30.

688 41 15
                                    

Přemýšlela jsem, jestli vás budu trápit a napínat ještě dlouho. Ale ani já to nevydrží, chci znát váš názor a jestli jste to čekali a jestli ne tak, co jiného jste mysleli, že se stane. 😉😃😘

Dveře se otevřou a dovnitř vejde souhvězdí Panny a Lva. Virgo a Loke. Jsou svátečně oblečeni a jdou pomalým krokem ke mně. Za nimi jde Erza a Gray. Gray jde jen v kravatě a trenýrkách a vůbec mu to nevadí. Zatímco Erza si se přezbrojila do kouzelných družičkovských šatů. Kdybych ji neznal, myslel bych si, že se snaží zastínit nevěstu. Ona je ale jen tak ambiciózní. Je to děsně srandovní, jak se tu teď všem předvádí. Ale kdyby ti byl Gerald, tak to ne, to by tu beztak pochodovala jako voják. Jako žena v brnění. Tak a teď, když jsou družičky i svědci na svých místech, tak by už měla přijít Lucy. Počkat, kněz tu ještě není. Co to? Cítím nějaký pach, cizí, ale už sem ho cítil, ale kde? V tom se dveřmi přiřítí chlápek v rouchu. "Nevěsta je pryč!" Křičí. Cože? To není možný! Podlomily se mi kolena. Je pryč? Nevím, nevím, co mám dělat. Jen tu teď sedím před oltářem a snažím zpracovat tu informaci.
"Demente, vždyť jsem za tebou." Pronesla mirným naštvaným hlasem osoba za ním. Vzhlédnu. Lucy. Ona je tady. Kněz se na ni nevěřícně otočí. "Pardon, moje chyba." Zašklebí se na ni.
To tak páchne on, ale kde jen jsem ho už cítil? Chytne ji za ruku, přitáhne k sobě. Nikdo nestačí zareagovat a oba jsou pryč. Všichni stojíme jako opaření, tak tohle opravdu nikdo nečekal. A v tom mi to dojde. Ten pach, to je ten někdo, kdo nás sledoval ten první den na tom kopci za řekou. To kvůli němu jsme sehráli tu první milostnou scénu s polibkem. Ano, ten kreten způsobil vlastně náš první polibek. Možná bych mu byl za to vděčný. KDYBY. MI. PRÁVĚ. NEUNESL. MOJI. LUCY!!!
"Nevěsta je pryč!" Vyletí Happy do vzduchu. "To nám asi nedošlo..." zamračí se na něj Lili.
Natsu... slyším pláč ve své hlavě. Lucy, neboj, jdu si pro tebe. Odešlu jí povzbudivou zprávu. Nevíš náhodou, kde ji? Ptám se opatrně. Sedím před oltářem se zavřenýma očima a snažím se co nejvíc soustředit. Ne, ne, ne. Proč jen jsem tam lezla! Kdybych zůstala schovaná jak mi řekl mistr, tak bych tu nebyla. Jo, jasně, to si jako myslíš? Hledali by tě a při tom mohli zranit spoustu tvých přátel. Sakra, Lucy, přemýšlej! Takhle je to lepší, nikomu se nic nestalo. Ale co Natsu? Vždyť jsi viděla jeho reakci, když ten vůl začal křičet, že jsi pryč. No jo, vím, rvalo ti to srdce, ale uvažuj, alespoň je v bezpečí. Otec by ho zabil. A co Virgo a Loke? Jo, ještě že sis vzpomněla, musím je odvolat do světa duchů, aby si pořádně odpočinuli. Ještě že jsem se to naučila uzavírat brány i bez klíče, když mi je teď tak prozíravě vzali. "Bráno Panny, nucené uzavření!" "Bráno Lva!" Nucené zavření!" Doufám, že se to povedlo. Určitě jo, vždyť to ubralo tolik energie. Doufám, že máš pravdu. Mohly nám dát lepší pokoj, jsem dcera jejich velitele, neuseli nás šoupnout do téhle kopky. Aspoň, že je tu okýnko, že. Jo, podívej se z něj, ať už můžeš odpovědět Natsuovi, určitě už má strach. No jo, ale díky té super teleportaci ksem toho moc neviděla. Tak sakra zkus to okno, je to naše jediná šance. Ja vim, já vím, neřvi na mě. Na okně je mříž, ale ta nijak nezabraňuje výhledu. Plujeme na lodi, podle všeho obrovské lodi na malém jezeře někde v lese. Super tak to můžeme být kdekoliv. Ale zajímavé je, že ta loď se po jezeře nepohybuje, ani nemá kam. Jsme na vodě, na dopravním prostředku. Proč asi Lucy? Proč? No jo, máš pravdu, to kvůli Natsuovi. Aby mě nemohl zachránit, v dopravním prostředku bývá většinou bezmocný. Možná by byl dobrý nápad zabarykádovat dveře, co myslíš? Nevím, jestli je to dobrý nápad, ale jak chceš, alespoň budeme mít co dělat. Rozhlédnu se po své cele. Kovová postel, stěny z dřeva nepropustící sem ani ven. Jak víš, co to je? Měly jsme z toho pokoj, nepamatuješ? Jo, no, jo. To je super, když se tu zabarykádujeme, tak se k nám dostanou jen hrubou silou a to by zničili a nejspíš i potopili loď, takže super plán. V místnosti je ještě kovová skříň a dvě židle. Jo, tak se do toho dáme.
"Natsu, Natsu!" Třese se mnou Erza. Jak dlouho jsem byl mimo? Technicky vzato v Lucy? Je to jasné, ona se zbláznila, mluví sama se sebou. Erza se napřahuje, aby mě profackovala, ale její ruku chytnu a zastavím těsně před svým obličejem. Překvapeně vyjekne. Rozhlédnu se kolem, Loke a Virgo jsou pryč. O starost míň. "Potřebuju podrobnou mapy okolí." Podívám se na Levy. "Jasné, půjdu se zeptat starosty." "Ne! Starosta se nesmí od teď nic dozvědět!" Vyhrknu rychle. Nevěřím mu, mám nepříjemný pocit, že s únosem Lucy má něco společného. Levy jen zaraženě přikývne a v doprovodu Gajjela odchází hledat informace. "Elfman, Lisanna, Mira a Cana. Vytvořte si týmy a budete hlídat aby se tu nikomu nic nestalo. Laxusy, ty a tvůj tým běžte najít Mistra." Štěkám rozkazy tak vztekle, že nikdo nemá námitky. "Erza, Gray, Juvia, Wendy a exceedi ke mě, později se k nám přidá ještě Gajeel." Všichni ihned poslechnou, to co jsem jim řekl, takže tu teď stojím před svým týmem a než přijde Levy s Gajeelem zpátky s mapami, tak musím všechny obeznámit se situací. Jedním slovem super! Nejradši bych tu začal běhat kolem vesnice a začal všude hledat sám, ale musím se uklidnit, je mi už víc než 18 tak bych se měl začít chovat jako dospělák. To je divný slovo, dospělák, zní mi to jako nadávka. No nic, dám se do vysvětlování proč jsem byl mimo a co jsem viděl. Jen jim asi ještě neřeknu, že se Lucy zcvokla.

Díky ✔Where stories live. Discover now