Peatükk 13

872 106 8
                                    

"Mida ma küll sinuga peale hakkan?" ohkan ma raskel ja jõllitan enda käes olevat pilti. Miks sa pead küll mu elu raskeks tegema, sellest ma aru ei saa. Mis kasu sellest sulle ikka tuleb, kui ma kolin su vanematele lähemale, me näeksime üksteisi ju siis aina tihedamini ja kas sa just ei tahtnud vastupidist? Näha mind vähem ja olla minust võimalikult kaugel.

Ma silitan pöidlaga üle Ashtoni ning ohkan raskelt. Mis ma ikka temaga peale hakkan, isegi kui ma temaga koos ei ole, jääb killuke mu südamest alati temaga.


***


"Mis me täna ka teeme?" uurisin ma järgmisel päeval, kui ma olin poiste juurde jõudnud koos Tobiga.

"Me siin Calumiga pidasime aru ja otsustasime, et me võiks minna loomaaeda," kostis Mikey hääl magamistoast.

"Oh see on hea idee," vastan ma ning märkan siis, kuidas Tobias ukerdab Mikey hääle suunas," sa väike tegelane, tule aga emme juurde tagasi." Tobi vaatab korra minu poole ja hakkab hoopis kiiremalt sammul ning kilgete saatel uuesti edasi liikuma.

"Vaata aga vaata," tuleb Mikey pehme hääl juba järgmisel hetkel väga ukse lähedalt.

"Sulle tullakse jah küla," itsitan ma ning ajan ennast diivanilt püsti, et väiksele ikkagi järele minna.

"Oh nii armas temast," vastab ta ning haarab ta omale oppase, ise olles ainult rätiku väel.

"Ehm, äkki paned rohkem riidesse," punastan ma ning sirutan käed välja, et Tobiast omale sülle haarata.

"Las ta olla siin, me paneme koos minu riidesse," lausub Mikey ning keerab mulle selja. Ma kehitan vaid õlgu ning kõnnin diivani juurde tagasi.

"Kus Tobi on?" ilmub Calum minu juurde.

"Aitab Michaelil riietuda," itsitan ma ning vaatan suure naeratusega Calumile otsa.

Calum turtsub naerda:" Edu talle siis!" Just sel hetkel on kuulda, kuidas Mikey Tobiasega teises toas kakleb? Või ma ei saagi täpselt aru mis nad teevad.

"Mikey!" hõikan ma poissi. Teises toas jääb äkki vaikseks ning me näeme tänu sellele Calumiga palju vaeva, et mitte naerma pursata.

"Jah?" tuleb vastus.

"Kas sa tahad, et ma tuleks ja võtaks Tobiase, saad siis rahus riidesse panna ja ma paneks tema riidesse," teen ma talle ettepaneku.

"Ei, me saame ise hakkama," protesteerib Mikey ning lisab natukese aja pärast," kas sa saad mulle anda riided, mis ma talle selga panen?"

"Ma kohe toon," lausun ma ning haaran enda kõrvalt diivanilt dressika ja pikad püksid, mis enne teisel seljas oli olnud. ma ulatan need Michaelile läbi ukse ning lähen Calumi juurde tagasi.

"Mis sa arvad, kas ta saab hakkama ka w?" uurib ta mu käest.

"Eks me näeme," vastan ma kavalalt naeratades," ta võib temaga mitte koostööd teha," lisan ma. Ja nagu selle tõestuseks kuuleme peagi teisest toast pahandavat Tobiast.

"Mikey, ei saa hakkama jah?" nöögib Calum teist.

"Kui sa ise parem oled, siis võid ju appi tulla," hõikab teine vastu. Ma imestan, et ta üle Tobiase pahandame sõnadest ka aru sai.

"Okei, tulen!" hõikab ta vastu ning ajab ennast diivanilt püsti ning suundub Mikey tuppa. 

Umbes viie minuti pärast ei andnud mu süda kuidagi rahu ning ma läksin ka vaatama, mida nad seal teevad. 

Without YouWhere stories live. Discover now