13.-

3.2K 106 5
                                    

13.-

3a Persona

La Brooke va sortir de casa per la tarda. Necessitava prendre l'aire i es va asseure en un banc del parc. L'interrogant ho va aprofitar per fer el seu pla. La Brooke mirava als nens com jugaven, va notar una punxada al coll, no li va fer cas i va caure desmaiada. L'interrogant l'havia drogada. La van portar a un hotel a prop. La van lligar al llit i quan es va despertar la van deixar anar. La Brooke no era conscient del que feia. Tres nois van entrar a l'habitació despullats, es van posar sobre la Brooke i mentre un li tocava els pits, l'altre li feia petons al clítoris i l'altre li posava el seu membre a la boca. L'interrogant va aprofitar per gravar. La Brooke es va tornar boja, va començar a grunyir i excitar-se com mai. La van fer posar a quatre potes i mentre un li posava el membre a la boca, l'altre li entrava analment i l'altre li posava el membre per la vagina. Ella grunyia com boja i va arribar a l'orgasme més de tres vegades, fins que els nois es van córrer. Evidentment els tres portaven condó perquè no els identifiquessin. L'interrogant va deixar de gravar, va posar la gravació en una televisió, i s'anava repetint mentre la Brooke dormia. Els nois se'n van anar, l'interrogant va deixar la televisió amb la gravació i va somriure feliç. El pla estava en marxa i no hi havia res que no pogués evitar-ho.

Brooke

Em vaig despertar, em feia mal el cap. Vaig mirar i hi havia una televisió encesa, em vaig mirar el braç i hi tenia una clavada d'agulla. Merda, m'havien drogat. Estava en una habitació d'hotel i estava despullada. Vaig mirar el vídeo i era jo en una orgia? Vaig trencar a plorar, m'havien violat i lo pitjor és que en el vídeo semblava que fos conscient. L'Ash no em creuria, mai em creuria. Vaig decidir trucar-lo. No podia deixar de plorar, l'habitació estava fosca i no sabia on estava.

A: Brooke? Què passa?-va preguntar adormit.

-M'han drogat, m'han violat no sé on estic...-vaig dir plorant.

A: Què?? Veus alguna cosa?

-Només sé que estic a una habitació d'hotel... Despullada...

A: Brooke, calma't... Vesteix-te i intenta buscar la llum.

-D'acord...-vaig dir sanglotant, vaig vestir-me, vaig intentar buscar un interruptor però estava tremolant i no el trobava.-No el trobo... No deixo de tremolar i no el trobo...

A: Brooke, tranquil·la. Hi ha alguna finestra? Busca-la...

-D'acord...-vaig buscar per les parets, vaig tibar d'una cortina i era la finestra.-L'he trobat...

A: Molt bé... Ara digue'm a quin hotel estàs. Segur que surt l'eslogan en algun lloc.

-Vaig...-vaig dir sanglotant. Vaig buscar per les taules i hi havia un paper.-Best Western Plus Pioneer Square Hotel...-vaig dir llegint el paper i sanglotant.

A: Sé on estàs. Ara vinc a per tu. Estigues tranquil·la i no ploris...

-Ho sento... Ho sento molt...-vaig dir plorant.

A: No demanis perdó. No has fet res...-va dir ell.-Calma't, estic venint... Tranquil·la...

-Tinc por...

A: Brooke, estic al cotxe... Estic venint...

-T'espero...-vaig xiuxiuejar i vaig penjar. No podia deixar de plorar, no sé perquè però el vídeo em torturava. Es repetia i em destrossava. Havien passat 15 minuts i algú va començar a picar a la porta.

-Brooke!!! Sóc jo...-va dir la veu de l'Ashton, em vaig apropar a la porta i la vaig obrir. Em va abraçar i em sentia encara més culpable. Només s'escoltaven els meus sanglots i els orgasmes del vídeo.

™Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora