9.

1K 56 7
                                    

Upozornění! Tato kapitola zachycuje o něco žhavější a intimnější části.

Nějak nepozorovaně jsem dostal tělo z hotelu. Mé jediné štěstí je, že jsou teď všichni na obědě. Ale nemůžu se na to spoléhat. Určitě tu bude někde skládka. Ne, to by se Lucy nelíbilo, pohřbít někoho na skládce. Ach, Lucy, doufám, že budeš v pořádku. Už vím, pohřbím ji do koryta řeky. Tam ji nikdo nebude hledat. Ale jak se tam dostat tak, aby to nebylo podezřelé? A co ji spálit na popel a rozsypat to řeky? To zní jednoduše, ale zvládnu to? Ještě jsem nikdy svými plameny nikoho nezabil. Ale zkusit to musím! Jsem v prázdné postranní uličce. Doufám, že mě nikdo neuvidí. Položím dívku před sebe. "Řev Ohnivého draka." zopakuju 3 krát za sebou. Bojím se tam podívat. No, už nemá oblečení, super, jinak má navíc jen pár malých popálenin. Má krásná pevná prsa, ploché bříško, vyholenou kundičku a pevný zadeček. I mrtvá je dost přitažlivá a sexy. Ne, mysli na Lucy. "Extrémně ničivý řev Ohnivého draka! "Teď už to muselo vyjít!
A opravdu, v závěsu leží jen popel. Opatrně ho i s závěsem vezmu a jdu na most přes řeku. "Omlouváme se za tvou oběť, omlouváme se, že neznámé tvé jméno, omlouváme se, že jsi musela takto zemřít! Ale neboj, já i Lucy tě pomstíme. " šeptám a sypu popel do řeky. Teď máš alespoň klid. Po tváři mi teče pár slz, utřu je, musím za Lucy! Běžím zpátky k hotelu. Výtah. Ten pro mě teď nečiní obtíž. Klepu na naše dveře. "Loke, to jsem já, pusť mě dovnitř. " žádám dveře. Otevřou se. Vejdu dovnitř. Rozhlédnu se. Krev je uklízená i ten nápis. "Kde je Lucy? " ptám se ihned. "Před chvíli se probudila. Vzala si nůžky a šla do koupelny. Asi si stříhá vlasy. " odpovídá jako vždy bezstarostně. "Ty idiote! Co když si něco udělá?!" křičím a utíkam do koupelny. Klepu, nic se neozývá. "Lucy? Lucy jsi v pořádku? " stále nic. Vysadím dveře z pantů. Jdu dovnitř. Nůžky jsou na umyvadle, díky bohu. Lucy leží ve vaně, nehýbe se, ale dýchá. Uch, přišel jsem včas, ještě chvíli a šla by jí hlava pod vodu a utopila by se. Opatrně ji vytáhnu z vody. Je nahá, takže vidím její dokonalé tělo, které hyzdí jen ty tři podlitiny. Je opravdu krásná. Má větší a pevnější prsa a hezčí zadek než ta servírka. Zabalím ji opatrně do ručníku a zanesu do ložnice."Loke, už můžeš jít, Lucy ti potom vše vysvětlí. " zavolám na nebeského lva. Zmizel, už tu necítím jeho pach. Z koupelny vezmu ještě jeden ručník a začnu svou snoubenku sušit. Nejdříve vlasy, opatrně, abych je moc nezacuchal. Pak ruce, dekolt a nohy. Její krásné dlouhé nohy si užívám, jedu jí ručníkem od chodidel pomalu nahoru, až k okraji ručníku. Zajedu kousek pod něj. "Natsu..." vzdychne Lucy. Usměju se a po kousíčkách se dostávám dál a dál pod ručník. Zrychleně dýchá, měl bych toho nechat nebo se probudí a bude konec. Ale nedokážu se udržet, zvláště ne potom, co jsem ji viděl v celé kráse. "Natsu? Co to děláš? " ozve se vyděšeně Lucy. To jsem nečekal, lekl jsem se a padám z postele. "Nic, nic, jen jsem se tě snažil vzbudit, málem jsi se utopila ve vaně. " snažím se řeč i myšlenky odvést jinam. To je tak trapný, přistihla mě, jak ji osahávám. Asi se tvářím tak, že toho upřímně lituju, i když bych si to bez výčitek klidně zopakoval. Pohladí mě rukou po tváři. "Natsu, děkuji, že jsi tu se mnou." Opravdu se stydím, ale jen za to, že jsem byl přistižen. Byl jsem tak blízko, tak blízko. Za dnešek už dvakrát. Ach jo. Lucy mě pozoruje, tedy přesně mé kalhoty. S povytaženým obočím se po zadívá do očí. Co tam vidím? Odmítnutí, je toho na ni moc. "Možná příště." zašeptá. "Musíme zavolat do cechu. " pěkně se vschopila, ale cítím, že to jen hraje. Jde se obléct. Nijak neřeší, že jsem v ložnici s ní a nechá ze sebe spadnout ručník. Mám krásný výhled na její prdelku. Ach, jaká krása. Kéž by...ani na to nemysli! Natsu! Natsu Dragneele! Pozdě.

Představa: Jdu k ní, ze zadu ji obejmu. Je nahá a krásná. Stisknu její prsa. Jako dva balónky akorát lepší a větší. Mnu jí bradavky, má je pěkně tvrdé. Líbám ji na krku a postupuju níž. Saju jí její bezvadný prsa. Bradavky jí už pěkně trčí. Přejizdim jí prsty jemně po bříšku a vnitřní straně stehen. Vzdychá, vzdychá stále hlasitěji. Začne mi sundavat kalhoty, tričko už mám dávno dole. Penis už mi stojí v pozoru. Zohne se k němu. Hladí mi ho rukama. Je to tak příjemné, přivírám oči slastí. Pomalu, až mučivě pomalu si mou kládu strká do pusy. Jazykem mi krouží po žaludku. Přirážím jí do úst, má ho nejspíš až v krku. Teď si ho dává mezi ty své šťavnaté kozičky. Klouže mi tam jedna báseň. Nevydržím to, musím ji mít. Hodím Lucy na postel a opatrně na ní nalehnu."Natsu, Natsu, ..." opakuje moje jméno.

"Natsu, jdu volat do cechu. " vytrhne mě Lucy z úžasného snění, myslím, že budu stříkat. "Jo, jasně, za chvíli se k tobě přidám. " volám, utíkám do koupelny a zabouchnu že sebou dveře. Právě v čas si stáhnu kalhoty. Takovou dávku spermatu jsem ze sebe ještě nevystříkal. Mám hold skvělou představivost.
Jsem vyřízenej, ale musím to tu po sobě ještě uklidit. A potom jít za Lucy.

Díky ✔Where stories live. Discover now