29.

711 43 9
                                    

Vzbudí mě snad nelidský křik. Ihned otevřu oči dokořán a hledám příčinu toho zvuku. "Ty debile, okamžitě zavři oči a běž pryč." Křičí na někoho Lucy. Lucy? Podívám se na místo vedle sebe. Je pryč? Okamžitě stojím na svých nohách a rázuju si to za tím křikem. Nemusím daleko, jde z koupelny.
Rychle otevřu dveře. Naskytne se mi velmi zvláštní scéna. Lucy stojí pod sprchou a snaží se zakrýt své intimní partie. Teď už zády k ní stojí zmatený Gray. Je celý mokrý a má pevně zavřené oči. "Vypadni!" Zavrčím. Pomalu otevře oči. "Počkej na mě v obýváku." Šeptnu, když kolem mě prochází. Neochotně přikývne. Možná to tak nevypadá, ale všechno ve mě vře. Jak se opovažuje lézt za Lucy do koupelny. Vidět ji nahou, na to mám nárok jen já!
Sotva zmizí, tak dojdu k Lucy. "Jsi v pořádku?" Zeptám se jí a podám jí ručník, který leží na umyvadle. "Jo, jen jsem se ho lekla." Daruje mi svůj úsměv a zabalí se do ručníku. Je tak nádherná. Neudržím se a rukou jí rozcuchám mokré vlasy. Zamračí se na mě, musím se smát.
Nechám ji tam stát a jdu si to vyřídit s Graem. Vím, bere ji jen jako sestru, ale to neznamená, že ji může vidět nahou. Lucy je jen a jen moje.
Gray sedí jak ho pán bůh stvořil na pohovce. To si dělá srandu, ne? Úplně cítím, jak mi z uších uniká pára. Všimne si mě a vstane. "Natsu, nech si to vysvětlit." Možná, nechci jeho krví zaprasit tento pokoj. Navíc, jedné mrtvoly jsem se už zbavoval. "Erza mě sem poslala, abych vás upozorni, že za chvíli propuknou konečné připravy. Dveře byly otevřené, tak jsem vešel dovnitř..." začal. Počkat, jak to že byly dveře otevřené? Vždyť jsem je zamykal?! Rozhlédnu se. Na skříni naproti vchodovým dveřím je nalepený papír. Dojdu k němu a začnu číst:"Tímto bych vás chtěl upozornit, že oddání bude vypadat trošku jinak, než jste zvyklí, tak si nemyslete, že ten kněz neví, co říká. S pozdravem Starosta." Tak to vysvětluje ty otevřené dveře. Ten kretén beztak doufal, že nás vykradou, nebo líp unesou ještě před svatbou. A co jako myslí tím nestandardním proslovem našeho oddávajícího? To nestačily ty zkoušky? No, nic, zpátky k prvotnímu problému..."Proč jsi vlezl za Lucy do té koupelny?" Chci to už konečně vědět. "Jak jsem sem přišel, tak jsem slyšel pláč se vzlyky, tak jsem se šel podívat." Pokrčil chladně rameny Gray. Ona brečela? Proč? Bojí se? Bojí se svého otce nebo sňatku se mnou? Zrychlil se mi tep. Dojdu ke Grayovi. Bum. Vpálil jsem mu jednu do břicha a odcházel pryč. "Díky, že jsi měl starost, ale Lucy je jen moje, doufám, že to chápeš. A teď vypadni." Zastavil jsem ve dveřích a potichu jsem pronesl. "Natsu, ty taky vypadni, mi se tu teď postaráme o Lucy, uvidíš ji za tři hodiny u oltáře. A teď mazej za Erzou, už na tebe čeká." Pronesla zrovna vcházející Mira. Spolu s Wendy a Lisannou stály v otevřených dveřích. To si děláte srandu?! Asi budu muset zamykat. Gray mě chytne a začne táhnout ven z pokoje. Tak u oltáře, doufám, že mi za tu dobu, co se neuvidíme, neutečeš. Usmál jsem se v duchu. Neboj, a nezapomeň mě vyhlížet. Dostala se mi okamžitá odpověď. Jo, tak to je super.
Teď už sedím na gauči u Erzy v pokoji a poslouchám rozkazy. Jen samé kecy jak se mám chovat. "A taky používejte ochranu..." "Cože?"vyletím, jen co se ta rada dostane k mým uším. "Jaký cože? Vždyť je to jasný, hned po svatební noci přece nechcete mít na krku fracka, i když bych byla moc ráda teta." Vybalí na mě. No to snad nemyslí vážně, ne?

A tímto způsobem to šlo ty tři hodiny. Teď tu už stojím u oltáře. V bílém obleku, umytý, učesaný a nedočkavý. Nehorázně se těším, až Lucy uvidím v těch svatebních šatech. Určitě bude ta nejvíc sexy nevěsta, co tady byla.
Všichni jsou už na svých místech, čeká se jen na nevěstu. Naši přátelé to zvládli na jedničku. Vše je perfektní. Hudba, šaty, výzdoba a ta hostina s tím dortem taky vypadá moc dobře. Jen nikde nevidím svatební dary. Vždyť to je na svatbách snad to nejdůležitější, hned po tom, dobře se najíst a sehnat si celé patro svatebního dortu.
Rozezní se svatební pochod, je to tady. Celý se klepu. Za pár okamžiků těmi zavřenými dveřmi projde má nastávající. To čekání na to až ji konečně uvidím je snad horší než bitva s Tartarusem.
Dveře se otevřou a...

Díky ✔Where stories live. Discover now