For you

2.1K 64 33
                                    

No és cap capítol!! Només volia informar que he publicat una història nova, anomenada For you. A qui li interessi està al meu perfil i desitjo que us agradi!! En faria il·lusió que us miressiu a veure si us agrada i, si és el cas, que la seguiu, voteu, comenteu, etc

Us deixo amb una breu descripció:

Us esperàveu una història bonica explicant com una dona es queda embarassada de la seva parella o d'un altre, explicant l'embaràs i com estan amb la seva fill/a feliços i contents oi?

Doncs no és el cas. L'Adrià, la Ruth i en Teo són tres germans. L'Adrià és el més gran, en té 30. La Ruth la mitjana i en té 26. I per últim el petit Teo que té onze mesos de vida. Sí, és un nadó. El petit Teo té onze mesos de vida i viu amb els seus germans a casa l'Adrià.

Per un altre part, l'Ignasi és un noi de 29 anys. Ell estava casat amb una noia, la noia estava embarassada i formarien una feliç família. Però...

Què passarà quan les vides de la Ruth i l'Ignasi es creuin? La Ruth deixarà la mala vida que porta per per fi i centrarà el cap?

La història ja està al meu perfil! Desitjo no defraudar a ningú.

PD: D'aquesta història no he fet cap capítol d'agraïments però, per molt que no l'hagi fet, us estaré eternament agraïda per tots els comentaris i els ànims que he rebut escrivint la història TM. Gràcies a tots i totes per tot.

LY

L

™Where stories live. Discover now