Peatükk 15

805 97 7
                                    

Mikey huuled oli minus vaevalt paari millimeetri kaugusel, kui esiku uks lahti läks. Me tõmbusime mõlemad eemale nägudes peegeldumas ehmatus. Ma nihutasin ennast kaugemale, et uksest sisse tulijale ei jääks võimalust arvata mis oli kohe kohe juhtumas. 

Oeh, see läks napilt! Oh Liisu Liisu Liisu sa pead ennast ikka paremini talitsema. Ei saa ju kaks korda sama orgi otsa astuda, ta on ikkagi Ashtoni fucking parim sõber ja mis veel hullem nad kuuluvad ka samasse bändi. Ei, ei ja veel kord ei Liisu, ei mingit Michaeliga musitamist.

"Hei kullake!" hüüdis ema esikust.

"Hei ema!" hõikasin ma vastu," Mikey on siin," lisasin ma inglise keeles, eelnev vestlus oli olnud siiski eesti keelne, kuna kust pidi mu kallis ema teadma, et ta meie juures on.

"Tere Michael!" tervitas ema teda eestoa ukse juurest.

"Tere, Kadri!" lausus Mikey ning naeratas talle.

"Kas me segasime teile vahele milleski olulises?" uuris ema kahtlustava näoga.

"Ei, me arutasime ainult Ashtoni osas. Ja see pole nii oluline nagu sa isegi tead," lausun ma võimalikult tavalise häälega.

"Mis ta rääkis ka?"

"Ta andis mulle kuni reedeni aega otsustada, mis ma siis peale hakkan," seletasin ma emale ära ainult pooliku tõe. Ta ei pea teiste asjade pärast üldse muretsema, kuna piltide skandaal ei puuduta teda. Kuigi karta on, et varsti teab ka tema sellest ja saab teada ka teise põhjuse miks Ashton helistas. Ema nägu muutus ainult korraks ja siis oli ta naeratab nägu tagasi. 

"Ma lähen panen toidud külmikusse ära," lausus ema ning kadus järgmisel hetkel meie vaateväljast.

"Sa ei ütlegi talle praegu?"

"Ei, ma ei taha, et ta üleliigselt muretsema hakkab. Nagu nii on ta mures selle kolimise pärast ja talle kohe praegu veel uus mure kaela saata oleks minust väga kohatu," lausun ma ning nihutan ennast mugavamini diivani otsa poole istuma.

"Mhm, aga..." lauapeal olevast beebimonitorist kostus äkitselt Tobiase tasast pahandamist.

"Tobias," seletan ma ning juba järgmisel hetkel tõttan oma toa poole, kus teadupärast ta magas. Tuppa jõudes märkan ma Tobiast oma hälli ääres püsti seismas ja täiest kõrist kisamas.

"Tere lõunast poeg," lausun ma ning võtan ta omale sülle," kuidas ka magasid?"

Selle asemel, et mulle kas või õrnalt naeratada, pahandab ta minuga. 

"Tahad pissile?" uurin ma ning asetan ta mähkimisaluse peale, et tal tudu riided seljast ära koorida.

"Jaa," laliseb ta ning vaatab mind oma säravate silmadega.

"Küll mõnel on alles tujud muutuvad kiiresti," lausun ma ning asetan ta poti peale, mis seisab seal samas. Ulatan talle mõned mänguasjad ja ootan, et ta oma häda ära teeks.

Kui ta lõpetab võtan ta maast ülesse asetan mähkimisalusele ning teen ta korda. Tõmban selga talle ilusad lühikesed püksid ning helesinise särgi. Suudlen teda veel korra pealaele ning haaran ta sülle. Me võtame suuna suurde tuppa, kus Mikey mu emaga vestleb. Ema märkab meie liikumist ning vaatab kohe meie suunas, tema eeskuju järgib ka Mikey, kes mulle õrnalt naeratab.

"Mis te head ka räägite?" küsin ma ning astun tuppa.


***


Mikey ja Calum olid läinud eile tagasi tuurile - vähemalt ma oletasin seda, kuna ma polnud nende käest uurinud ega teadnud ka millal nad pidid jätkama. Kuigi arvata on, et nad läksid midagi muud tegema, kuna täna pidi Ashton helistama ja oma vastust nõudma. 

Ma asetan Tobiase tema mänguaedikusse ning võtan ise sisse koha tema lähedal tugitoolis. Vähemalt saan ma nüüd natuke puhata, mõtisklen ma ning lasen suure ohke kuuldavale. 

Miks? Miks? Miks? Miks ta pidi mind suudlema? Okei, ta peaaegu ei teinud seda aga ikkagi ainult natuke jäi sellest puudu. Kurat ja ise ma tahtsin ka sel hetkel. Ma ei saa kaks korda sama orgi otsa astuda. Kuulsad ja ilusa välimusega poisid pole minu rida. Liisu sa pead ennast paremini üleval pidama - ei hakka armuma järgmisesse, kui sa niigi tead millega see lõppeb. Mikey on ainult sõber sulle. Kas sa saad sellest aru Liisu - lihtsalt sõber ei midagi enamat.

Ma vaatan pingsalt omale sülle ning ohkan uuest - ja see kuramuse Ashton ka veel. Ainult probleeme nende meestega. Ühega on sul laps ja teisega oleks peaaegu suudelnud.

"Mis ma küll endaga peale hakkan?" ohkan ma kõva häälega ning vaatan aedikus tegutsevat Tobiast, kellel pole veel ühtegi mure - päevad läbi ainult lõbu. Telefoni helin laua peal paneb mind võpatama. Suuremast ehmatusest üle saanud haaran telefoni ning vaatan vastu nimele, kellega ma tahaks praegu kõige vähem rääkida.

"Tere Ashton!" ohkan ma telefonisse ning suunan pilgu Tobiase poole.

"Tere Liisu! Pole ammu rääkinud," lausub ta õrnalt mõnitava alatooniga.

"Seda me pole tõesti ammu teinud aga ma oletan, et sa helistad asja pärast," üritan ma enesekindlalt kõlada aga minu pingutustest hoolimata väriseb mu hääl õrnalt.

"Sa peaksid teada mida ma tahan. Kas sa kolid Austraaliasse või lähme kohtusse?"

Aah, kuidas ma teda küll vihkan. "Ma kolin koos Tobiasega Austraaliasse. Kas sa oled rahul?"

"Oi, see on sinust nii kena, et me säästame mõlema aega ja raha," lausub ta ning tema rahulolu võib kuulda isegi miljoni kilomeetri taha.

"Eks ju ole tore," torisen ma," millal sa tahad et me koliks? Ja mida mul vaja kaasa võtta?"

"Kõik asjad on ära aetud juba, sul on vaja kaasa võta ainult ennast ja Tobiast. Ning asjad mida sa ise tahad ja millest puudust tunneksid aga muud asjad on juba majas olemas. Mm ja lennuki piletid on esmaspäevaks, saadan need sulle kohe meilile. Kas see on sama?"

"Et siis sa juba teadsid et ma nii vastan jah," turtsun ma.

"Ma arvasin jah, kas su meile aadress on sama?"

"Ei, tead olen muutnud muidugi on sama sa i...," ma saan napilt sõna sabast kinni enne kui selle välja ütlen Idioot.

"Mis ma olen?" küsib ta pahaselt.

"Ashton oled!"

"See pidi muu sõna olema aga vaata sa siis esmaspäeval lennuki peale saad. Ma ootan Tobiast ja sind Austraalia lennujaamas. Kohtume seal!" ja ta katkestab kõne ilma, et laseks mul midagi vastu öelda.

On alles idioot! Tobias vaatab mulle otsa ja naeratab nagu tahaks öelda: "Emme ära muretse!" ja juba on ta tagasi oma mänguasjadesse süvenenud. 

Miks? Miks? Miks? Miks? Miks peab mu elu selline olema? Mis kuramuse pärast ma pidin küll nõustuma olema kuulsa bändi trummari kihlatu. Ma oleks võinud valida kellegi teise ja siis praegu poleks mul seda nõmedat olukorda, et ma pean teise maailma otsa kolima. Persse!


Without YouWhere stories live. Discover now