47.-

1.9K 85 10
                                    

47.-

Narra Ashton

Alguna cosa més em podia passar?

--Què fa aquell cabró aquí?--vaig preguntar emprenyat.

--És policia Ashton. Però també està en River. Saben que tu estàs aquí però no saben res d'ella. La Mandy quasi els hi diu però l'he fet callar.

--D'acord. Gràcies per avisar.

--Ah i ara no us poseu a follar altre vegada home.--va dir rient i vaig rodar els ulls.

--Brooke. No pots sortir d'aquesta habitació. Si t'envio un missatge dient que t'amaguis vull que surtis a la terrassa i t'amaguis a la paret. Jo apareixaré per un balcó i passaràs a una altre habitació. D'acord?

--Sí. És en Rider el de...?

--Sí bonica. Queda't aquí. M'ho promets?--vaig dir rodejant-la per la cintura i va assentir.-- Si algú obra la porta amaga't igualment. I sobretot estigues tranquil·la, no vull que t'agafi un atac d'ansietat. D'acord?--vaig xiuxiuejar acaronant-li la galta amb una mà.

--Sí. Però vés amb compte.

--No t'ho puc prometre.--vaig xiuxiuejar besant els seus llavis.--T'estimo.

--I jo.--va xiuxiuejar abraçant-me.

--Tranquil·la, no moriré.--vaig dir rient i vaig baixar. En Rider em va veure i se li va inflar el pit de cop. Es va aixecar de cop, em va agafar del coll i em va encastar contra la paret.--Davant d'ells no Rider.

--Però què fa!?--va cridar la Mandy.

--Quieta.--vaig escoltar dir a en Mason.

--Sortim a fora. No siguis cagat.--vaig grunyir i va pressionar més. Tenia els ulls vermells, lògicament anava drogat.--Ets tan cagat que no t'atreveixes a parlar com un home?

--Rider deixa'l anar. Hem vingut perquè ens expliquin què ha passat no per matar a l'Ashton.--va grunyir en River traient el braç d'en Rider que tenia al meu coll. En River tenia molta més força que ell.--Us dono tres minuts. Sortiu a fora.--va grunyir. Vam sortir a fora i em va tornar a agafar del coll.

--Drogoadicte de merda.--vaig grunyir donant-li un cop de genoll a les seves parts més nobles. Em va deixar anar i li vaig donar un cop de puny a la mandíbula, tirant-lo a terra.--L'únic que saps fer és drogar-te i pegar. Inútil.--vaig grunyir donant-li un cop de puny a l'estómac.

--Imbècil de merda!--va cridar posant-se sobre meu, em va mirar un moment als ulls i em volia matar.--Com trobi a la teva novieta em divertiré com mai!--va dir rient i donant-me cops de puny a l'estómac i després a la cara. Em tenia immobilitzat i no podia fer res.--Ara què? Eh cabró? Ara ja no dius res oi cabró de merda?

--Ets un malparit.--vaig grunyir.--Vals merda.

--Rider prou!--va cridar en River sortint a fora. La meva salvació.--Deixa'l anar ja!--va dir però en Rider em va agafar del coll com abans i aquesta vegada no va deixar anar, almenys no quan estava conscient perquè em vaig desmaiar.

Narra Brooke

Vaig veure tota la baralla des del balcó però quan vaig veure que l'Ashton es desmaiava vaig baixar corrents.

--Brooke torna a dalt!--va dir en Mason agafant-me però el vaig esquivar, vaig sortir a fora i em vaig agenollar al costat de l'Ashton.

--Ashton. Ashton.--vaig xiuxiuejar agafant-li la cara que la tenia fatal, plena de sang.--Ashton.--vaig xiuxiuejar però no responia. Tothom va sortir i en Mason es va posar al meu costat.

™Where stories live. Discover now