Peatükk 10

852 102 4
                                    

Ma seisin vapralt Signe kõrval ning kuulasin neid laulmas. See oli nii võimas ja hea, kuid sellegipoolest oli mul soov siit juba kiiremas korras ära saada ja hotelli pageda. Seda kõike ei teinud sugugi paremaks olukord, et mul oli suhteliselt kehv olla. 

Üldse oli kogu Ashtoniga jamamine mulle juba üsna kurnavaks muutunud ning ma ei suutnud kuidagi ära oodata, et saaks tagasi Tobiase juurde. Aga seni kuni ma viibisin temaga ühes ruumis oli võimatu teda unustada aga õnneks olid laval ka teised poisid ning kuna me istusime üsna ees oli meil Signega väga hea vaade lavale, kus seisis parasjagu Mikey mikrofoni ees.

Poiss vaatas meie suunas ning ma lehvitasin talle mille peale ta naeratas ning mulle vastu lehvitas. Muidugi mõjus see fännidele nagu külm vesi ning nad pistsid kisama. See tegi mu südame soojaks ja pani suule naeratuse nagu võluväel ja see ei tahtnud kuidagi sealt ära minna. Kuigi sellegi poolest tundsin ma järjest enam ma kuidas mul halvem hakkab ning pilt silme eest ära tahab minna aga enne kui ma suutsin istuda kadus pind mu jalgealt. Viimane asi mida ma nägin oli Mikey't kes mind lavalt silmitses.


Ma avasin vaikselt silmad ning kuulsin kuidas taga taustal oli kuulda inimeste hääli ja kui ma ei eksinud siis ühed käed hoidsid mind kinni. Pehmed ja mõnusad aga need ei saanud olla Ashtoni omad sest ta lõhnas teistmoodi. See oli väga Mikey sarnane lõhn aga mida tema tegi siin all? Ta peaks ju praegu olema üleval laval mitte siin. Või äkki on ikka hoopis keegi teine?

Kui mu vaade oli piisavalt teravnenud nägin ma Mikey armsaid ja samas murelike rohelisi silmi mind vaatamas.

"Ole pikali," lausub ta kohe, kui ma üritan ennast istuli ajada.

"Mis juhtus?" uurin ma segaduses ning hoian peast kinni.

"Sa minestasid äkki ära, kiirabi on kohe siin ja nad viivad su haiglasse," lausub ta hoolitsevalt ning naeratab mulle õrnalt.

"Miks sa siin oled?"

"Sellepärast et ma märkasin, kui sa kokku kukusid ja tulin lihtsalt siia," vastab ta ning silitab õrnalt mu juukseid.

"Kus teised on?"

"Laval, ma pean ka kohe tagasi minema, kuna sa tulid teadvusele aga ma ootan siiski kiirabi ära," lausub ta ning silmitseb mind.

Ta pilk on nii läbitungiv ja tahaks nagu midagi rohkema öelda samas aga jääb tema suu kinni ning sealt ei tule piuksugi välja. Ma ei tea kaua me nii olime olnud aga peagi näen ma kuidas kiirabi inimesed meile koos kanderaamiga lähenevad.

"Tõstame teid nüüd peale," kostab naishääl.

"Ma tulen sind vaatama haiglasse kohe kui saan," lausub Mikey enne kui ta lavale tagasi läheb.

***

Arst oli mu just läbi vaadanud ning ma sain teada et mu kokku kukkumise oli põhjustanud stress ja väsimus, mille kõik ma sain kirjutada Tobiase kui ikkagi peamiselt Ashtoni arvele. Tema oli mu elu nii stressirohkeks muutnud viimase paari päevaga aga muidugi ei saa ka väita, et ma varem polnud väsinud ja stressis. Kuid sellegi eest et mul homseks tagasi lennu aeg oli tahtsid nad mu täna sisse jätta, mis tähendas, et ma pidin oma pileti ringi vahetama. Just siis kui ma olin jõudnud õhtusöögi ära lõpetada astusid sisse Mikey, Cal, Signe ja Luke.

"Hei!" tervitasid nad.

"Hei!" tervitasin ma neid vastu ning nad võtsid järge mööda minu kõrval istet - Mikey mulle kõige lähemal.

"Kuidas sul tervis ka on?" uurib Signe.

"Ma tunnen ennast paremini aga sellegi eest leiavad nad, et ma pean siia sisse jääma paariks päevaks. Mis tähendab muidugi seda, et Signe peab homme ise tagasi sõitma ja minu pilet tuleks ringi vahetada," lausun ma ning vaatan neile kõigile korda mööda otsa.

"Siis on hästi ma tegelen su piletiga," ütleb Mikey ning haarab mu käest kinni. 

"Aitaäh sulle Mikey aga siinkohal oleks mul siiski teile üks palve."

"Ja see oleks milline?" uurib Luke.

"Keegi teist võiks vaadata, et Signe saaks ilusti lennuki peale..."

"Liisu!" protesteerib Signe," ma pole enam väike laps, kuigi mul pole selle vastu midagi kui nad mu ära saadavad aga ikkagi!"

Ma turtsatan naerda nagu kõik teised kui jätkan peagi oma lauset:" Ma tahan lihtsalt kindel olla, et ta saaks ilusti lennuki peale, muidu ma muretsen ennast segaseks. Õnneks saavad emma-kumma vanemad sulle Eestis lennujaama vastu tulla seega seal pole probleemi."

"Ma viin ta ilusti lennuki peale ära ja vaatan, et ta saaks ka õige lennuki peale," lausub Calum ning naeratab.

"See on sinust kena," vastan ma ning naeratan talle lahkelt.

"Sa oled ikkagi ju meie perekonna liige," kostab Calum ning võtab Luke ja Signe õlgadest kinni," eks ju poisid ja muidugi Signe?"

"Muidugi," kostab üksmeelne nõustumine kõigi osapoolte poolt.

"Mis üldse juhtus pärast seda kui ma ära minestasin ja kui ma ära läksin sealt?" uurin ma mõnehetke pärast.

"Ma seisin laval ja juhtusin just sinu poole vaatama kui sa äkki kokku vajusid ja siis ma ütlesin mikrofonisse et poisid lõpetaks mängimise, et sa kukusid just kokku ja nu siis ma võtsin kitarri ära ja tormasin alla sinu juurde ning aitasin su õigesse asendisse sättida," jutustab Mikey.

"Me seisime Lukeiga kahekesi kõrvuti lava ääres, kuna me leidsime, et me oleks seal ainult tüliks. Natukese ajapärast tuli ka Ash korra sinna ja ütles, et ta käib korra lava taga ära," lisab ka Calum.

Ashton läks lihtsalt ära? Miks see mulle küll nii haiget teeb? Õige jah, ma armastan seda sitapead siiani, kuigi võiksin tast juba üle saada. Ta ei vääri seda, et ma teda taga nutaks. Aga nagu ikkagi ta oleks võinud sellegi eest natuke hoolivust välja näidata, et me kunagi koos olime. Ah jah õige, ma ei sobinud talle ja ta ei hoolinud must siis ka...

"Nu ja kui sa teadvusele tulid, siis mõne ajapärast tuli kiirabi ja sa läksid ära ning Mikey ronis tagasi lavale, et me saaks kontserdiga jätkata. Ashton tuli ka üsna pea peale seda või oli enne seda tagasi ning me jätkasime, kuigi algus andis uuesti sisse elada ja pealegi olime me üsna mures. Ja peale kontserdi lõppu tulime me siis nii ruttu kui saime," lisab ka Luke oma osa juurde.

"Vabandust, ma ei tahtnud teie kontserdile sellist lisa pala lisada," vabandan ma poiste ees.

"Kõik on korras, sul on palju pingelisi aegu olnud ning tähtis on see, et sinuga on kõik korras," rahustab mind Mikey vaikne hääl minu kõrval.

"Siis on hästi, aga rääkige mulle nüüd, kuidas üldiselt siiani on tuur olnud?"


Without YouWhere stories live. Discover now