31.-

2.3K 100 11
                                    

31.-

Ashton

La Brooke es va remoure sobre meu però va seguir dormint. Eren les quatre de la matinada i no podia dormir. Havia dormit una hora però havia tingut un malson i ja no vaig poder dormir més. Necessitava veure a ma mare i abraçar-la. Vaig tornar a mirar la hora. 4:14 marcava el despertador i vaig sospirar.

--Ashton...--va murmurar la Brooke.--Ashton no te'n vagis... Et necessito...--va murmurar en somnis. Sempre tenia malsons des del dia que aquell cabró li va tallar els canells.--Em fa molt mal... Ashton...

--Tranquil·la... Estic aquí...--vaig xiuxiuejar a la seva orella i em va abraçar. Va parar de moure's i va seguir dormint. Una hora més tard el sol va començar a sortir però ella seguia dormint. Passaven les hores i jo seguia despert. Necessitava anar a l'hospital com més aviat millor.--Brooke... Me n'he d'anar... T'enviaré un missatge dient-te que t'estimo molt i que havia de marxar. D'acord bonica? No t'abandono, només necessito marxar...--vaig xiuxiuejar-li encara que estigués adormida.

--Per què?--va murmurar.

--He d'anar a l'hospital. Truca'm quan et despertis...--vaig dir sortint de sota seu. Em vaig vestir i em vaig apropar a ella.--T'estimo molt...--vaig xiuxiuejar fent-li un petó al front i vaig sortir de l'habitació. Vaig baixar les escales i la Jessica, la germana de la Brooke estava al sofà. Em va mirar amb el front arrugat i confosa.

--On vas?

--He d'anar a veure un familiar.

--Ma germana dorm?--va preguntar i vaig assentir.--I per què no t'esperes a que es desperti, cabró? Ahir a la nit te la vas follar i avui surts corrents quan pots!?--va dir emprenyada.

--Primer, no espero a que es desperti perquè és urgent. Segon, la teva germana està molt dèbil, ni boig me la follaria ara, en tot cas quan es recuperi i si ella vol. I tercer, mai sortiria corrents perquè me l'estimo.--vaig dir mirant-la i va somriure.

--Em caus bé. Ara de veritat, on vas?--va dir amb el to de veu més suau i dolç.

--A veure un familiar que està a l'hospital.

--Li ha passat alguna cosa a la Vanessa?

--Que jo sàpiga no.

--Llavors a qui?--va preguntar.

--Diga-li a ta germana que em truqui al mòbil quan desperti.--vaig dir sortint de la casa. Em vaig asseure a la moto, em vaig fregar la cara i vaig sospirar. Era mala idea anar amb la moto. Vaig deixar la moto allà i vaig anar caminant cap a l'hospital, així em vaig relaxar pel camí. Després d'una hora caminant vaig arribar. Vaig pujar al pis de ma mare i vaig entrar en silenci a l'habitació. Ella estava desperta i em va mirar sorpresa.

--Què fas aquí a aquestes hores?

--Què fas desperta? Hauries d'estar dormint.--vaig dir apropant-me a ella i la vaig abraçar.

--Estàs bé?--va preguntar, vaig negar amb el cap i ella va sospirar. Em vaig asseure a un lloc del llit, al seu costat i em va rodejar amb el seu dèbil braç. Em vaig arraulir, abraçant-la per la cintura encara que jo era més alt i em va fer un petó al cap.--Per què no estàs amb la teva novia? Ara et necessita Ashton...

™Where stories live. Discover now