Udělá se těsně po mě. Zatím si neuvědomila, co jsem provedl. Vyklouznu z ní a položím se vedle ní. Hlavně nenápadně. Nechápu, co to do mě vjelo, nechápu, jak jsem mohl zapomenout.
"Natsu, jestli z toho něco bude, necháme si to?" Vydechne potichu Lucy. Co? O čem mluví? Ona není naštvaná? Ona mě za to nezabije? Ona chce se mnou dítě? Tolik otázek a žádná odpověď. Jsem zmatený a vyčerpaný. "Co myslíš?" Vypadne jen ze mě. Lucy se otočí na bok směrem ke mně s vážným ale něžným pohledem. "Hlupáčku, udělal jsi se do mě. Je tu možnost, že otěhotním. " mírně se na mě usměje. Vážně se mě ptá, jestli by jsme si nechali naše dítě, jestli bylo dnes počato? Že váha, snad si o mně nemyslí, že bych ji nechal potratit. "Jasně, že ,ano, jsem už celej nažhavenej, jestli z této noci něco vzejde." Usměju se a přitáhnu si ji do objetí. "Buďte už ticho! Já chci spát!" Ozve se z obývacího pokoje Erza.
Jejda, asi jsme ji vzbudili. "A neopovažujte se mi v nejbližších dnech oznamovat, že budu teta!!!" Ozve se znovu. Lucy se mi začne v náručí potichu smát. " Dobrou noc." Popřeje mi. "Dobrou, zlato." Odpovím, políbím ji na čelo a padám už taky do říše snů.

Tak, toto už je úplný konec. Doufám, že se vám kapča líbila a budu moc ráda za jakékoliv vaše komentáře. Přeji vám hezký předvánoční čas a později i Vánoce.
Užijte si zbytek druhé adventní neděle. Čauky 😘💝😃😉

Díky ✔Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon