15.-

3.1K 113 2
                                    

15.-

Vaig pujar a la petita a la part de darrere, em vaig posar de conductor i vaig posar música. Ella cantava molt animada i jo també. Vaig arribar a l'hospital i vaig aparcar el cotxe al pàrquing que estava ple. Vam baixar del cotxe i la petita em va agafar la maneta. Li vaig agafar i vam anar cap a l'edifici.

-Brooke...

-Què passa?

-Estic molt cansada...-va dir ella recolzant-se sobre meu.

-Vols que et porti en braços?-vaig preguntar i ella va assentir. La vaig pujar sobre meu, ella em va abraçar pel coll i es va quedar quieta. Semblava adormida. Vam sortir de l'ascensor i vaig caminar cap a l'habitació. Vaig trucar i vaig entrar. Estaven els pares de l'Ashton i l'Ashton estirat al llit.

-Brooke... Ho has fet! Gràcies!!!-va dir la mare de l'Ashton contenta.

-No és res però ara s'ha adormit...

-Dóna-me-la que pesa...-va dir ella però la Vane em tenia agafada.

-Espera...-vaig dir asseient-me.-Vane... Vane petita...-vaig xiuxiuejar.

-Hm?

-No vols veure al teu papi i al teu germà?

-Vane, no em trobabes a faltar?-va dir l'Ashton i la petita va aixecar el cap feliç. Es va tirar sobre l'Ashton abraçant-lo i després sobre son pare.

-Demà tens algun compromís?-va preguntar la mare de l'Ashton.

-No. Només a la tarda he quedat però ho puc anul·lar.

-No anul·lis res... Al matí podries estar amb ell? Si no vols no... Però a la tarda vindrem tots i no vull que estigui sol tant de temps...

-Clar. No et preocupis.

-T'he de donar els diners...

-Quins diners? No, jo no cobro... Ara estic buscant feina però això només és un favor...

-Segura?

-Sí.-vaig dir somrient.-Té, el meu número per qualsevol cosa.-vaig dir donant-li un paperet.

-Gràcies... Moltes gràcies...-va repetir abraçant-me.

-No és res... Ara aneu a casa a descansar. Jo em quedo una estona més. La Vane s'està adormint...-vaig dir mirant-la.

-D'acord... Gràcies...-va dir aixecant-se.-Va, anem a casa...-va dir ella. Es van acomiadar de l'Ashton i se'n van anar.

-No m'has saludat...-va xiuxiuejar posant morros.

-Hola.-vaig dir, ell va posar més morros i vaig riure.-Que és broma...-vaig dir apropant-me. Em vaig pujar sobre seu al llit i vaig unir els nostres llavis. Vaig deixar caure el meu pes sobre seu amb compte i se'm va clavar la seva no tant petita erecció, fent que gemegués. Vaig posar els braços pel seu coll i ell la seva mà bona a la meva cintura.

-Ens pillaran...

-Doncs que ens pillin... Necessito més...-vaig xiuxiuejar refregant-me contra ell i ell va grunyir. Refregar-se sembla de puta però portava uns quants mesos sense sexe i ho necessitava.-Folla'm... Si us plau...

-No... I menys en un hospital... Brooke, controla't...

-Com vols que em controli amb el monstre que tens allà baix? M'encén només notar-lo...

-Brooke... No vull que la meva primera vegada sigui en un hospital.-va dir ell i allà me'n vaig enrecordar. Merda, que era verge.

-Ho sento... No me'n recordava... Ho sento...-vaig dir sortint de sobre seu i em vaig tancar al lavabo. Em vaig mullar la cara i em vaig asseure a un tamboret. Per què havia sigut tant estúpida? Això d'estar amb un verge m'està matant. Hauré de tornar als banys llargs...

™Where stories live. Discover now