28.-

2.6K 99 10
                                    

28.-

-Brooke, filla... Va que entrem a casa...-va dir algú i vaig grunyir.-Va petita... Que ja estem a casa i podràs dormir al teu llit...-va insistir, vaig obrir els ulls i era el meu pare. Els preciosos dies a aquella casa s'havien acabat i avui havíem tornat. Em vaig descordar el cinturó i vaig sortir del cotxe, vaig entrar i estava la Jess amb l'Aiden.

-Petita!-va dir la Jess i els dos em van abraçar.-Com esteu tots?-va dir somrient i separant-se de mi.

-Tinc son.-vaig grunyir.

-A taula!-va cridar ma mare, vam dinar amb ells dos. Jo estava molt cansada i vaig pujar a la meva habitació. Em vaig desvestir i em vaig adormir.

-Que sexi estàs...-va xiuxiuejar algú fent-me petons al coll, per la olor ja sabia qui era i vaig somriure.-Va, que no vull arribar tard preciosa.

-No paris...-vaig dir somrient.

-Tinc pressa, recordes? Vesteix-te i anem...-va dir i em vaig asseure al llit. El vaig mirar i anava vestit normal.

-Penses anar així?

-Sí. Sóc agent federal, no tinc perquè vestir bé.-va dir somrient. Em vaig vestir amb roba normal i em vaig posar la jaqueta que tapava i em vaig posar les sabates.-Estàs?

-Sí...-vaig dir somrient.

-Tapa't el coll.-va dir ell i em vaig mirar al mirall. Hi tenia una marca.

-Ets un cas perdut.-vaig dir rient i va somriure. Vam sortir de casa i vaig pujar a la moto. Ell anava davant i va anar cap al centre. Vam arribar a un edifici que a l'entrada estava ple de càmeres i fotògrafs.

-No pensava que fossis tan famós.-vaig dir rient.

-Jo no, és el meu company... Ell té experiència i és famós i jo sóc la cara maca.-va dir encongint-se d'espatlles. Va guardar els cascs i em va agafar la mà. Es va colar pel mig de tothom i vam entrar. Vam pujar a la setena planta i ell va caminar pels passadissos, vam entrar a un despatx i estava ple de càmeres.-Tranquil·la, sí?-va dir l'Ash agafant-me més fort la mà. Li van fer l'entrevista als dos i jo el mirava des de darrere una càmera. No m'assabentava de gaire però la presentadora no parava de fer-li ullets a l'Ashton. Van deixar de gravar i l'Ashton es va aixecar del sofà.-Me'n vaig que tinc pressa.

-A veure si ens veiem un dia, maco...-va dir la presentadora.

-Sóc feliç amb la meva novia.-va dir l'Ashton venint a mi, em va agafar la mà i va sortir arrossegant-me, va entrar al lavabo de noies i em va acorralar a la paret.- Et veus sexi.-va dir somrient.

-Tens canvis d'humor...-vaig dir rient i va somriure. Em va agafar de la cintura i va ajuntar els nostres llavis. Vaig passar els braços per la seva nuca i li vaig correspondre.-Ens poden pillar... Millor anem a casa... I allà el que vulguis...-vaig dir separant-me d'ell.

-Sí... Millor...-va dir agafant-me la mà. Vam tornar a casa seva i vam entrar.

-Bro!!-va dir la Vane venint a mi i em va abraçar.

-Hola Vane... Com estàs?-vaig dir i va somriure.

-Molt bé! Vull tornar a anar a esquiar i esquiar com tu!!-va dir i vaig somriure.

-Ho aconseguiràs...-vaig dir somrient.

-Brooke!-va dir la mare de l'Ashton venint i també em va abraçar.-Et quedes a sopar?-va dir mirant-me i vaig mirar a l'Ashton.

-Es queda a dormir. Demà la portaré a casa.-va dir ell, sa mare em va deixar anar i ell em va rodejar amb el seu braç.-Estem a la meva habitació, no entreu.-va dir mirant a sa mare i a la Vanessa. Vam pujar i em vaig tirar al seu llit.-Et trobaré a faltar...-va dir estirant-se al meu costat. Em va treure el cabell del coll i va somriure.-M'ha quedat bé oi?-va dir i vaig riure.

™Where stories live. Discover now